Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Normál franciaágy ajándékokkal, kapcsolódó szolgáltatásokkal

 Normál franciaágy ajándékokkal, kapcsolódó szolgáltatásokkal

A normál franciaágy az az ágytípus, amely a legrégebb óta van jelen a piacon, ezért webáruházunknak is állandó terméke. Nem kell bemutatni, hiszen sok évtizede ismerjük, a franciaágyak ezzel a típussal törtek be a mindennapi életbe és váltak igen népszerűvé. A téglatest alakú formatervezés, valamilyen ívű háttámlával, ezek jellemzik a normál franciaágy kialakítását, amelynek termékkínálata az évek folyamán kiegészült egyéb változatokkal is.

A nélkülözhetetlen ágyneműtartó

Normál franciaágyaink 200*140cm, 200*160cm és 200*175cm méretekben érhetők el. Ebben a kategóriában mindegyik bútorunkra igaz, hogy ágyneműtartósak, amely már alapvető funkciója minden fekhelynek. Napjainkra a különféle ágyneműk, takarók vagy egyéb ruhaneműk, kiegészítők tárolása nagy kérdés, ezért ha nem szeretnénk megválni tőlük, illetve minden nap a felkelést követően szeretnénk eltenni az ágyneműt, nagyon nagy hasznát vesszük ezeknek a tárolóeszközöknek. Az ágyneműtartók 20 cm mélyek és az ágy hosszabbik végéről nyílnak.

Webáruházunkban a normál franciaágy termékkínálaton kívül más kategóriák is megtalálhatók, amelyekben bátran böngészhet. Formájuk, kivitelezésük, méretük és árszínvonaluk alapján a Millenium franciaágyak, a Modern franciaágyak és a Prémium franciaágyak kategóriák szerint csoportosítjuk még őket. A legújabb kategóriánk, a nemrégiben bevezetett 200x120 cm-es franciaágyak, ezek a legkisebb típusok.

A normál franciaágy jellemzői

Azontúl, hogy minden ebben a kategóriában megtalálható fekhely ágyneműtartós, a fekvőfelület tekintetében Ön 6 típusú ágybetét közül tud választani, melyek a szivacsos és rugós változatok alkategóriái. A szivacsos fajtán belül kérheti a normál szivacsos, extra szivacsos vagy ortopéd gerincvédős szivacsos ágybetétet, a rugós kivitelnél pedig a komfort rugós, az extra rugós és az erősített, gerincvédő zónával is ellátott ortopéd rugós változatot.

Különleges és most akciós Face franciaágyunk is kérhető bármelyik ágybetéttel, ráadásul most ez a típus plusz ajándékokkal is fel van vértezve, hogy általa nevéhez méltón a legjobb arcát mutassa a hálószobánk. Minden termék esetében a képre kattintva olvashatjuk a hasznos információkat az adott termékről, így ott találhatjuk meg az ajándékok részletezését is.

Face franciaágyunkhoz, ha Ön az ortopéd rugós kivitelt választja, az erősített vázszerkezet és az 5 év vázgarancia jár ingyenesen vásárlásához, továbbá egy házhozszállítási 9.000 Ft-os kupon. A párnák is ajándékok természetesen, mely igazán impozáns hatást nyújt, ha a fekvőhely kárpitozottságától eltérő szövetet választunk rá. A franciaágy választható szövetei szintén bőven adnak lehetőséget, hogy a már meglévő hálószobánk stílusához és színéhez illeszkedjen az új bútorunk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nálunk nem ér véget a munkatársainkkal való kapcsolat a pénztártól való távozást követően. Mivel a franciaágyak eléggé méretes darabok, a fejtámla, a fekvőfelület, valamint az ágyneműtartó további részekre nem bontható, és mivel a liftekbe általában nem férnek be, így ezeket egyenként kell az Ön lakásába elszállítani, az emeletre felcipelni. Ha problémát jelent Önnek bútorának a végleges helyére történő bevitele, illetve összeszerelése, akkor lépjen kapcsolatba cégünkkel, és levesszük a válláról ezt a gondot is!

Fontos, hogy ilyen esetben készítse elő munkatársaink számára a terepet, és a bútor végső helyéig való szállítási közlekedő részeket is, úgy mint előszoba, folyosó. Kérjük, mérje le, hogy a bútorok beférnek-e az ajtókon. Kérdés esetén állunk rendelkezésére!