Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Magasított ágy számtalan megközelítésben

Magasított ágy számtalan megközelítésben

A magasított ágy nem régóta van a köztudatban és szerepel a bútoráruházak kínálatában. Napjainkra az ágyválasztás olyan mérhetetlen lehetőségeket kínál fel előttünk, hogy nyugodtan számba vehetünk mindenféle szempontot, és meg fogjuk találni a számunkra legmegfelelőbb fekvőhelyet, legyen az akár egy magasított ágy.

A magasított ágy számtalan megjelenési formája

Magasított ágyról akkor beszélünk, ha a fekhely magasabban helyezkedik el a megszokottnál. Ennek számos oka lehet, és régebben, ha ilyen típusú ágyra volt szükség, sokszor asztalossal kellett megcsináltatni, mert nem volt lehetőség arra, hogy beszerezzünk egyet egy áruházból. Szerencsére napjainkra ez megváltozott.

A magasított ágy lehet akár olyan magas is, hogy önálló galériaágyként funkcionálhat. Ilyenkor egy külön szinten helyezkedik el, és lépcső vezet fel hozzá ugyanúgy, ahogy az emeletes ágyakhoz, amelyeket főleg gyerekszobában szoktak elhelyezni.

Az emeletes ágyaknak is többféle változatát ismerjük. Létezik az alaptípus, amikor is a felső ágy alatt elhelyezkedik egy másik, és léteznek azok a fajták, ahol alul egy kialakított tanulórész van, íróasztallal, székkel vagy ha még alacsonyabb az emeletes ágy, akkor alatta szekrények, fiókok, polcok találhatók.

Magasított heverők előnyei

Nonstop Bútor webáruházunk heverő választéka ismét bővült, így már Ön is találhat nálunk magasított ágyat, ha erre van szüksége. Ezen bevezető termékek jelenleg akciós áron és ingyenes házhoz szállítással szerepelnek kínálatunkban.

A magasított ágy akkor előnyös egy hálószobában, ha tulajdonosa nem akar mélyre hajolni, guggolni, leülni, vagy nem akar alacsony szinten aludni, illetve az is előfordulhat, hogy a felkelés alacsonyabb szintről okoz neki nehézséget. Ez kortól függetlenül előfordulhat, hiszen lehet, hogy valaki egy balesetből lábadozik vagy olyan betegsége volt, amely miatt szükséges a rehabilitációs célra a magasított fekhely.

Főleg az időskorúakat érinti ez a kérdés, számukra szinte ajándék, hogy már kaphatóak ilyen típusú fekhelyek. A másik nagy előnye ezeknek az ágyaknak, hogy nem csupán magasabbak, de elérhető hozzájuk mindegyik típusú ágybetét, kezdve a normál szivacstól, amely 5 cm-es. Az extra szivacs már ennek a duplája. A gerincvédelem szempontjából érdemes a következő kategóriákban gondolkodni, amely az ortopéd, gerincvédő zónákkal megerősített rugós ágy, illetve az ortopéd gerincvédő szivacs. Kollégáink készséggel segítenek annak eldöntésében, hogy Önnek vagy családtagjának melyik típusra van leginkább szüksége.

Extra nagy fekvőfelület

Webáruházunkban a heverőinkhez, kanapéinkhoz és franciaágyainkhoz több száz textilből választhat szövetet. Az erős vázszerkezetű magasított ágyak extra nagy, 100 cm x 208 cm-rel rendelkeznek. Az egyik ilyen ágyunk a Belga magasított, hatalmas méretű heverő, amelyhez jelenleg ajándékba adunk egy párnát is, amelynek szövete igazodhat a kiválasztott kárpit szövetéhez.

Az ágy magassága attól függ, hogy milyen párnázottságot választ. A normál szivacs esetében a magasított ágy 43 cm-es lesz, amely növelhető egészen 52 cm-ig. A heverő természetesen ágyneműtartós, és a fekhely hosszú oldaláról nyílik. Ez is tetszés szerint választható bal vagy jobb oldali irányból.

A heverőhöz egy fejtámla is tartozik, mely ugyanúgy, mint az ágyneműtartó és a fekvőrész, külön szállítható, szerelhető, javítható, de ne feledjük, hogy mindez fizikai erőt és megfelelő szintű szaktudást igényel. A jelenlegi ingyenes házhoz szállítás mellett igényelje munkatársainktól az összeszerelést is, így nem kell semmivel sem bajlódnia, és kiélvezheti a magasított ágy minden előnyét!