Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A nagy méretű sarokkanapé mérhetetlen előnyei

A nagy méretű sarokkanapé mérhetetlen előnyei

Egy nagy méretű sarokkanapé beszerzése ugyan egyértelműen kecsegtető, hiszen számtalan előnnyel jár, mégis érdemes alaposan átgondolni a vásárlás előtt jó pár szempontot, mielőtt letesszük a voksunkat bármilyen fekvőalkalmatosság, így egy ilyen nagy méretű bútordarab megvásárlása mellett.

A lakás alaprajza a mérvadó

Hiába álmunk egy nagy méretű kanapé, ha kisebb a lakás, a ház vagy benne a nappali, ahová tenni szeretnénk. A nagy méretű kanapék általában az U-alakú típusúak, és ezek olyan monstrum darabok, amelyek csak igazán tágas helyiségekben mutatósak. Nem fog jól kinézni ott sem, ahol igaz ugyan, hogy hatalmas a nappali, de tele van már zsúfolva mindenféle bútorral, akkor ott bizony szelektálni kell.

De jó hírünk van a sarokkanapé kedvelői számára. Ugyanis a webáruházunkban található sarokkanapék is funkciójukat tekintve megállják a helyüket és éppúgy használhatjuk őket több mindenre, mint nagyobb U-alakú társaikat, maximum kisebb összejövetelt szervezünk, ha barátokat akarunk hívni. Alternatívaként még az is elképzelhető, hogy két L-alakú sarokkanapét kombinálunk, azaz tolunk össze és így alakítunk ki egy hatalmas méretű ülőfelületet.

Az L-alakú nagy méretű sarokkanapé

A legnépszerűbb fajta sarokkanapék az L-alakúak, amin egyáltalán nem csodálkozunk. Ugyan nem U-, hanem csak L-alakúak, de valójában ezek is óriásiak. Bárhová helyezhetjük és akár hotelekben, panziókban vagy irodai váróhelyiségekben, tárgyalókban is megállják a helyüket. De a legtöbben otthon használják, ahol nappaliba vagy hálószobába letéve élvezhetjük kedvező tulajdonságaikat.

Kisebb lakásokba azért szeretik a sarokkanapékat, mert ahol nincs hálószoba, egyaránt betölti az ágyazható kanapé, valamint a napközbeni ülőalkalmatosság szerepét. Ráadásul L-alakja miatt többen is elférnek rajta. A sarokba bevackolhatja magát a család legkisebb tagja, mellé pedig ülhetnek a többiek. Egy dohányzóasztalt elé téve lehet falatozni, tévézni vagy társasozni.

Nonstop Bútor webáruházunkban egy-egy kanapéhoz több száz szövetmintából lehet választani. Ilyen a Katrin sarokkanapénk is, ahol ez a szám 300 körüli textíliát takar és mindezt felár nélkül. Különleges párnák is járnak a kanapéhoz ajándékba, két kisebb oldalpárna a karfák helyett és két nagyobb, amely háttámla kiegészítéseként is szolgálhat. Ezek szövete akár különbözhet is a kanapé szövetétől. Javasolt viszont mindenképpen olyan anyagot választani, ami illeszkedik annak a szobának a színeihez, ahová leendő bútorunk kerülni fog.

 

Tágas nappalik kedvelt bútordarabjai

Az U-alakú legnagyobb sarokkanapék ideális választást nyújtanak baráti társaságok találkozásaihoz vagy foci EB-k, VB-k idején. Ezért férfiak különösen kedvelni fogják. Többen is egy sorban le tudnak telepedni rá, és már csak a sör meg a nasi kell, és kész is a közös program, a várva várt meccsnézés. De nem csak ehhez ideális a nagy méretű sarokkanapé.

Nagyobb családi találkozók, bulik, vagy gyerekek, haverok szülinapi partijainak helyszínéül is szolgálhat, bár ez utóbbi esetben az előrelátó szülők erősebb szövetet választanak és ami könnyebben tisztítható. Kanapéink mindegyike ágyazható és ágyneműtartós, így a bulikat követően az ottalvás is egyből kényelmesen és praktikusan megoldható.

Nagyon fontos, hogy vásárlás előtt alaposan gondoljuk át, hol lesz az állandó lakhelye egy L-alakú sarokkanapénak, ugyanis ennek megfelelően kell rögzíteni az oldaltámla irányát. Amennyiben nem jut Ön ezzel kapcsolatban dűlőre vagy bármilyen kérdés felmerült, ne habozzon, és keressen minket elérhetőségeinken.