Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Amikor tipikusan egy fehér egyszemélyes ágy a szívünk vágya

Amikor tipikusan egy fehér egyszemélyes ágy a szívünk vágya

Van az a ritka eset is, amikor teljes mértékben céltudatosan állunk a vásárlás elébe és tisztában vagyunk az igényeinkkel, ilyen az, ha pont egy fehér egyszemélyes ágy a kiszemelt jelöltünk. Ez azért nem mindennapi, mert a nagy választékban az emberek hajlamosak rá, hogy több típus megtetsszen vagy egyáltalán nincs is kialakult elképzelés, csak annyi, hogy egy egyszemélyes fekvőhelyre van szükség.

Még mindig hódít a minimalista irányzat

Az elmúlt évtizedek egyik jellemző és hódító stílusa az északi skandináv lakberendezés, amely egy minimalista, letisztult, főleg fehér, fekete, szürke, valamint időnként az ezeket feldobó és kiegészítőként becsempészett élénk színeket képviseli. Az ilyen stílusnak hódoló egyének kedvelt bútordarabja lesz a fehér egyszemélyes ágy is.

A vidéki életstílus kedvelői is szeretik a fehér színt, amelynek látványa vagy egy mediterrán életstílust fog előhívni, vagy éppen falusi érzéseket fog kiváltani az emberből. Bárhová is kerül fehér bútor, fontos, hogy illeszkedjen az adott miliőbe és hasonló stílusú bútorok vegyék körül. Egy-egy színes párna, függöny vagy szőnyeg feldobhatja a monoton egyhangúságot.

Hol néz ki jól egy fehér egyszemélyes ágy?

Az egyszemélyes ágyak az induló bútordarabjai a fiataloknak, akik az önálló életet megkezdve még nem léptek párkapcsolatra. Egy fehér egyszemélyes heverő megállja a helyét egy gyerekszobában is, ahol már nem óvodás lakik. Ez a fekhely hosszú évekig is része lehet egy fiatalember bútorzatának, akár kikerülve a családi fészekből is. Új stílusú heverőink népszerűek az idősebb, egyedülálló egyének körében is.

Nézzen körül Nonstop Bútor webáruházunk normál és millenium heverői között, és keresse meg az Önnek leginkább tetsző darabot. Mindegyik ágy kivétel nélkül ágyneműtartós, amely megkönnyíti a pakolást, elrakodást, bármekkora háztartásról legyen is szó. Heverőink szövetválasztéka is bőséges. A normál heverők között találhat jó pár olyan kivitelezést, amelyeknél több száz szövetből választhat. Ezek között megtalálható a fehér szín is, vagy annak kicsit sötétebb árnyalatai is, így ha a kívánság a fehér egyszemélyes ágy, az is teljesíthető.

Ilyen sokszínű ágy a Sára heverő választható szövetekkel is. Sose felejtse el, hogyha egyszemélyes fekhelyet szeretne, akkor vásárláskor válassza ki az ágy kinyitásának irányát is. Ez a heverő kapható általános vagy extra megerősített vázszerkezettel is.

 

Heverők különleges kivitelben

Újra népszerűek lettek a támlás heverők. Míg a sima egyszemélyes ágyak jó része a fejrésznél tartalmaz egy támlát, úgy vannak olyan gyerekágyak, amelyek körbetámlázottak. Ennek oka nagyrészt abban keresendő, hogy megvédjék a gyermeket a leeséstől, valamint hogy biztonságot adjanak a számára, mintegy kuckóként be tudja magát fészkelni az ágyikójába.

Felnőtteknek a saroktámlás változata ajánlott, amely az egyszerű fejtámlás kivitelhez képest az egyik oldalán is megtámasztott. Bizonyos darabokhoz párnát is adunk ajándékba. A magasság mindig attól függ, hogy milyen az adott heverő párnázottsága. Sára heverőnk például vásárolható normál, extra vagy ortopéd szivacsos, de ezenkívül ortopéd rugós vagy extra rugós betéttel is.

Hogy kinek melyik ajánlott, arról bővebben tájékozódhat további blogcikkjeink alapján, vagy pedig ne habozzon és hívja fel munkatársainkat honlapunkon megadott elérhetőségeinken. Tapasztalt szakembereink nem csupán tanácsadással, hanem a vásárlásához kapcsolódó extra szolgáltatásokkal, úgymint házhoz szállítással, otthoni összeszereléssel vagy extra garanciális szolgáltatásokkal is segítenek.