Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Fából készült hagyományos vagy kárpitozott ágykeret? Melyiket érdemes választani?

Fából készült hagyományos vagy kárpitozott ágykeret? Melyiket érdemes választani?

Kárpitozott ágykeret vagy sima hagyományos ágykeret vásárlására általában akkor kerül sor, amikor beköltözvén egy új lakásba, a hálószobába franciaágyat szeretnénk elhelyezni. De persze az is előfordulhat, hogy le akarjuk cserélni a már elhasználódott vagy egyszerűen csak idejét múlt előző darabot.

Akik franciaágyat szeretnének vásárolni, új megoldásokon is törhetik a fejüket, mert több szerkezeti megoldás közül lehet már választani. De ha a fa, mint olyan az elsődleges szempont, és a többi bútor is fából készült vagy fahatású, akkor egyértelmű, hogy a természetes hatást adó fa ágykerettel kell kiegészíteni a helyiség vagy a lakás berendezését.

Kárpitozott ágykeret választása

Azonban, ha még nem kialakult a szempontrendszer, hogy milyen legyen az az új fekvőhely, akkor szívesen ajánljuk a legújabb típust. Nonstop Bútor webáruházunk kárpitozott ágykereteinek széles választékában mindenki megtalálja a számára leginkább passzoló darabot, annál is inkább, mivel több mint 300-féle szövetből választhat, hogy mi kerüljön az ágykeretre.

Természetesen nálunk egy helyen mindent beszerezhet a fekvőhelyéhez, így tehát a kárpitozott ágykeret kiválasztása után jöhet a fekvőfelület kialakítása is, melyhez szakembereink is megadják a kellő támogatást, amennyiben a honlapunkon megadott képek és információk alapján nem sikerül dűlőre jutni.

Mindegyik ágyunk egy kivételével ágyneműtartós, és a piacon kínált ágyrácsokkal ellentétben a mi ágykereteink ívelt edzett farúgosak, amely minőségben és tartósságban jelentősen kiemelkedik hasonmásai közül.

A kárpitozott ágykeret előnyei

Akinél még nem alakult ki döntéskényszer, annak érdemes elolvasnia a következőket. A hagyományos fa ágykereteknél, még ha le is vannak kerekítve a sarkai és szép íves a megoldása, a kemény fa, bármelyik részén is találkozunk vele, bizony fájdalmat okoz. Lehet ez a kislábujj beütése, vagy csak annyi, hogy a fejtámla részénél hátradől a párunk egy közös filmezésnél, és közben nekünk koccan be a fejünk a fatámlába.

A kárpitozott ágykeret esetében az ágykeret mindenhol, azaz az oldalsó és lábvégi részeinél, valamint a fejtámlánál vastagon kárpitozott. Így nem érheti semmilyen sérülés vagy fájdalom az embert, ha belerúg, nekimegy, stb.

A Melbourne ágykeret választható szövetekkel most az egyike azoknak, amely esetében ingyenes a házhoz szállítás jelenleg. Ez az ágykeret azért is különleges, mert fejtámlája visszahajlik hátrafelé, így ülés közben is teljes mértékben meg tudja támasztani a nyakat, fejet, ha éppen arra lenne szükség. Az ágy 200x160 vagy 200x180 cm-es méretekben érhető el, és designosan kialakított fémlábakkal rendelkezik.

Könnyű szállíthatóság

Ágykeretes ágyaink óriási előnye, hogy elemekből állnak össze. Ez egyrészt azt eredményezi, hogy könnyen szétszedhető és szállítható, pl. egy tetőtéri szobába is befér. Másrészt, ha bármilyen meghibásodás vagy probléma lép fel valamelyik részén, akkor elég csak azt az oldalt kicserélni vagy javítani.

Szövetkeresőnk használatával Ön ki tudja választani az elképzeléseihez illő kárpitot. Ajánljuk a modern textilbőr borítást, amely nagyszerűen megvédi a bútort bármiféle szennyeződéstől, mellette pedig hatékonyan tisztítható. Különösen javasolt ennek az anyagnak a használata kisgyermekes vagy kisállattal rendelkező családok esetében, ahol gyakorta előfordulnak a bútorokat érő balesetek.

Nonstop Bútor áruházunkban egyéb kiegészítők és kapcsolódó szolgáltatások is elérhetők, melyekről érdemes tájékozódni weboldalunkon. Ilyen pl. a háznál való összeszerelés lehetősége, amely megkíméli Önt a felesleges és időt igénylő erőfeszítésektől.