Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Habszivacs vagy rugós matrac 160x200 cm-es méretben

Habszivacs vagy rugós matrac 160x200 cm-es méretben

A megfelelő fekhely kiválasztása minden szempontból egy döntő fontosságú feladat, és ha a döntés egy 160x200 cm-es ágyra esik, akkor a matrac 160x200-as méretének passzolnia kell hozzá.


Vannak olyan fekvőhelyek, mint például a webáruházunkban is kapható kárpitozott franciaágyak, amelyek esetében a külső hossz és szélesség nagyobb, mint magának az ágybetétnek a hossza és szélessége. Ha ilyen ágyat vásárolunk, akkor vagy kisebb ágybetétben kell gondolkodnunk, vagy ha a matrac 160x200 cm-es méretben mindenképp alapvető szempont, nagyobb külső paraméterekkel rendelkező fekhelyet válasszunk.

Matrac 160x200 cm-es méretben

Ágyat ma már nagyon sokféle méretben be lehet szerezni, kezdve az egyszemélyes 80 cm-es szélességtől egészen a kétszemélyes 200 cm-es szélességű ágyig. Ezekből webáruházunkban is többfélével találkozhat, érdemes az adott termékre kattintva meggyőződni róla, hogy az Ön által kiválasztott típus mely matracméretekkel kapható.

Fekhelyet lehet már úgy vásárolni, hogy egy komplett kárpitozott garnitúrát vesz az ember vagy pedig két részletben, azaz vesz egy ágykeretet és hozzá a megfelelő ágybetétet. Webáruházunk matrackínálata gondoskodik róla, hogy Ön minden változatból találjon terméket és azon belül különféle méreteket és kivitelezéseket.

Matrac 160x200 méretben elérhető szivacsos vagy rugós kivitelben, de kapható nálunk az igen különleges Memory Plus memóriahabos matrac is ebben a méretben. Mind a szivacsos, mind a rugós gyártásban többféle alváltozat létezik az ügyfél egyéni ízléséhez és egészségi állapotához igazítva.

 

Kiknek javasolt ez a méret?

A 160 cm-es szélesség egy olyan fekvőfelület, amely egyaránt megtalálható egyfős vagy kétfős háztartások hálószobájában is. Ugyanis ha valaki szereti az ágyát megpakolni párnákkal, plüssökkel, magazinokkal, újságokkal, netán egy-két házi kedvenc is gyakran ott tanyázik, akkor bizony jól jön a matrac 160x200 cm-es méretben egy egyedülálló lakásában is.

Ha mindenképpen két fővel számolunk, akkor azonban érdemes átgondolni, hogy biztos jó választás lesz-e ez a méret, hiszen kaphatók már ennél nagyobb méretben is ágybetétek, 175, 180, akár 200 cm-es szélességgel. Webáruházunk Clean 12 zónás ortopéd rugós matraca a legkeményebb rugós ágybetétünk, és elérhető a matrac 160x200, valamint 180x200 cm-es változatokban is.

Azt is alaposan mérlegelni kell matrac vásárlásakor, hogy a két fél nagyjából azonos súlyeloszlású-e. Ugyanis, ha nagy a különbség a két személy testsúlya között, akkor inkább két külön matrac vásárlása javasolt. A Clean matracunk azért is olyan népszerű, mert rendkívül strapabíró és terhelhető, akár 130 kg-ig. Ha nem gond a könnyebb félnek sem a kemény matrac komfortossága, akkor természetesen ajánlott akár ez a matractípus is megvételre.

Az ortopéd rugós matracok előnyei

Minden rugós ágybetétünkre igaz, hogy rugótesteink az átlagosnál vastagabb, 2,4 mm huzalvastagságú acélrugó tekercsekből állnak a legtartósabb eredmény elérése érdekében és a megfelelő sűrűségű rugótekercs számmal. A Clean 12 zónás ortopéd rugós matracunk azért a legkeményebb változat, mert a 2,4 mm-es huzalból készülő bonellrugós rendszerbe speciális, nagy tömegsűrűségű, merevítő habelemek kerülnek beépítésre. Az ágybetét szélei szivacsmerevítésűek egy tartósabb oldaltartást képezve. Az ágybetét vastagsága 22 cm.

Ez a fajta minőségi alapanyag-felhasználás és gyártás adja számunkra azt a lehetőséget, hogy a piacon hosszabb garanciát tudunk nyújtani termékeinkre. Ha netán nem sikerült még a fentiek alapján a választás, vagy kérdése van a garanciával kapcsolatban, úgy keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.