Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Miért fontos az alacsony ágy gyerekeknek?

Miért fontos az alacsony ágy gyerekeknek?

Elsőre furán hangozhat a kérdés, hogy miért is fontos az alacsony ágy gyerekeknek. És talán sokaknak egyértelmű, azonban másrészről pedig mégiscsak érdemes belegondolni, mert nem mindig figyelünk erre oda igazán, amikor kisgyermek van a közelünkben.

A folyton növekvő kisgyerek

Amikor megszületik egy kisbaba, akkor a rácsos kiságyban a legmagasabb fokozatra tesszük a matracot, hiszen még forogni sem tud a baba, derekunknak pedig sokkal kényelmesebb így a lehajolás. Aztán ahogy növöget, úgy kerül az a fekvőhely egyre lejjebb, végül pedig lekerül a rácsos kiságy eleje.

Aztán hosszában is elér már egy olyan méretet a lurkó, hogy eladjuk vagy a kisebb testvér megkapja a rácsos kiságyat, és a nagy testvérnek már heverőre van szüksége. Viszont ennek a heverőnek sem szabad felnőtt méretezésűnek lennie, hiszen a korai gyermekéveket kell kiszolgálnia.

Nonstop Bútor webáruházunk gyerekheverők választéka megadja a lehetőséget, hogy ezerféleképpen kombináljunk. Teszi ezt egyrészt azzal, hogy bizonyos ágyainkhoz több százféle szövetből lehet választani, másrészt pedig az alacsony ágyak gyerekeknek egyben körbetámlásak.

Alacsony ágy gyerekeknek

Webáruházunkban egyrészt kapható gyermek kanapé, amely egy földre ágyazható és igen közkedvelt szivacsos darab, ahol sehol nem tudja megütni magát a gyerek, bárhová is gördül. Ennél már egy fokozattal nagyobb és komolyabb ágytípus a körbetámlás heverő, amely már idősebb gyerekeknek készült.

Míg a szivacsos kihajtogatható kanapé akár két gyerkőc vagy anya és gyermeke számára is ideális, addig a gyermekheverők már azok számára készültek, akik egyedül fognak aludni. Ugyan ezen ágytípusok is alacsonyak, de még alsó tagozatos korban is előfordulhat, hogy legurul a gyermek az ágyról, így a körtámla, vagy más néven leesésgátló évekig igen hasznos darab.

Nagy a választási lehetőségünk ezeknél a fekvőhelyeknél, mert több százféle típusból választhatunk, és a körtámla irányát is mi magunk választhatjuk meg. Azért hívják ezeket körbetámlás ágyaknak, mert a fejrésznél, lábrésznél és oldalt is van támaszték. Ehhez jön még pluszban a leesésgátló, amely már csak egy igen kicsiny sávot enged meg a gyerkőcnek a leszállásra, de a leesés teljesen ki van ezáltal zárva.

Különlegessége még ennek a gyerekheverőnek, hogy kapható középső bemenet nyílással is, ami azt jelenti, hogy ilyenkor két oldalsó keskenyebb leesésgátló kerül felszerelésre a jobb és a bal oldalon.

Házhoz szállítás vagy házba szállítás

Ehhez a termékhez ingyenes házhoz szállítás kapcsolódik, de emeletes ház vagy problémás fizikai igénybevétel esetén kérhető, hogy munkatársaink segítségével a végleges helyére kerüljön a bútor, ilyenkor a házba szállítás funkciót kell igényelni oldalunkon. Ezenkívül mintegy következő lépcsőként lehetőség van a helyszínen történő összeszerelésre is.

Ennek az opciónak a választása azért is javasolt, mert sok esetben a nem megfelelő összeszerelésből adódhatnak hibák. Ha az összeszerelést tapasztalt munkatársaink végzik, akkor egyrészt elkerülhetőek a melléfogások, másrészt később, ha tényleges hiba merülne fel, akkor ennek javítását a már ismerős szakemberek végzik, akik már jártak Önnél.

Ezt a kapcsolódó lehetőséget, amely szintén igényelhető, extra garanciális szolgáltatásnak nevezzük, és ilyenkor Önnek nem lesz arra szüksége, hogy órákat töltsön az interneten vagy a telefonját böngészve, hogy honnan is fog tudni szerezni egy szakit. Válasszon bátran minket, és további információkért keresse munkatársainkat!