Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A fa ágykeret kiválasztásának szempontjai

A fa ágykeret kiválasztásának szempontjai

Fa ágykeret vásárlására általában két esetben adjuk a fejünket. Az egyik az, amikor a régi valamiért tönkremegy, ne adj Isten eltörik és újat kell venni. A másik pedig, amikor egy teljesen új szobabútor vagy franciaágy beszerzésén gondolkodunk. Ilyenkor van könnyebb dolgunk, hiszen, ha egy meglévő ágykeret törik el, akkor megmaradnak a matracok.

Ha a korábbi matracaink még teljesen jó állapotúak, akkor nem kérdéses, hogy azokhoz igazítva szeretnénk az új ágykeretet is kiválasztani. Ebben az esetben viszont fel kell készülnünk, hogy hosszasabb keresgélésnek nézünk elébe, rá kell szánni az időt és energiát is, hogy megtaláljuk a régi matracunkhoz pontosan illeszkedő méretű és stílusban is nekünk tetsző fa ágykeretet.

Ágykeretek széles választéka

Nonstop Bútor webáruházunk széles körű ágykeret kínálata megismerteti Önnel a legújabb és legmodernebb ágykereteket. Elmúltak már azok az idők, amikor csak sima fa ágykeretet lehetett kapni, és maximum csak a fa színében és anyagában volt némi változtatási lehetőség.

Néhány éve tört elő az a divatirányzat, mely a fa ágykereteket esztétikusabbá teszi és bevonja különféle textilbőr kárpittal. Ez lehetővé teszi egyrészt, hogy sokkal designosabb, különlegesebb legyen az a franciaágy, sokkal szélesebb választékkal lehet így várni az érdeklődőket, valamint egyfajta plusz védelmet is ellát ez a borítás a fán.

Az ágykereteink minden esetben tartalmazzák a fejvéget, az ágyrácsot és természetesen az ágykeretet. Fontos tudni azonban, hogy ezekhez az ajánlatokhoz nem járnak matracok, azokat minden esetben külön kell az ágykerethez megvásárolni!

Ágyneműtartós fa ágykeretek

Nonstop Bútor webáruházunk különlegessége, már ami a fa ágykereteket illeti, hogy ezek az ágyak is ágyneműtartósak. Napjainkban már szinte természetes, hogy nem érdemes olyan ágyat, kanapét venni, amelynek nincs ágyneműtartója, hiszen akkor egy önálló rakodótér veszik el. Az ágyneműtartó az egyik leginkább kihasználható felület, amely létezik a bútorok szerteágazó világában.

Az ágyneműtartós, kárpitozott, farugós Dália ágykeretünk az egyike a legnépszerűbb darabunknak, amely ráadásul jelenleg igen nagy kedvezménnyel kapható. Webáruházunkban mindig találhat valamilyen szezonális vagy állandó akciót, amellyel kedveskedni szeretnénk a hozzánk betérő érdeklődőknek, látogatóknak. Mindezeken túl pedig nagyon sok termékünk megvásárlása esetén mi biztosítjuk a házhoz szállítást.

Amennyiben olyan terméket vásárol, amelyhez ez a kedvezmény éppen aktuálisan nem jár, akkor se bánkódjon! Ha több terméket vásárol, kérje speciális ajánlatunkat, biztosan jól fog járni, ugyanis két vagy több termék vásárlása esetén már jelentős engedményeket ad cégünk.

Változatos szövetválaszték

Mivel az ajánlat az ágykereten kívül tartalmazza a fejvéget is, lehetőség van annak színének is a megválasztására. Az ágykeret és fejvég akár különböző kompozícióban is kérhető, a lehetséges párosításokról az oldalunkon olvashat.

A textilbőr kárpitozásról azt kell tudni, hogy amellett, hogy tartósak és gyönyörűek, nagyon könnyen tisztíthatóak. Így használatuk különösen javasolt olyan háztartásokba, ahol kisgyerek vagy kisállat van. Az általuk okozott kisebb baleseteket a textilbőr kárpit viseli el a legjobban.

Webáruházunk fa ágykereteiről még azt is fontos tudni, hogy elemesek, azaz ha bármelyikkel történik valamilyen probléma, az az adott rész külön kicserélhető, szerelhető, könnyen szétszedhető és szállítható, így jóval alacsonyabb lesz a költsége, mintha az egész ágyat kellene szállítani, javítani. További kapcsolódó szolgáltatásainkról elérhetőségeinken tájékozódhat.