Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Az alvásra alkalmas kanapé ismérvei

Az alvásra alkalmas kanapé ismérvei

Az alvásra alkalmas kanapé tulajdonságai között első helyen kellene lennie a minőségnek, a megfelelő összetételnek, hogy egy kipihent éjjel után az egész napunk nyugalmasan és fájdalommentesen teljen.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az alvásunk és az alvás minősége mennyire fontos, és hogy elérjük a kiegyensúlyozott éjszakai pihenést, az elsődleges céljaink között kellene, hogy szerepeljen, hiszen alvással kell töltenünk életünk egyharmadát. Ehelyett különböző okok miatt nagyon sokan alig alszanak vagy ha alszanak is, akkor sem figyelnek oda, hogy azt milyen környezetben, milyen bútorok társaságában teszik.

Valójában min is aludjunk?

Természetesen a legegészségesebb a szabadban, a földön való alvás. Akik szeretnek kempingezni, tudják, hogy mennyivel pihentetőbb egy sátorban aludni, mintsem lakásban. Persze az is tud jó lenni, csak meg kell teremteni hozzá a feltételeket, amelyekhez különböző bútortípusok is passzolhatnak.

Az alvásra alkalmas kanapé lehet kizárólag olyan célzattal vásárolt, hogy csak aludjunk rajta, de az is lehet, hogy napközben összecsukott állapotában szeretnénk használni és nappaliban, vendégszobában állítjuk majd fel.

Ha alvásra keresünk fekvőalkalmatosságot, akkor első körben azt kell eldönteni, hogy melyik szobában szeretnénk elhelyezni. Ugyanis, ha a hálószobába kell egy új ágy, akkor meggondolandó, hogy franciaágyat válasszunk. Ha viszont nappali, gyerekszoba, vendégszoba a kijelölt helyszín, akkor a kinyitható vagy kihúzható kanapé lesz a jó választás.

Nonstop Bútor webáruházunk kanapé választéka bőven ad lehetőséget a különböző szempontok szerinti átgondolásra, válogathatunk a modern, a hagyományos és a normál kanapék között. De aki sarokba szeretne egy megoldást, az is talál ilyen típusú bútorokat.

Az alvásra alkalmas kanapé kinyitható vagy kihúzható legyen?

Előfordulhat, hogy egy multifunkcionális bútorra van szükségünk, amelyik nappal a mindenes szerepét tölti be, éjszaka pedig mindez kiegészül az alvásra való alkalmasság funkciójával. Ez olyan helyzetekben adódik, amikor valaki egy kis lakásba költözik, ahol egy légtérben van a konyha és a szoba, és ez utóbbi a nappali, a dolgozó- és a hálószoba is. Ilyenkor szükség van egy nagyon strapabíró, masszív kanapéra, amely egyszerre kényelmes, és kiérdemli a szoba éke címet is.

A Noire kinyitható kanapét számtalan szövetből lehet választani, csak a képzeletünk és fantáziánk szab határt, hogy vajon melyik is illik a szobába, ahová el fogjuk helyezni. Fontos, hogy passzoljon a többi bútor, a parketta vagy szőnyeg és a falak színéhez is. Ez a kanapé különleges vonalvezetése miatt a fiatalok, fiatalos családok nagy kedvence. Könnyen szétnyitható, mely által egy nagy fekvőfelületet kapunk, melynek mérete 153 x 203 cm, akárcsak egy franciaágynak.

Kapcsolódó szolgáltatások széles skálája

Nonstop Bútor webáruházunkban a szöveteket felármentesen akár kombinálni is lehet, hiszen a Noire kanapéhoz két nagypárna és két oldalpárna is tartozik, amelyek még kényelmesebbé teszik akár az alvást, akár a napközbeni időtöltést.

Ez a kanapé fizikai erőt igényel, ha valaki mindenképpen egyben szeretné elszállítani. Cégünk elemekre bontva szállítja, és mód van rá, hogy az Ön otthonában a házhoz szállítást követően össze is szereljük a végleges helyén. Ez azért is jó választás, mert csökkenti annak az esélyét, hogy később bármilyen nem szakszerű összeszerelésből adódó hiba előforduljon.

De ilyenkor sincs veszve semmi. Ön igényelheti extra garanciális szolgáltatásunkat is, amellyel elkerülheti a szerelők utáni hajszát. Hiba esetén az Ön által már ismert munkatársaink a helyszínen elvégzik a javítást.