Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Gerincvédő kanapé a nyugodt és hosszan tartó alvásért

Gerincvédő kanapé a nyugodt és hosszan tartó alvásért

Az utóbbi években gombamód megszaporodtak a webáruházak, már mindenki szinte mindent online vásárol. Megnőtt az emberek bizalma az online bútorvásárlás iránt is, viszont nagyon fontos, hogy alapos utánajárás előzze meg a vásárlást, és biztos legyen benne az illető, hogy tényleg azt kapja meg, amit kiválasztott.

Nonstop Bútor webáruházunk már sok éve gyűjti az elégedett vásárlókat, amelyről a számtalan pozitív vásárlói visszajelzés is tanúskodik. Emellett webáruházunkban nem szűnik meg a vásárlókkal való kapcsolat az áru kifizetését követően, számtalan több segíti fenntartani a hosszú távú és bizalommal teli viszonyt.

Az egészségmegőrzés egyik feltétele a magas minőségű alvás, melynek alapvető pillére a megfelelő fekhely. Webáruházunk modern kanapéiról elmondható, hogy egyaránt kényelmesek és garantálják a nyugodt és hosszan tartó alvást.

 A gerincvédő kanapé kialakítása

A modern kanapék mellett megtalálhatók normál és hagyományos kialakítású változatok is. Mindegyik ülőgarnitúra különféle ágybetétekkel rendelhető, eleget téve így a változatos vásárlói igényeknek.

Napjaink változó környezete maga után vonja, hogy egyre több ember végzi munkáját számítógép előtt ülve, nagymértékben mozgásszegény életmódot követve. Ez egyenes utat jelent a derék-, hát-, vállfájdalomhoz. Az ilyen embereknek fokozottabban kell figyelni, milyen fekhelyen alszanak. Hiszen ha sem a széke, sem az ágya nem megfelelő, az a teljes életminősége romlásához is vezethet.

A Noire kanapé választható szövetekkel, szivacsos és rugós kivitelezésben is elérhető. A szivacsos kialakítás extra vastagságú, ezzel 80-85 kg-ig biztosítja a teherbírást. A nagyobb testsúlyú és a derékbántalmakkal küzdő emberek számára a megerősített és gerincvédő zónákkal ellátott ortopéd rugós kivitelű ágybetét beszerzése ajánlott, amely akár 110-120 kg-os egyéneknek is kitűnő fekvőhelyet jelent.

 Gerincvédelem napközben is

A gerincet nemcsak az éjszakai alvásnál, hanem a nappali tevékenységeknél is védeni kell, amikor becsukott állapotában használjuk a modern kanapénkat. A Noire kanapéhoz négy párna is jár ajándékba, melyek közül a 2 nagyobb, masszívabb az ülő helyzetben a hát alátámasztását, míg a 2 kisebb oldalpárna a kar alátámasztását szolgálják. Nem mellesleg a két nagypárna, ha a franciaágy méretre kinyitott kanapét nézzük, nagyon jól jön esti olvasásnál vagy filmnézésnél, szintén a gerinc megfelelő megtámasztására.

Ez a kanapé extra erős vázszerkezettel rendelkezik, amelyre 5 év vázgaranciát is biztosítunk. A kanapé megvásárlásához, a kedvező ár-érték jellemzője mellett jelenleg ingyenes házhoz szállítás is tartozik.

 Különleges szövetválaszték

A Noire kanapé azért is egyedülálló, mert aszimmetrikus textil borítás fedi. Ön választhatja ki, hogy az ágy melyik részére milyen szövetet szeretne. A 2 nagypárna és a 2 kispárna borítása esetében is. Viszont nálunk nehéz dolga lesz, mert több száz szövetből is választhat. Használja termék- és szövetkeresőnket a könnyebb eligazodás érdekében.

Amennyiben segítségre lenne szüksége a textilek kiválasztásában, vagy kérdése van bármelyik termékünkkel kapcsolatban, akkor keresse munkatársainkat elérhetőségeinken.