Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


A hátfájás kezelése matrac segítségével

A hátfájás kezelése matrac segítségével

Bizony megoldható a hátfájás kezelése matrac segítségével, hiszen sokszor az egyik kiváltó ok maga a fekhely minősége, a nem megfelelő ágybetét használata. Van, aki már egy kiteknősödött matracon alszik és van, aki úgy gondolja, hogy ő nagyon egészséges akar lenni, ezért megvásárol egy kemény matracot. Mindkét véglettel az ellenkező eredményt érhetjük el. Azaz nemcsak fáradtan ébredünk, hanem kialakulhat egy krónikus derék- vagy hátfájásunk.

A  megfelelő matrac ismérvei

Minden ágybetétet igazítani kell az adott egyén magasságához, súlyához, alvási szokásaihoz és ha egy dupla ágyról van szó, akkor mindezt két személyre kell elvégezni. A legfontosabb, hogy a gerincünk kiegyenlített legyen fekvéskor, mind oldalsó, mind pedig hanyatt tartásban. Ha a matrac már nagyon régi és szivacsos matrac esetén ki van teknősödve vagy rugós matracnál össze-vissza állnak már a rugók, akkor tudnunk kell, hogy ennek az ágybetétnek lejárt már a szavatossága, sajnos meg kell válnunk tőle.

Webáruházunk matrackínálata éppen ideális ahhoz, hogy Ön megfelelően ki tudja választani az adott ágykerethez illő matracát. Szivacsos vagy rugós kivitelezéseink mellett megtalálhatja a memóriahabos típusokat is, ugyanis van, akinek éppen ez ad kielégítő alvási élményt. Egy Memory Plus ágybetéttel akár a meglévő vékonyabb matracot is meg lehet emelni. Ennél a fajtánál viszont tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy mivel kicsit besüppedünk, a matrac, az ágynemű és az éjjeli ruházatunk kevésbé tud szellőzni. Így ez a megoldás nem annyira ideális egy nagyobb termetű személynél.

Ami minden esetben biztos, hogy a matracot javasolt kipróbálni személyesen. Főleg azokban a pózokban, amilyen testhelyzetet felveszünk alvásunkkor, illetve üléskor. Bemutatótermünk rendelkezésre áll, így nemcsak online élvezheti a termékeink magas szintű minőségét, hanem élőben is megtapasztalhatja. Matracaink mellett ágykereteket és huzatokat is választhat.

A hátfájás kezelése matraccal

Nem szabad eljutnunk addig a pontig, amikor már életminőségünkben korlátoz minket a hátfájásunk, vagy állandó nyakmerevséggel, nyakfájdalommal ébredünk, de ha mégis ez történt, akkor nem kérdés, az a matrac nem megfelelő, le kell cserélni. Természetesen ez az ágybetétcsere nem helyettesítheti a körzeti orvos vagy reumatológus, ortopéd szakorvos diagnózisát és kezelési útmutatóit, de nagymértékben kiegészítheti.

Webáruházunkban kaphatók kimondottan hátfájás kezelését szolgáló matracok, amelyek gerincvédő zónákkal ellátott, ún. ortopéd ágybetétek. Ilyen a Clean 12 zónás rugós matracunk, amely kifejezetten a nagyobb igénybevételre lett kifejlesztve, keményebb típusú matrac.

Ebbe az ortopéd matracba speciális, nagy tömegsűrűségű, merevítőhab elemek kerültek beépítésre, és az egészet egy 2,4 mm-es huzalból készült bonellrugós rendszer fogja össze. Az oldaltartása is feszesebb, tartósabb, mivel a széleken szivacsmerevítések rögzítik.

 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nálunk nem ér véget a vásárlóval való kapcsolattartás a webáruházunkból a fizetés után való távozással. Pontosabban éppen akkor kezdődik. Gondoskodunk róla, hogy elégedett vevőink visszatérjenek hozzánk. Ezt egyrészt a már a vásárlás után rendelkezésre álló szolgáltatásaink, másrészt a hűséget jutalmazó akcióink biztosítják.

Folyamatosan vannak ingyenes házhoz szállítással forgalmazott termékeink, melyek köre is mindig változik. Jelenleg a Clean 12 zónás matrac hazaszállításáról is gondoskodunk. Amennyiben ágykeretet vagy más bútorokat is vásárol, lehetősége van azok otthonában történő összeszerelésére is. Ilyen esetekben kérje kollégáink segítségét!