Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A nappali legfőbb eleme: a kanapé

Ha kicsi a lakás

Általában az elsődleges szempont az szokott lenni, hogy milyen arányban használjuk azt a kanapét nappali kanapé vagy alvós kanapé funkciójában. A másik mérlegelendő ismérv pedig a lakás, illetve helyiségek alapterülete, hiszen hiába szeretnénk egy U-alakú kanapét, ha nem fér el sehol sem.

Ha a nappali egyben vendégszoba is, vagy egyáltalán nincs hálószoba pl. egy garzonlakásban, akkor egyértelmű, hogy olyan modellt kell választani, amely ülő- és fekvőgarnitúraként is megállja a helyét, és kényelmesen tudjuk használni napközben és éjszaka is. Ehhez fontos, hogy kellő szilárdságú legyen a felülete, akár szivacsos, akár rugós kivitelben nézzük.

Az is lényeges szempont, hogy könnyedén tudjuk kinyitni estére, ne kelljen vele sokat erőlködni, és egyidejűleg el tudjuk pakolni benne az ágyneműket vagy takarókat, egyéb holmikat. Nonstop Bútor webáruházunk minden kanapéja ágyneműtartós, így mindig számolhatunk egy plusz tárolókapacitással, ha ilyen bútor beszerzése mellett döntünk.

 

A nappaliba való kanapé típusai

Ha a kanapét vendégágyként is szeretnénk használni, de fontos, hogy belépve a nappaliba is gyönyörködhessünk benne, akkor kanapécsaládunk legdekoratívabb tagját, a Viva kanapét ajánljuk, amely impozáns formatervezésével, kirívó színeivel minden szemet méltán fog magára irányítani. Ráadásul bombaára miatt is az igen népszerű darabok között szerepel rendszeresen.

A Viva kanapé is ágyneműtartós, amelynek részei fehér színű, bútorlap szellőző kapszulákkal vannak ellátva. A fekvőhellyé való átalakítás rendkívül egyszerű, az ülőlap előre húzásával megjelenik az ágyneműtartó, majd a támla lehajtásával máris megtörtént az ággyá átalakítás. Szivacsos és erősített ortopéd rugós kivitelben is rendelhető, és mindkét kivitelezés bírja a mindennapos igénybevételt.

A Viva kanapé, amely egyben magasított fekhelynek számít, az áruházunk oldalán megadott színekben érhető el, és a párnák ajándékba járnak hozzá. Ez egyrészt egy háromrészes nagypárnából tevődik össze, valamint két kisebb párnából, amely színben eltér a nagyoktól. A kanapénak nincs karfája, ellenben a két kisebb párna használható kényelmes támasztékként.

Vásárlóinkkal hosszú távra kialakított kapcsolatok

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy vevőinkkel ne érjen véget a kapcsolat a pénztártól való távozás után, amely jelenthet személyes vagy online vásárlást is. Számtalan módon várjuk vissza kedves vevőinket, illetve otthonukban további szolgáltatásokat tudunk biztosítani, mint pl. a garanciális szolgáltatást.

Ez azt jelenti, hogyha a későbbiek során bármilyen meghibásodás merülne fel pl. a megvásárolt nappali kanapé bútorral kapcsolatban, akkor cégünk munkatársai az Ön otthonában, a helyszínen javítják meg a hibát. Nem kell Önnek szerelőt keresnie, illetve elszállítani sem a bútort semmilyen műhelybe. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Vevőinket visszavárjuk hűségpontok gyűjtésével és kuponakciónkkal, melyről szintén oldalainkon tájékozódhat. Természetesen a házhoz szállításban is segítünk, amennyiben Önnek gondot okoz bútorának otthonába való kiszállítása. Időről időre bizonyos bútoraink házhoz szállításának költségét átvállaljuk. Állandó vagy szezonális akcióinkról szintén vonatkozó oldalainkon tájékozódhat, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.