Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Éjszakai társaink a kárpitozott ágyak

Éjszakai társaink a kárpitozott ágyak

Életünk egynegyedét, egyharmadát alvással töltjük, így az ezt szolgáló kárpitozott ágyak valójában sokkal fontosabb szereplői mindennapjainknak, mint gondolnánk. Az alvás minősége alapvetően meghatározza teljesítőképességünket, mentális és fizikai egészségünket is.

A pihentető, feltöltődést biztosító alvás persze sok szükséges összetevő eredője, de bizonyosan kijelenthető, hogy ezen feltételek közül az egyik legfontosabb maga az ágy. Sőt a kört kicsit bővíthetjük, hiszen amikor fekhelyről beszélünk, akkor az ágy, a matrac vagy akár a huzat összességéről van szó.

Ahol a vásárló szava a döntő

Amennyiben ágyat, kanapét, fotelágyat, heverőt, ágykeretet vagy matracot keres valaki, mindenképpen látogasson el hozzánk, a Nonstop Bútor webáruházunkba, ahol többek között a fenti bútorok széles választékával lehet találkozni, a weboldal pedig alapos tájékoztatással, könnyen átlátható oldal szerkezettel, tippekkel, tanácsokkal is várja a látogatót.

A figyelmes tervezésnek és magas szintű gyártási technológiának köszönhetően a magas minőség magától értetődő, de ezen kívül is számos csalogató kiegészítő szolgáltatással várjuk az érdeklődőket. A kárpitozott ágyakat keresők a modern, hagyományos és normál kanapék között válogathatnak.

Amikor egy kézben van minden

Mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a cégünknél fellelhető bútorok esetében a tervezés, a gyártás, a forgalmazás és megrendelés esetén a házhozszállítás is egy kézben van, így Ön biztos lehet benne, hogy magasan képzett szakembereink felügyelete alatt készül el az Ön kiválasztott bútora.

Egészen különleges szolgáltatás, hogy házhozszállítás esetén otthoni összeszerelést is lehet kérni, így gyakorlatilag megszüntethető a szállítás közbeni sérülés lehetősége, mint ahogy az esetleges hibás összeszerelésből adódó garanciális problémák is elfelejthetők.

 

Kárpitozott ágyak ezernyi kivitelben

A gyártás és forgalmazás szoros kapcsolatának eredménye, hogy a vásárlónak már a gyártás előtt komoly beleszólása lehet abba, hogy milyen legyen leendő bútora. Ez alatt értendő az, hogy akár erősített szerkezetet szeretne vagy például különösen nagy méretű ágyra lenne szüksége, akkor az elképzelése megvalósításának nincs akadálya, kárpitozott ágyak esetén pedig a szövetek színe, kivitele is egyénileg meghatározható. Az előbbiekben említett kapcsolódó szolgáltatások mind megtalálhatók pl. az akciós Noire kanapénál, szövetválasztékkal, ingyenes házhoz szállítással.

Ez azonban még mindig nem minden, hiszen a matracok kivitele is egyéni döntés eredménye lehet, hiszen az egyszerűbb kivitelezéstől kezdve a sok zónás ortopéd matracokig terjed webáruházunk kínálata.

Közös és egyedi tulajdonságok

Cégünk által forgalmazott összes kárpitozott heverő ágyneműtartós kivitelű, az ágyak a hosszú oldaluk mentén nyithatók és ötféle fekvőfelülettel rendelhetők. A vásárló kérhet magasított, hosszított, szélesített vagy kéttámlás heverőt is.

Hasonlóan nagy szabadsága van webáruházunknál a kárpitozott ágyakat vásárlóknak is, hiszen a kínálat részét képező normál, hagyományos és modern kanapék csoportján belül a kárpitok kiválasztásának tekintetében szintén nagy mozgástere van a vevőnek. Akár az is megvalósítható, hogy a kanapé ülőfelülete, a kartámaszok, vagy a párnák külön-külön a vásárló kívánságának megfelelő színben kerüljenek átadásra.

Ez a fajta szabadság az egyszemélyes vagy a franciaágyak iránt érdeklődőknek is adott, valamint a heverők vásárlói is szabad kezet kaphatnak a kárpitok kiválasztásában. Amennyiben maradt még kérdése, ne habozzon írni nekünk webáruházas elérhetőségünkön!