Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A karfás fotelágy kiaknázható előnyei

A karfás fotelágy kiaknázható előnyei

Akár karfás fotelágy választása mellett döntünk, akár karfa nélküli mellett, az biztos, hogy mindenképpen egy olyan bútordarabunk lesz, amit ezerféleképpen ki tudunk használni és szinte bármelyik helyiségben megállja a helyét. 

Ha kis alapterületű a lakás

Egy fotelágy tulajdonképpen egy egyszemélyes kanapéágynak is tekinthető, így levonhatjuk azt a következtetést, hogy alapvetően akkor szerzünk be egy fotelágyat, amikor nincs lehetőség egy kinyitható vagy kihúzható kanapéágy megvásárlására.

Ilyenformán nagyszerű választás lehet egy induló életszakaszban, amikor egy fiatal megkezdi önálló életét akár egy albérletben, akár saját tulajdonú ingatlanban. A hálószobai franciaágy vagy kanapéágy mellett jó szolgálatot tehet a nappaliban egy kinyitható fotelágy. De ha egy garzonról vagy stúdióapartmanról beszélünk, ami tényleg csak egy főre ideális otthon, akkor elképzelhető, hogy maga a fotelágy az egyetlen fekvőhely a lakásban.

Nonstop Bútor webáruházunk fotelei, fotelágyai között talál magának az is megfelelőt, aki csak ülőbútorként akarja használni, de az is, akinek fekvőhelyre is szüksége van. Széles választék, több száz szövetkombináció ad lehetőséget, hogy ízlésünknek és a meglévő bútorok stílusának megfelelő elemmel gazdagodjon a lakásunk.

Karfa nélküli vagy karfás fotelágy?

Azt lehet mondani, hogy ha kicsivel több a hely, akkor mindenképpen a karfás fotelágy a praktikusabb, hiszen a karfáján megtámaszthatjuk magunkat, olvasás, beszélgetés, filmnézés közben, de a gyerekek akár még ülhetnek is rajta. Foteleket sokszor szeretnek mászókának is használni a lakásban, olyannyira kedvenc bútordarab.

A Jóga fotelágyunk választható szövetekkel kitűnő példája a karfás fotelágyaknak, és arra is jól rámutat, milyen az, amikor két vagy akár három különféle szövetből is összeállíthatjuk a bútor dizájnját. Ugyanis kaphat egyfajta szövetet a háttámla és a két karfa, egy másodikat az ülőrész. Ehhez a fotelhez ajándékba adunk egy párnát is, amihez igény esetén szintén választhat egy harmadik szövetféleséget, mindezt felár nélkül és a hatalmas szövetkínálatunkból, amely több száz textilfajtát tartalmaz.

Karfa nélküli fotelágyat az tud jobban kihasználni, akinek tényleg csak igen szűkös a rendelkezésre álló alapterülete. Illetve a másik indok, amennyiben két fotelágyat is szeretne vásárolni, hiszen akkor egymás mellé tolhatja a kettőt, vagy igény szerint kombinálhatja.

Vendégeknek vagy gyerekszobába

Nagyobb lakásokba vagy gyermekes családoknak is tökéletes megoldást nyújthat egy karfás fotelágy, ha csak arra gondolunk, hogy bármikor jöhetnek olyan vendégek, akik szeretnének maradni egy éjszakát. Ha a nappaliba vagy egy plusz szobában elhelyezünk egy fotelágyat, az bármikor mobilisan átköltöztethető abba a helyiségbe, ahol éppen szükség lesz rá.

Gyerekszobában nagyszerű kiegészítője lehet a rácsos kiságynak vagy a későbbiekben a gyerekheverőnek, ahol anya vagy apa vagy akár a nagyobb testvér le tud ülni mesét olvasni, játszani a kicsivel, esetleg ott is aludni vele, ha épp arra van szükség.

Ráadásul webáruházunkban minden fotelágy ágyneműtartós, amely rendkívül praktikus bútorelem, hiszen rengeteg mindent el tud nyelni egy tárolókapacitás. Vendégszobában takarókat, ágyneműket, gyerekszobában külön kisebb dobozokba szortírozva a legókat, plüssöket, matchboxokat, kirakókat vagy csak éppen a nem használt ruhaneműket, kacatokat tudjuk elrejteni.

Folyamatosan különféle akciókkal lepjük meg vásárlóinkat, jelenleg ez a Joga karfás fotelágy is kedvezőbb áron kapható, de további kedvezményeink megtekintéséhez látogasson el honlapunkra.