Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A modern fotelek új értelmezést nyernek

A modern fotelek új értelmezést nyernek

A modern fotelek is olyan bútordarabok, amelyek multifunkcionálisak. Viszont nem azért, amiért sok funkciója van például egy komódnak és lehet benne bármit találni, hanem azért, mert bármilyen környezetbe beilleszthetőek, bármelyik helyiségbe átmozgathatóak, és magáncélokra éppúgy igénybe vehetjük őket, mint irodai felhasználásra.

Régebben, ha valamire azt mondtuk, hogy modern, akkor azokra a fotelekre értettük, amelyek kicsik, kompaktak és eltértek a múlt évszázadokban használt vaskos, nagy fej- és kartámasszal rendelkező klasszikus társaiktól.

 

Modern fotelek napjainkban

Manapság már az számít modernnek, ami egy új innováció eredménye és bármilyen szempontból eltér a megszokottól, legyen az akár nagy, akár kisebb méretű fotel. A lényeg, hogyha kell, akkor jól be tudjunk kuckózni egy könyv vagy egy forró tea társaságában. Az utóbbi évtizedekben ismét hódítanak a fotelágyak, Nonstop Bútor webáruházunkban is, ahol új típusok is megjelentek.

Azontúl, hogy mindegyik darab igen kényelmes és masszív, még ágyneműtartóval is rendelkezik, ami már szinte létszükséglet minden háztartásban a sok pakolnivaló miatt. Webáruházunkban minden fotel szövet vagy műbőr kárpitozású és főleg szivacsos párnázottságú. Méretében és kivitelezésében is eltérhetnek, de arra mindegyik fotel esetében számíthat, hogy kényelem szempontjából nem fog csalódni, és igen rövid határidővel már felavathatja a bútorát.

Milyen hát- és kartámlát válasszunk?

Ha látunk egy nagy karosszéket, az már szinte monstrumnak tűnik napjainkban. Webáruházunkra az elegáns és megfelelő méretezésű fotelek a jellemzők, amelyek bármilyen nagyságú lakásban jól fognak mutatni. Könnyen kezelhetők és tetszés szerint mobilizálhatók, azaz, ha éppen egy másik szobában van arra szükség, hogy ágyként funkcionáljon, akkor nem nehéz átköltöztetni ezt a bútordarabot. Viszont kinyitott állapotában számítsunk rá, hogy kellően helyigényes, hiszen akkor fekvőhely. Kinyitása és becsukása viszont csak egy pillanat műve, ezért vendégágynak is praktikus megoldás.

Ha Ön végigböngészi jelenlegi kínálatunkat, akkor láthatja, hogy léteznek még kisebb helyigényű fotelágyaink, melyek oldalsó kartámla nélküliek. Ezek jól hasznosíthatók pl. egy gyerekszobában, ahol fontos, hogy minél kevesebb kiálló rész jelenjen meg, nehogy a kicsik beüssék a fejüket. A kartámlás fotelágyaink sem foglalnak el sok helyet, és igazán kompakt méretezésűek. Az egyik nemrégiben fejlesztett darab a Joga fotelágy választható szövetekkel, jelenleg ingyenes házhozszállítási lehetőséggel.

Fontos tudni, hogy ezek a fotelágyak szétszerelt állapotukban kerülnek szállításra, hiszen összeszerelve léteznek olyan ajtók, amelyeken nem férnek be. Ráadásul ezek nem könnyű bútorok, lehet, hogy Önnek háromszor annyi időbe telik becipelni egyet, mint munkatársainknak. Úgyhogy, ha igény van rá, kérheti otthoni összeszerelési szolgáltatásunkat, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken

Hatalmas szövetválaszték

A modern fotelek esetében lehetőség van arra, hogy külön válasszuk meg az ülőfelület, a kartámlák és az alapzat, valamint a párna szövetét. Ugyanis ezekhez a kartámlás fotelágyakhoz jár különböző méretű párna is. A háttámla borítása egy vékony molinó szövet, fekete vagy szürke színben jár a fotelágyhoz. Amennyiben ez nem nyeri el az Ön tetszését, felár esetében kérhet másik megoldást.

A szövetválaszték minden esetben hatalmas, több százféle textilből lehet válogatni. Használja a weboldalunkon található szövetkeresőt, illetve a képgalériákat, amelyekből inspirálódhat, hogy melyik összeállítás passzol leginkább az Ön egyéni stílusához és bútoraihoz.

Címkék : kényelmes, fotel, fotelágy