Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A memory habszivacs fekvőbetét jellemző tulajdonságairól - vegyük vagy ne vegyük?

 A memory habszivacs fekvőbetét jellemző tulajdonságairól - vegyük vagy ne vegyük?

Az utóbbi évtizedekben az alvás minőségét mind inkább előtérbe helyező iparágak egyre több fajta ágybetétet alakítottak ki, melyek egyike a memory habszivacs fekvőbetét. A különböző matracok tervezői úgy gondolják, hogy ezek a 21. századi, jól átgondolt, több tudomány összehangolt munkáját is magába foglaló fekvőhelyek lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó és pihentetőbb, valamint a testnek is egészséges alvás megőrzését.

Hogyan válasszunk matracot?

A memory habszivacsok a matracok végtelen tengerében az egyik legellentmondásosabb használati cikkek. Ugyanis ha megkérdezünk valakit, vagy azt mondja, hogy igen, szereti, vagy pedig hogy nem az ő ízlésének való.

Amikor matracvásárlás előtt állunk, mindenképpen a legfontosabb, hogy vegyük sorra alvási szokásainkat, azaz a sajátunkat és azét az emberét, akivel osztozni fogunk az ágyon. Ezt követően gondoljuk át preferenciáinkat, miközben ne felejtsük el, hogy bizonyos technikai feltételek is befolyásolják választásunkat.

Ilyenek a lakás és a hálószoba alaprajza, illetve ha már megvan a kész ágykeret, annak a mérete, és nem utolsósorban saját fizikai adottságaink. Hiszen ha az egyik ember testsúlya jóval alacsonyabb a partnerénél, akkor felejtsük el a nagy közös ágybetétet, ilyen esetben bizony külön matracról kell gondoskodnunk.

A fentiek alapján bármilyen típusra esik is a választás, abban biztos lehet Ön is, hogy Nonstop Bútor webáruházunk matrackínálata mindenféle igényt lefed, így bátran tekintse meg!

A memory habszivacs fekvőbetét használatáról

Bármelyik matractípusra essen is a választás, abban lassan mindenki egyetért, hogy a gerinc- és hátpanaszok elkerülésére a legjobb a félkemény matrac. Mégis sokan teszik le a voksukat a memory habszivacsok mellett, lássuk ennek a fajtának az előnyeit.

A memory habszivacs fekvőbetétek rendkívül rugalmasak. Igaz, hogy azt érezzük, hogy szinte belesüppedünk, de valójában a puha kialakítás segítségével a matrac felveszi az egész testünk áramvonalát. A memory matracok tökéletesen formakövetők, így biztosítják az egészséges alvás kialakulását hosszú távon is.

Továbbá a memory matrac nem nyomja el a vérkeringést, így reggel nem ébredünk megfeszült testtel, ízületekkel, izomzattal, amely az egész napunkra hatással lesz. A matrac hétzónás fekvőfelülettel rendelkezik.

Mindezek jellemzik a Memory Plus habszivacs matracunkat, amely különböző méretekben elérhető most az Ön számára. Egyaránt kényelmes alvást és pihenést biztosít hát- és oldalfekvésre. Vásárlás előtt mindenképp érdemes kipróbálni az adott matracot abban az alvási pozitúrában, amely leginkább a megszokott a mindennapokban.

Az ágybetét 18 cm vastag, melynek 3 cm-es, nagy sűrűségű, nyomáskiegyenlítő memóriahab rétege csökkenti a nyomást a test különböző pontjain. A Memory Plus habszivacs fekvőbetéten való alvással elérheti, hogy reggel frissen és energikusan ébred!

Mi nem árulunk zsákbamacskát!

Amennyiben nem tud dönteni két különböző matrac között, akkor Nonstop Bútor áruházunk biztosítja az Ön számára, hogy mindkettőt hazaviheti, és az otthonában való kipróbálás után dönthet, hogy melyik Önnek a legmegfelelőbb.

A matrac kétoldalas használatot tesz lehetővé, mely közül az egyik lágyabb fekvőfelületet ad. Cégünk további kedvezményekkel várja a hozzá betérő látogatókat. A visszatérő vásárlókat pedig külön akciókkal jutalmazza. Egyik ilyen, hogy elhasználódott matrachuzatra a következőt 60% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Mindegyik oldalon részletes leírás olvasható az adott matractípusról. Ha ezenfelül is marad kérdése, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!