Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ágyneműtartós kanapé minden mennyiségben

Ágyneműtartós kanapé minden mennyiségben

Az ágyneműtartós kanapé kialakulása nem is olyan régre datálható. Ha azt halljuk, hogy kanapé, akkor alapvetően az a szobabútor jut eszünkbe, amely a nappali közepén díszeleg és ülő funkcióját tölti be fotel társaival és egy dohányzóasztallal kiegészítve. Évtizedekkel ezelőtt különösen divatos volt és fel sem merült sokakban, hogy milyen jó is lenne, ha több funkciót egyesítene és még tárolórekesszel is bővülne.

 

Az ágyneműtartós kanapé kialakulása

A franciaágyak tekintetében sokkal alapvetőbb volt, hogy rendelkezzen egy ágyneműtartóval, hiszen a franciaágy általában a hálószobák része és alvásra használják, ilyenformán reggel el kell pakolni valahová az ágyneműt és egyéb takarókat, párnákat, majd este mindent újra elő kell venni.

Idővel azonban egyre több bútor esetben merült fel az az igény, hogy több funkciót is be tudjon tölteni egyszerre, pl. a komódot használhassuk előszobában, hálóban, stb. Nem történt ez másként a kanapéval sem, amely elnevezés ma már sokkal inkább kanapéágyként használatos.

Webáruházunk szinte mindegyik kanapéágya ágyneműtartós, és már az ágyak tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy elegendő tárolókapacitással rendelkezzen minden legyártott ágyunk.

A multifunkciós bútordarab

Az ágyneműtartós kanapé azontúl, hogy fekvőhelyként is funkcionál, azon belül is további szerepkörökkel ruházható fel. Ugyanis nem mindegy, hogy állandó alvásra szánjuk vagy pedig csak egy lehetséges vésztartaléknak, amennyiben családon belül vagy baráti körben szükség lenne plusz fekvőhelyre. Noire kanapéágyunk mindkét funkciónak megfelel, és gyönyörű szövettel van kárpitozva, de tetszőlegesen választható borítás több mint 300-féle textilből felár nélkül.

Ha rendszeres alvásra szánjuk a kanapéágyat, akkor mindenképpen egy kinyitható változatot válasszunk, amelynél egy teljes fekhely egy egybefüggő matracot takar. Így ugyanis nem törik meg az ágybetét se a deréknál, sem pedig egyéb helyeken. Amennyiben van a mindennapi alvásra fekvőhelyünk és a kanapéágyat a nappaliba vagy vendégszobába szánjuk, akkor vásárolhatunk egy kihúzható változatot is, persze a kényelem és egészség az elsődleges minden alkalommal.

Hű társunk éveken át

Az ágyneműtartós kanapé nagyon jó szolgálatot tehet a gyerekszobában is, akár olyan célból, hogy könnyebben elaltassuk a még kisebb gyerkőcöt, akár a későbbiekben vendégágyként barátoknak vagy pedig kamaszkorban ifjúsági ágynak. Bármelyikre is essen a választás, az az egy biztos, hogy nem egy-két évre lesz velünk ez a fekhely, hanem hosszú ideig hű társunk marad. Ráadásul ágyneműtartós része bármelyik életkorban nagyon hasznos, ugyanis a kicsiknek rengeteg kincsük összegyűlik, később pedig csoportosítva tárolódobozokban tarthatjuk ott a legókat, plüssöket, társasjátékokat, matchboxokat, hogy csak néhány példát említsünk.

Egy ágyneműtartós kanapé szállítása nem egy könnyű feladat. Ugyan részekre van bontva, de még így is a legkisebb eleme is egy nagy monstrum. Ajánlatos vásárlás előtt már átgondolni, hogy van-e segítségünk a bútor hazaszállítására. Érdeklődjön munkatársainknál a konstrukció részleteiről.

Ne feledje, hogy nálunk munkatársaink nem csupán a lakásáig viszik el megvásárolt bútorát, hanem igény esetén a házba is beszállítják, az adott emeletre felár ellenében. Ez az ár tartalmazza a már előre elkészített helyiségben való elhelyezést, és a helyben történő összeszerelést is. Így Önnek teljes rálátása lesz arra, hogyan működik a bútora és hogy hibátlan és hiánytalan állapotában vette át munkatársainktól.