Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mitől kétszemélyes a kétszemélyes kanapé?

Mitől kétszemélyes a kétszemélyes kanapé?

A kérdés elsőre furcsának vagy túl egyértelműnek tűnhet, pedig többek számára a kétszemélyes kanapé vásárlása napjainkban a kimondottan elsődleges célok között szerepel. Ennek oka a lakások kis alapterületében keresendő.

Akik most kezdik meg önálló életüket vagy valamiért most költöznek külön lakásba, azok általában előnyben részesítik a kisebb, helytakarékosabb bútorokat.

 

A minimalista életérzés - a kétszemélyes kanapé

A bútorvásárlást befolyásolja manapság a sokak által kedvelt lakberendezési stílus is, a minimalizmus. Az elmúlt évek nagyfokú környezetszennyezése, a fogyasztói társadalom által begyűjtött elképesztő mennyiségű tárgyak arra ösztönzik az emberek egy részét, hogy számot vessenek a lakásukban rejtőző holmikkal, bútorokkal, szelektáljanak, és tényleg csak azt tartsák meg, amire szükségük van, amiket használnak. 

Ha valaki tudja biztosan, hogy nála két főnél több sosem fog megszállni és mellette a lakás is aprócska, akkor semmi értelme nincs egy nagyobb, három személyes kanapéágy vagy akár egy sarokkanapé megvásárlásának. Bőven elegendő a kétszemélyes változat.

 

 Kanapék széles választéka

Nonstop Bútor webáruházunk kanapéi külön kategóriákkal várják az érdeklődőket. Nálunk megtalálhatók a modern kanapék éppúgy, mint a normál, hagyományos vagy sarokkanapék. Fontos tudni, hogy szinte mindegyik ágyazható, ágyneműtartós és több száz féle szövetből választhat vagy kombinálhatja is őket felár nélkül, de van olyan fekhely, ahol csak konkrét szövet- és színkombinációban kínáljuk a termékeinket.

Mindegyik bútor kérhető szivacsos vagy rugós kivitelben. Érdemes az egyes termékeknél megnézni az elérhető extrákat, ha esetleg nagyobb súlyú és termetű emberre tervezik a fekvőhely beszerzését. Ilyen esetekben kérhető plusz szivacsozás vagy erősített vázszerkezet. Bizonyos 

Állandó kedvezmények és akciók

Az állandó jelzőt úgy kell érteni, hogy ha Ön folyamatosan ellátogat hozzánk, mindig fog szembesülni azzal, hogy nálunk számtalan termék található kedvezményes áron, vagy éppen valamilyen ingyenes kiegészítő szolgáltatással vásárolható. Azonban fontos tudni, hogy az akcióban részt vevő termékek köre mindig változik, így biztosítjuk azt, hogy mindenki részesüljön valamilyen kedvezményben, függetlenül attól, hogy milyen bútort szeretne beszerezni.

Kétszemélyes kanapé akciónk főszereplője most a Monterey kétszemélyes rugós kanapé, amely jelentős árengedménnyel vásárolható most meg. Kis mérete miatt ez a szobai kinyitható kanapéágy rendkívül népszerű napjainkban. Az ágyneműtartója fehér kivitelű és szellőző kapszulákkal ellátott, amely biztosítja a levegő áramlását a benne tartott holmik között.

A kinyitása rendkívül könnyű és egyszerű, mindössze az ülőlapot kell kihúzni, miután megtaláljuk alatta az ágyneműtartót. A bukótámla lehajtásával pedig meg is van az ágyazás. Ez a kétszemélyes kanapé jelenleg ortopéd rugós kivitelben rendelhető, és a képeken látható szövetkombinációban, akciós áron.

Ahogy a képeken is látható, két darab nagyobb, és két darab kisebb párna tartozik a kanapéhoz. A nagypárnák jó szolgálatot tesznek háttámlaként, a kispárnák pedig eltérő szövetválasztékukkal nagyszerűen díszítik és feldobják a szobabelsőt egy kisméretű lakás esetén még inkább.

Ha Önnek nincs segítsége, bútorának házhoz szállítása az ország egész területére megoldott. Ha egyedül van és nincs más lehetősége, elérhetőségeinken kérje házhoz szállítási, összeszerelési szolgáltatásunkat!