Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Miért a leggyakoribb választás az ágykeret 180 x 200-as méretben?

Miért a leggyakoribb választás az ágykeret 180 x 200-as méretben?

Fekvőhelyeket mindenféle méretben szoktak vásárolni, mégis az ágykeret 180 x 200-as méretben a leggyakoribb. Ennek különféle okai vannak, valószínű hazánk lakosságának átlagos magassága is az egyik lehet. De persze ezenkívül még számtalan tényező befolyásolja bútorvásárlásunkat.

A bútoripar nagy fokú fejlődése

Míg nagyszüleink korában egy bútor még jellemzően egy feladatot tudott ellátni, szüleink idejében márt megjelentek a több célra is használható fekhelyek, mint pl. az ülőbútorrá hajtható vagy ágyneműtartóval ellátott ágy. Manapság már ezernyi praktikus megoldással találkozhatunk a gyártók jóvoltából, és mindez nagyszerűen észlelhető Nonstop Bútor webáruházunk ágykeret választékában.

Nálunk igazi különlegesség, hogy a tervezéstől kezdve a gyártáson át a kiszállításig minden egy kézben van, ennek következtében rendkívül gördülékeny a vásárlók kiszolgálása, másfelől pedig a vevőknek nagyon komoly beleszólása lehet abba, hogy milyen legyen álmaik bútora. Sok esetben a vásárlók már a gyártás elkezdése előtt meghatározhatják a termék számos paraméterét, így beleszólásuk lehet a kárpitok színébe vagy esetleg abba, hogy megerősített vázzal készüljön-e el egy termék.

Ágykeret 180 x 200-as méretben

Teljes körű kiszolgálást nyújtunk vásárlóinknak, így az áruházunkból beszerezhető matracoknál, matrachuzatoknál, párnáknál ugyanúgy, mint egy teljes ágykeretnél. A fentebb leírt, egymással szoros kapcsolatban lévő gyártás és forgalmazás következményeként az ágykeretek esetében is elérhető a vásárló kéréseinek nagy fokú figyelembe vétele. Ez azt jelenti, hogy megrendelés esetén a vevő választhat a különböző méretek között, sőt, akár megerősített vázszerkezetet is rendelhet a keretbe.

Az ágykeret 180 x 200-as méretben a legnépszerűbb, hiszen ekkor kényelmesen elfér rajta két ember egymás mellett. Általában ezeket az ágyakat párok vásárolják maguknak. Két fő esetén semmiképp nem javasoljuk a 140 x 200-as méreteket, viszont bizonyos ágykeretek esetében elérhetők a 200 x 200-as változatok is.

Elemes kivitel, lapraszerelt szállítás

Az ágykeretes ágyak hallatlanul nagy előnye a modulrendszerű felépítés, így ha esetleg használat közben megsérül egy részük, akkor az külön is javítható vagy cserélhető, illetve költözés, szállítás közben is nagy előnyt jelent az ilyen felépítés. Ágykeretek kaphatók ágyneműtartós vagy anélküli kivitelben is, a kényelmes alvást pedig a matracokat tartó, igényes kivitelű és strapabíró ívelt farugók biztosítják, mint ahogy teszik ezt a választható szövetekkel kapható King ágykeret esetében is.

Ezek az ívelt, edzett farugók kiváló minőségükkel biztosítják a kényelmet és a hosszú élettartamot egyaránt, az igényesség további megjelenése pedig az, hogy az ágykeretek látható részei kárpitozva kerülnek kialakításra. Ez nemcsak szebbé, otthonosabbá teszi a bútor megjelenését, hanem lábfejünk is hálás lesz érte, ha esetleg éjszaka felébredve és véletlen belebotlás miatt puha textillel találkozik a kemény fa helyett.

Praktikus és elegáns kárpit – a textilbőr

Igazi prémium hatást kelt a King ágykeretnél is alkalmazott textilbőr, amely nemcsak elegáns megjelenésével, hanem könnyű tisztíthatóságával is felhívja magára a figyelmet. Nonstop Bútor webáruházunkban képekkel, információkkal, leírásokkal segítjük az Ön választását, hogy minél tájékozottabban születhessen meg a bútorvásárlással összefüggő döntés. Amennyiben mégis elakadt az ágykeretek leírásainak útvesztőjében, bátran keressen minket honlapunkon található elérhetőségeinken, vagy forduljon bizalommal munkatársainkhoz!