Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Az izgalmas és kényelmes sarokkanapé

Az izgalmas és kényelmes sarokkanapé

Mindenkinek az álma egy kényelmes sarokkanapé. Hogy mitől lesz ez egy álom fekhely? Függ egyrészt a funkcióinak kihasználtságától, másrészt magától a kialakításától, formatervezésétől, anyagainak összetevőitől.

Akárhová is érkezünk vendégségbe, ha találkozunk egy sarokkanapéval, akkor biztosan azt fogjuk választani, hogy oda üljünk le. Lehet az egy hatalmas L-alakú sarokkanapé, vagy csak egy kis sarokülő, olyan kényelmes bútordarab benyomását tükrözi, ráadásul olyan elegáns, hogy nem hiába téved arra a tekintetünk. Érdemes egy ilyen bútordarabot beszerezni, kisebb vagy nagyobb lakásban is jó szolgálatot fog tenni.


A legpraktikusabb bútordarab

Egy bútort annál jobban szeretünk, minél több funkcióját ki tudjuk használni. Természetesen ma már minden sarokkanapé ágyneműtartós, így egy termetes L-alakú bútordarabban már szépen el tudunk pakolni minden ágyneműt, takarókat, egyéb textileket, tárolódobozokat.

Ha tudjuk, hogy nálunk sok vendég megfordul, nálunk van a gyülekezőhelye a baráti társaságoknak vagy éppen csak a rokonokat szoktuk meghívni, akkor is javasolt egy sarokkanapé, hiszen ki tudjuk használni minden szegletét.

A sarokrészébe lehet a legjobban bekuckózni egy jó meleg takaróval és egy forralt bor társaságában. A többi részein pedig kényelmesen el lehet ücsörögni. Ha előtte egy asztal van, akkor ott tárolhatjuk a vendégváró desszerteket, italokat, utána pedig jöhet egy kis társasozás.

Egy kényelmes sarokkanapé

Nonstop Bútor webáruházunk ülőgarnitúrái között találhatja meg a sarokkanapékat és a sarokülőket. Ez utóbbi akár egy étkezőben is megállja a helyét, míg a sarokkanapét nagyszerűen el tudjuk képzelni nappalikban, dolgozó- vagy vendégszobákban, de akár irodák váróiban is.

Ha a Katrin sarokkanapéra esik a választása, akkor abban a szerencsés helyzetben lesz, hogy több száz szövetből választhatja ki az Ön kanapéjához a megfelelő változatot. A kárpitválasztás lehetősége ingyenes és teljesen Önre van bízva, hogy melyik nyeri el a tetszését.

Kanapéágyainkhoz ajándékba járnak a különböző méretű párnák is, melyek a Katrin kényelmes sarokkanapé esetében két nagyobb és két kisebb párnát jelent. Önnek lehetősége van arra is, hogy a párnákhoz egy másik textíliát válasszon.


Fontos az irányválasztás

Amikor már megvan a kiszemelt helye az új bútorának lakásában, akkor nagyon fontos, hogy a megfelelő irányú támlával vásárolja meg kanapéját. Áruházunkban mód van jobbos és balos sarokkanapék kialakítására is.

Legtöbb kanapéágyunkhoz, így a Katrin sarokkanapéhoz is kérhető megerősített vázszerkezet, plusz öt év vázgarancia. Az ágy szivacsos kivitelezése biztosítja a kényelmes alvást és a napközbeni tevékenységek végrehajtását. A bukótámla könnyed lehajtásával már el is készült az éjszakai fekvőhely.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nálunk nem ér véget a vásárlóval való kapcsolattartás a pénztártól való távozás után. Ha Önnek nincs lehetősége egyedül hazavinni és otthonában valakivel összeszereltetni a bútorát, akkor kérje meg hozzáértő munkatársainkat, akik készséggel segítenek. Jelenleg a Katrin kényelmes sarokkanapé házhoz szállítása ingyenes, de több bútor esetén is jól jöhet ez a segítség.

A legtöbb ágyunk könnyen szét- és összeszerelhető, elemekből áll, szállítása gyors és egyszerű, de összeszerelése kíván némi fizikai erőt és szakértelmet. Épp ezért a későbbi hibák elkerülése végett is ajánlatos szakértő munkatársaink kezeire bízni a nehéz munkát. Keressen minket a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén!