Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ágyak matraccal, számtalan változatban

Ágyak matraccal, számtalan változatban

Ágyak matraccal való beszerzése nem nehéz feladat. Tehát ha olyan ágyat szeretnénk vásárolni, amely már tartalmazza a matracot is, akkor ez egyrészt megkönnyíti a dolgunkat, mert a választék hatalmas, másrészt viszont tovább kell szűkíteni a szempontokat, hogy megleljük minél előbb a nekünk vagy családunknak leginkább megfelelőt.

Ha matrac nélkül szeretnénk beszerezni a fekvőhelyet, akkor nagyon pontosan kell lemérnünk mindent, hogy a meglévő matracokhoz passzoljon az az ágykeret, amit kinéztünk.

Kárpitozott ágyak széles választéka

Nálunk, a Nonstop Bútornál kanapék változatos kínálatával találja szembe magát az érdeklődő vásárló, amelyek szivacs fekvőbetétjét kárpitozott textil borítja, melyeket Ön választhat ki több száz darabos gyűjteményünkből.

Az ágyainkhoz kérhet extra erős szivacsbetétet vagy megerősített rugós matracot gerincvédő zónával. Mindkét típus jó választás lehet, és igényelhet pluszban megerősített vázszerkezetet is hozzá.

 

Ágyak matraccal vagy anélkül?

Amennyiben külön szeretne matracot vásárolni, úgy nálunk arra is van lehetőség. Tekintse meg matrac választékunkat. Normál és prémium matracok igény szerint, valamint fedőmatracok és külön matrachuzatok állnak potenciális vásárlóink rendelkezésére. Külön matrachuzatot is be lehet nálunk szerezni, ha a régi már elkopott vagy valami miatt cserére szorul.

Matracaink különböző méretekben kaphatók. Érdemes jól átgondolni a választást, alvási szokásainkat, mert amilyen az éjszaka, olyan lesz a nappalunk is. Ha eltérőek az igények, akkor meggondolandó, hogy két külön matrac kerüljön arra a franciaágyra, hiszen máshogy fog alakulni egy könnyű ember és máshogy egy súlyosabb, magasabb ember alatt.

Modern kialakítású kanapék

Áruházunkban igyekszünk változatos formákkal előrukkolni és igazodni a változó trendekhez. A Naomi karfa nélküli kanapé ezt a trendet hivatott képviselni extravagáns formavilágával. A fekvőhelyhez négy párna is jár ajándékba, ez része az ajánlatnak. A négy párna közül kettő nagypárna, mely háttámlaként is funkcionál, a két kisebb darab pedig helyettesítheti a karfákat. A kanapé szövetkialakítása nagyon különleges, ehhez igazítható a párnák textilborítása is. A kanapé sarkai le vannak kerekítve, így biztonságosak, elkerülhetjük vele a mindenki számára ismerős érzést, amikor beleütközünk kislábujjal egy ágy sarkába.

Ez a kanapé egy nagy méretű kétszemélyes franciaággyá alakítható. E vonzó tulajdonsága mellett most még akciós ára is hozzájárul, hogy igen népszerű választás mind a fiatalok, mind pedig az idősebb korosztályok körében, akik változtatni akarnak régi, berögzött lakberendezési stílusukon. Zárt állapotában a nappaliját díszítheti vagy vendégszobába is alkalmas bútordarab.

Kapcsolódó szolgáltatásaink minden bútornál elérhetők

Számtalanszor előfordul, hogy egy vásárlásnál nincs meg az a fizikai segítség és szállítási lehetőség, amellyel biztosított, hogy a beszerzett bútordarab otthonunkban landoljon. Nonstop Bútor webáruházunkban nem csupán a házhoz szállítás szolgáltatása kérhető, hanem, ha Önnek erre van szüksége, kérheti, hogy megvásárolt bútorát kollégáink felvigyék a megfelelő emeletre, és az adott helyiség végleges helyén szereljék össze.

Folyamatosan vannak akcióink, amelyek közül néhány a házhoz szállításra vonatkozik. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és ők tájékoztatni fogják, hogy az Ön által megvásárolni kívánt bútordarabra vagy darabokra él-e ez a lehetőség. Ha esetleg nem él az ingyenes házhozszállítási akció, akkor is minél több bútort vásárol, annál nagyobb kedvezményt tudunk adni a szállítási díjból.