Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


160x200 franciaágy kialakítások

 160x200 franciaágy kialakítások

A franciaágyak és különösen a 160x200 franciaágy típusok már évtizedek óta igen népszerűek a lakberendezésben, és alapvető bútornak számítanak a hálószobákban. Igen kényelmes megoldás, ha van egy olyan fekhely, amit nem kell reggel és este nyitni és csukni, a nap bármely szakában rendelkezésre áll.

Mára már végtelen mennyiségű változatot találunk a bútorpiacon formatervezésben, méretben, színben, kárpitozásban, és nagymértékben segíti a választásunkat, ha vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján le tudjuk szűkíteni a találati listánkat.

 

A franciaágy méretválasztása

A 160x200 franciaágy méret az egyik leggyakoribb, amelyet keresnek a vásárlók. Hosszában mindenképp szükséges a 200 cm a kényelmes elhelyezkedés érdekében, de szélességét nézve nem kell ugyanez a terjedelem. Bőven elég egy főre a 80 cm. De ha az egyik fél jóval testesebb, akkor ilyen esetekben a 180x200 cm-es kialakítás lehet a jó választás, de meg lehet kockáztatni akár a 200x200-as méretet is, ha a hálószoba elég nagy. Mindenki szereti, ha az ágya mellett van az éjjeliszekrény, így bele kell kalkulálni ennek a méreteit is.

Nonstop Bútor webáruházunk franciaágyai között szinte minden esetben megtalálja ezt a közkedvelt 160x200 cm-es változatot, így további tulajdonságok alapján kell szűkíteni az elég terjedelmes kínálatot. A több mint 100-féle franciaágyunk mindegyike rendelkezik ágyneműtartóval. Ezek a fekhelyek különböznek formatervezésükben, kialakításukban, színükben és méretükben, valamint árukban.

160x200 franciaágy típusok

A Millenium franciaágyak a legolcsóbb termékeink és az ágy végéről nyílik a 18 cm-es mélységű ágyneműtartójuk. A normál franciaágyak, ahogy a neve is mutatja, a legáltalánosabb kategóriák és már 20 cm-es az ágyneműtartójuk. Az adott termékre kattintva látható, hogy mely szövetmintákban elérhető, de vannak olyan típusok, amelyek esetében több 100 szövetből is választhat. Ezeknél a szövetkereső alkalmazásunk segíti a gyorsabb választást.

A normál franciaágy mindenféle szálláshelyen alkalmazható, akár magán-, akár céges igényekhez mérten. A modern franciaágy kategóriában igyekeztünk a sportosság, fiatalosság jegyeit érzékeltetni, melyet a letisztult formák és dizájn sugallnak. A fekvőfelület egy hatbordás fenyőkeretből és rétegelt lemez borításból áll, ami ezen a szinten egyedülálló.

A prémium franciaágyak a legmagasabb színvonalat képviselik, elegánsak, méltóságteljesek. Az ágyak egy belső és egy külső felülettel rendelkeznek, amit a szoba belső tervezésénél figyelembe kell venni.

Elegáns és hasznos kiegészítő az ágytakaró

Ha nem szeretné minden egyes alkalommal kivenni és eltenni az ágyneműt, hasznos egy színben az ágyhoz passzoló ágytakaró. De nincs szükség erre az erősített vázszerkezetű ágytakarós Kinga franciaágy esetén, ahol az ágytakaró része az ajánlatunknak. Ez a típusú fekvőhely a modern kategóriás 160x200 franciaágy fajták között található és a fejtámlája bőr.

A termékre kattintva kiválasztható, hogy milyen összeállításban szeretnénk kérni a fejtámla, az ágy és az ágytakaró színét. Az ágybetét tekintetében 6 típusból tud választani. A szivacsos fajtán belül kérheti a normál szivacsos, extra szivacsos vagy ortopéd gerincvédős szivacsos ágybetétet, a rugós kivitelnél pedig a komfort rugós, az extra rugós és az erősített, gerincvédő zónával ellátott ortopéd rugós változatot.

Franciaágyaink erős vázszerkezettel rendelkeznek, masszív darabok, így házhoz szállításuk nagy körültekintést kíván. Ha segítségre van szüksége, vegye igénybe kapcsolódó szolgáltatásainkat. Bútorát elszállítjuk a végleges helyére és otthonában összeszereljük.

Címkék : franciagy, 160x200