Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Széleskörű kínálatunk - franciaágy 160x200 cm-es méretben

Széleskörű kínálatunk - franciaágy 160x200 cm-es méretben

A franciaágy egy olyan bútordarabunk, amely egyszerűen képtelen kimenni a divatból és amelynek talán a legnépszerűbb, leginkább elterjedt változata a franciaágy 160x200 cm-es méretben. Ez a nagyság éppen az, amelyen már kényelmesen elférhet két ember, sem nem túl kicsi, se nem túl nagy, a legtöbb embernek komfortos és a leginkább elterjedt hálószobaméretekhez is a legjobban igazodik.

Egy velünk élő klasszikus

Ez a típusú bútordarab már évszázadok óta szolgálja a kényelmet és úgy képes túlélni a jövő-menő divathullámokat, hogy közben praktikum, kényelem és szépség tekintetében képes folyamatosan megújulni. Egy ilyen alvóalkalmatosság beszerzése fokozott figyelmet érdemel, hiszen amellett, hogy egy nagyobb beruházásnak minősül, a hálószoba és a benne élők hangulatát is meg tudja határozni, valamint kényelmes kivitelezése mellett fontos az is, hogy kifogástalan minőségű, tehát minket hosszan szolgáló legyen.

Ezen kritériumokat szem előtt tartva érdemes megtekinteni Nonstop Bútor webáruházunk franciaágy kínálatát, ahol a remek árak szépséggel, praktikummal és minőséggel találkoznak, sőt még ennél is több figyelemre méltó előnyt találhatnak az érdeklődő látogatók.

Franciaágy 160x200 cm-es méretben is

Bár cikkünk címében és bevezetőjében mindössze a franciaágy szó szerepel, de webáruházunkban a franciaágyak hihetetlen széleskörű választékával találkozhat, rendkívül sokféle ilyen ágy megvásárolható, méretben és formatervezésben is. Sőt, már a gyártás előtt nagy fokú beleszólása van a vásárlónak a termék paramétereibe.

Ha pl. Önnek gyakran fáj a dereka és nehezére esik leülni vagy felkelni az ágyról, akkor ajánljuk az akciós, prémium magasfekhelyes franciaágyunkat, 2 darab ajándék párnával és erősített vázszerkezettel. Ez a franciaágy 160x200 cm-es méretben is elérhető.

Nem mindennapi ajánlat, már a tervezéstől fogva

Ezt nyugodtan lehet úgy értelmezni, hogy már a tervezési fázisban is megjelenítheti a majdani tulajdonos a kívánságait. Ez úgy érhető el, hogy a megszokott gyakorlattal szemben mi nem csak forgalmazzuk valamilyen gyártónak a termékeit, hanem itt a tervezés, a gyártás és a forgalmazás is egy kézben van.

Ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a fenti felsoroláshoz még nyugodtan hozzátehetjük a szállítás, az összeszerelés és más kapcsolódó szolgáltatások meglétét is. Mégpedig nemcsak a franciaágynál, hanem valamennyi más bútoraink esetében is.

A helyszíni összeszerelés lehetőségével nemcsak a kényelmi szempontok miatt érdemes élni, hanem mert így egészen biztosan szakszerűen lesz összeállítva a kiválasztott ágy. Ez pedig az élettartamra is jó hatással lesz, mint ahogy ilyen esetekben a garanciális és azon túli javítások is gyakorlatilag megszűnnek.

Magyarán a kiválasztott bútor címre juttatása és a helyszíni összeszerelés szintén igényelhető nálunk, így valóban emondható, hogy egészen a bútor használatba vételéig minden mozzanat a gyártó és forgalmazó égisze alatt történik. A magas színvonalú gyártás és az erősített vázszerkezet egyaránt a hosszú élettartam garanciája, és ez az összes forgalmazott termék sajátja.

Szárnyalhat a fantázia

A vásárló több száz szövetminta közül választhat, valamint ezek kombinációja is elérhető. A fekvőhely tekintetében szintén széles a választék, mert háromszivacsos és háromrugós kivitel áll rendelkezésre. A választás megkönnyítéséhez ki sem kell mozdulnia otthonról, hiszen informatív oldalaink minden szükséges információt megadnak a választáshoz. Ha azonban mégsem találja meg minden kérdésére a választ, keressen minket bátran elérhetőségeinken.