Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Elegancia és kényelem - a kárpitozott franciaágy

Elegancia és kényelem - a kárpitozott franciaágy

A kárpitozott franciaágy egy megújult fogalom a bútoriparban, olyan értelemben, hogy a régóta ismert bútordarab újra népszerű lett, természetesen az elmúlt években több szempontból is átalakításokon ment keresztül. Amikor valaki a kárpitozott franciaágyak választékát böngészi, már letisztult megjelenéssel, különleges formai kialakításokkal, rendkívül széles szövetválasztékkal és minőségi ágybetétekkel találkozik.

Amikor az alvás minősége az elsődleges

Az élet számtalan területén igyekszünk odafigyelni a minőségi termékekre és szolgáltatásokra. Van, aki az ételek, van, aki a mozgás területén próbál változásokat elérni. Az alvás alapvető életfunkciónk születésünk óta, mégis kevesen vannak olyanok, akik az alvás javítására törekednének, holott néhány aprósággal kardinális változtatásokat érnének el a mindennapjaikban.

Az alvóhely legfontosabb eleme a megfelelő ágybetét. Itt nem szabad csupán az éppen aktuális trendeket követni, hanem figyelembe kell venni a testi adottságainkat és az alvási szokásainkat is, valamint, ha párunkkal alszunk, mindezt az ő szemszögéből is.

Nem utolsósorban egy elegáns és a hálószobánk stílusához minden szempontból illeszkedő kárpitozott franciaágy a hangulatunkat is jelentősen meg fogja emelni, ami szintén kihatással van minden más területre.

Kárpitozott franciaágy a hálószobában

Amikor valaki a franciaágy mellett teszi le a voksát, akkor meg kell találni a bútordarab elhelyezésére legalkalmasabb helyiséget, hiszen nem kevés helyet foglal el. De abban biztosak lehetünk, hogy hálószobánk éke lesz, amiben mindig gyönyörködni fogunk.

Nonstop Bútor webáruházunk kárpitozott franciaágyai között bőven van lehetősége kiválasztani az Önnek legkényelmesebb és hálószobájához stílusában leginkább passzoló darabot. Igyekszünk napjaink igényeihez mérten különböző kategóriákra bontva forgalmazni ezeket a fekvőhelyeket, így megkülönböztetünk normál, millenium, modern és prémium franciaágy csoportokat. Természetesen a kiváló minőség mindegyik kategóriának a jellemzője, az eltérés inkább a formatervezésnek tudható be.

Mindegyik franciaágyunk esetében igen széles a szövetválaszték, és vannak olyan típusok, ahol a textilborítás több részből tevődik össze, még különlegesebbé téve a fekhelyet.

A textilborítás előnyei

A hagyományos, fából készült ágykeretek igaz ugyan, hogy a természetközeliséget tükrözik, de vannak szó szerint fájó pontjai. Ugyanis mivel nem borítja sehol kárpit, ezért hajlamosak vagyunk beütni a lábunkat a kiálló részekbe. Ez teljes mértékben elkerülhető a München íves kárpitozott franciaágyunkkal, amelyhez ráadásul még két párna is jár ajándékba.

Azontúl, hogy ezt az ágyat textilborítás védi minden irányból, az ágybetét alatti szakaszai íves kialakításúak. Így nem csupán csökkenti a balesetek esélyét, hanem eleganciát is sugároz az íveltségével. Oldalunkon meghatározott szövetekből lehet választani, valamint lehetőség van még arra is, hogy az ágybetétet takaró rész és a párnák színben elkülönüljenek a többitől.

Nálunk mindig számtalan ajándék és kedvezmény várja!

Mi azon kevés webáruházak egyike vagyunk, ahol állandóak a kedvezmények, melyeket még pluszban kiegészítünk szezonálisakkal. Ilyen most pl. a fentiekben említett München franciaágyunknak az erősített, gerincvédő zónákkal is ellátott, ortopéd rugós kivitele, amelyhez a párnákon kívül még pluszban két darab puff, egy kisállat fekhely és ingyenes szállítás is jár. A részletekkel, valamint további kedvezményeinkkel kapcsolatban tájékozódjon tapasztalt munkatársainknál, akik készségesen válaszolnak minden kérdésére.