Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ágyazható, ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra - ami mindent visz!

Ágyazható, ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra - ami mindent visz!

Vannak olyan bútorok, amelyek annyira sokrétűek, hogy egyszerűen nem hiányozhatnak semmilyen otthonból, mert azok az alapvető funkciók, amelyekre szükségünk van egy háztartásban, a mindennapi életben, az ágyazható, ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra használatával mind betöltik szerepüket. Lássuk, melyek ezek!

Az ágyazhatóság kérdése

Egy sarokkanapéra általában olyan helyen van szükség, ahol szeretnének többen is leülni, lehetőleg egymás közelében, és olyanok a helyiség adottságai, hogy ezt akármilyen elrendezésben nem tehetik meg. Sarokkanapéra eshet a választás akkor is, ha egy dohányzóasztalt szeretnék ülőgarnitúrával kiegészíteni.

Nonstop Bútor webáruházunk sarokkanapé kínálata betekintést enged ezeknek a nagyon praktikus bútoroknak a tárházába. L-alakú kanapéink változatos megoldásokkal lepik meg a webáruházunkba betérő látogatókat, de ami a közös bennük, hogy mindegyik kanapé egy ágyazható, ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra, illetve mindegyik kanapéhoz járnak ajándékba kisebb és nagyobb párnák.

Napjaink kanapéágyai már könnyed mozdulattal kétszemélyes fekvőhellyé alakíthatók. Az ülőlap kihúzása után megtaláljuk alatta az ágyneműtartót, a bukótámla lehajtásával pedig meg is van a kiágyazás. Így a gyors és egyszerű ágyazhatóság kérdése megoldva.

Az ágyneműtartók nélkülözhetetlen szerepe

Minden háztartás tele van olyan holmikkal, amiket szeretnénk valahová elpakolni, netán elrejteni, nem feltétlen használjuk már őket, megválni mégsem akarunk tőlük. Ezek elrejtésére a legjobb módszer, ha elpakoljuk az ágyneműtartóba vagy egy szekrény legfelső polcára, olyan helyekre, amelyeket ritkábban használunk.

Ugyanakkor az ágyneműtartó alapfunkciója, ahogy a neve is mutatja, hogy az éjjel használt ágyneműt, takarókat oda eltegyük. Webáruházunk mindegyik kanapéja, így a Caracas sarokülő is ágyneműtartós. Az ágyneműtartók áruházunkban általában fehér kivitelűek és szellőző kapszulákkal ellátottak.

Nagyon fontos, hogy vásárlás előtt meghatározzuk a sarokkanapé irányát, hogy milyet szeretnénk, mert ha utólag derül ki, hogy milyen lenne az optimális, amikor már ott van a lakásban, akkor nagyon nehéz lesz utólag változtatni a helyzeten.

Ágyazható, ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra

Ha a választásunk például egy Caracas sarokgarnitúrára esett, akkor tényleg megvan minden, amire szükségünk lehet. Nappal kanapé, ahol beszélgethetünk, filmet nézhetünk, éjjel ágyazható fekvőhely, reggel pedig van helyünk, ahová az ágyneműt elpakolhatjuk.

Nagyon népszerű bútordarab kompaktsága, de mellette sokoldalú jellemzői miatt. Szivacsos és rugós kivitelben is kapható, és extra erős szivaccsal vagy gerincvédő zónával erősített ortopéd rugókkal is kérhető. Webáruházunk több száz szövetből biztosítja a választékot, és Önnek lehetősége van rá, hogy a párnák borítását is különböző textilekből kérje, mindezt felár nélkül!

Minden egyes termékünk alatt számtalan képet talál az adott bútorról, különféle összeállításokban, mely segítheti és megkönnyítheti a megfelelő kárpit kiválasztását. További segítség lehet a szövetkereső katalógusunk.

Ráadásul webáruházunkban a Caracas sarokülő amúgy is kedvezményes vásárlása most ingyenes házhozszállítási akcióval egészült ki. Ha Önnek azonban a többemeletes társasházába kell felvinni a bútorát, netán összeszerelésre is szüksége van, akkor lépjen bátran munkatársainkkal kapcsolatba, és egyeztessenek a részletekről. Biztos sikerül egy megfelelő ajánlatot összeállítani.