Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Kárpitozott franciaágyak 140x200 cm-es méretben, változatos színekkel

Kárpitozott franciaágyak 140x200 cm-es méretben, változatos színekkel

A különféle franciaágyak 140x200 cm-es kialakítása igen széles választékot vonultat fel előttünk mind anyagban és formatervezésben. De mi alapján válasszunk?

Amikor megjelentek a fa ágykeretek és a matracok nagy választékban néhány évtizeddel ezelőtt, akkor nagyon sokan vásároltak különálló fakeretet és hozzá méretben és stílusban is passzoló ágybetétet. Napjainkra ismét divatba jöttek a kész franciaágyak, ami nem is csoda, hiszen ennek is megvannak a maga előnyei.


A kárpitozott fekvőhelyek

Nagy gondot vesz le a vállunkról, ha egy kárpitozott ágy mellett döntünk, hiszen nem kell azzal vesződnünk, hogy külön utánajárjunk, milyen ágybetétet tegyünk egy fa ágykeretbe. Ráadásul, ha a párunknak nem tetszik az a matrac, ami nekünk, akkor még külön gondolkodhatunk a két eltérő változaton.

Egy kárpitozott franciaágy esetében sok vesződségtől megkíméljük magunkat, ráadásul a sokak által ismert “beverjük a lábunkat az ágy sarkába” történés is máshogy fog minket érinteni, ugyanis a kipárnázott oldalak és lekerekített ágyvégek csökkentik ennek a lehetőségét és a fájdalom nagyságát.

Nonstop Bútor webáruházunkban az elérhető legkisebb franciaágyak 140x200 cm-es méretben kaphatók. Kárpitozott franciaágyainkat különféle kategóriába soroltuk, így megtalálhatóak normál, modern, prémium és millenium kárpitozott franciaágyak is kínálatunkban.


Franciaágyak 140x200 cm-es méretben

Mivel ez egy eléggé keskeny ágyméret egy párnak, ha két főre tervezi valaki egy ilyen ágy vásárlását, akkor érdemes alaposan átgondolni a szoba alaprajzát, tudunk-e valahol lecsípni a méretekből, biztosan befér-e az ágy.

Esetleg érdemes megfontolni eggyel nagyobb kategória megvásárlását, valahol kompromisszumot kötni, például kettő helyett csak egy éjjeliszekrény behelyezésével. Persze, ha a pár mindkét tagja alacsonyabb és vékonyabb testű, akkor nem lesz gond ezzel a legkisebb szélességgel sem.


Válasszuk gyerekágynak!

Gyerekszobába is nagyszerű választást nyújtanak a franciaágyak 140x200 cm-es kialakítással. Természetesen a gyerkőcnek már el kell érnie egy adott életkort, hiszen egy 3-4 évest még nem ajánlott ekkora ágyra tenni, könnyen legurulhat róla. Ha már biztos az alvása, akkor számításba vehetjük, hiszen ezzel sok-sok évre megoldjuk a gyerekágy vásárlásának problematikáját.

A gyerekek nagy része kb. 10 éves korig igényli a szülői jelenlétet elalváskor, de ha csak az esti meseolvasásra gondolunk, máris észlelhetjük ennek a gyerekágyként funkcionáló fekhelynek az áldásos hatásait. Hiszen a szülő könnyedén oda tud bújni esténként gyermekéhez, kényelmesen bevackolva magát, és az sem gond, ha véletlenül elalszik meseolvasás közben vagy utána.

Az évek múlásával a gyerkőc már inkább a plüssállataival veszi körbe magát, később pedig a gyerekágyból ifjúsági ágy varázsolható, és a kiskamasz biztosan örülni fog hatalmas területének, amelyen most már a barátaival szeretne osztozni.

Akár ajándékokkal kiegészítve

Ezek alapján ajánljuk Önnek az akciós Millenium-Csillag franciaágyat, amely jelenleg ráadásul ingyenes házhoz szállítással hazavihető. Az ágy kárpitozása nagyon vidám, élénk színekben is elérhető, ezzel is biztosítva ifjúsági bútorként való használatát. A franciaágyhoz két darab párna jár ajándékba.

Nálunk folyamatosan vannak állandó vagy szezonális akciók, így jelenleg, ha ezt az ágyat erősített ortopéd rugós kivitelben választja, akkor a fentieken túl jár még 2 db puff és egy kisállatfekhely is az Ön bútorához. Kisállatkedvelő családok duplán fognak örülni. További részletekért keresse bátran munkatársainkat, vagy olvasson tovább blogcikkeink között!