Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Egy sarokülő minden nappaliba kell

Egy sarokülő minden nappaliba kell

Sarokülő nappaliba, étkezőbe, hálószobába – szinte bárhol el tudjuk képzelni. Korunk változó fogyasztói igényei mindenből azokat a tárgyakat, dolgokat és bútorokat részesítik előnyben, amelyek sok szempontot ki tudnak elégíteni, alkalmazkodnak az átalakulásokhoz.

Így vagyunk a bútorokkal is, amelyeknél azokat a darabokat szeretjük, amelyeket több funkcióra is használhatunk és mi dönthetjük el, melyek legyenek azok. Szekrények esetében nem árt, ha vannak fiókos, polcos és akasztós, netán tükrös részei is, fekvőhelyeknél tudjuk használni alvásra vagy napközbeni tevékenységekhez is.

Kis helyen is elfér

Amikor egy fiatal megkezdi új életét akár albérletben, akár saját lakásban, biztos, hogy az alapterületét tekintve nem egy nagy hodály lesz az első lakhelye. Általában ezek olyan kisebb garzon-, stúdiólakások, ahol a központi helyiség szinte az egyetlen, így egy sarokülő nappaliba tökéletes választás induláshoz.

Nézzen szét Nonstop Bútor webáruházunk sarokülőinek kínálatában, de előtte alaposan térképezze fel otthonában, hogy hová, mekkora méretű ülőgarnitúra fér el. Bizony előfordult már olyan, hogy a házhoz szállítást követően derült ki, hogy vagy nem fér be az ajtón a lapra szerelt bútor bizonyos darabja, vagy pár centi híján nem sikerül elhelyezni az összeszerelt bútort. Ehhez az a javaslatunk, hogy mindig számoljon ráhagyással, a saját biztonsága érdekében!

Sarokülő nappaliba

Első ingatlan esetében a sarokülő a nappaliba kerül valószínűleg, és a bútor egyúttal az alvóalkalmatosság szerepét is be fogja tölteni, hiszen nincs akkor még külön hálószoba. Ha a bútor előtt van egy megfelelő asztal, akkor a sarokülőn dolgozni is lehet. Nagyon fontos, hogy kiválasztáskor megfelelő iránnyal kérje a bútorát!

Nagyobb lakásokban szinte már bárhová elhelyezheti a sarokülőjét. Ha amerikai konyhás nappalija van, amely egyben étkező is, akkor ott is megállja a helyét. Sokoldalú kiegészítője lehet a dolgozó- vagy vendégszobában, amikor is csak alkalmanként kell kihúzni, de akár a gyerekszobában is.

Gyerekszobában a gyerkőc heverője mellett tökéletes ülőbútor, ugyanakkor, ha valamiért a szülőnek a szobában kell aludnia, nagyobb gyermek esetében pedig, ha jönnek a barátok, a kinyitott sarokülő megint meg fog felelni a vele szemben támasztott elvárásoknak.

L- vagy U-alakú sarokülő?

Az L-alakú kisebb mérete révén sokkal népszerűbb. Bárhová elhelyezhető, mivel nálunk szinte mindegyik darab változtatható irányú. Viszont akinek lehetősége van rá, és a családban szükség is van a nagyobb bútorokra, azoknál az U-alak a megfontolandó.

A Monaco U-alakú sarokülő egy igen impozáns darab, amely most extra szivacsos kivitelben nulla forint felárral elérhető. Webáruházunkban mindig találhat valamilyen állandó vagy szezonális akciót. Jelenleg ehhez a bútorhoz ingyenes házhoz szállítás jár, valamint ajándék négy darab nagy- és két darab kispárna, amelyek szövetét szintén Ön választhatja ki a több száz mintát tartalmazó kollekciónkból.

Áruházunk szinte mindegyik kanapéágya és sarokülője ágyneműtartós és ágyazható. A fehér ágyneműtartó rész természetesen szellőző kapszulákkal ellátott. Az ágyneműtartót az ülőlap kihúzása után találhatja meg. Erre már csak a bukótámlát kell lehajtani és kész is az ágyazás. A szivacsos kivitel mellett erősített, gerincvédő zónával is ellátott, ortopéd rugós ágybetéttel is forgalmazzuk. Oldalunkon részletes, képekkel is kiegészített tájékoztatót talál minden egyes bútorunkról, de ha továbbra is kérdése van, bátran keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.