Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Miért ideális egy kinyitható ágyneműtartós ágy?

Miért ideális egy kinyitható ágyneműtartós ágy?

Nem kérdés, hogy ha van egy fekhelyünk, ahol megpihenhetünk, akár napközben is, akkor az a legpraktikusabb, ha az egyben egy kinyitható ágyneműtartós ágy, hiszen számtalan dolgot el tudunk benne rejteni.

Napjaink iszonyatos mennyiségű tartós cikk kínálata megnehezíti mindenki számára a választás, a döntés folyamatát, ezért igyekszünk az alábbiakban hasznos tippekkel segíteni a könnyebb és gyorsabb eligazodásban.

Sokrétűség és esztétikum egyben

Akármilyen fekvőhelyre van szükség, legyen az heverő, fotelágy, kanapé vagy franciaágy, manapság már alapvető, hogy ágyneműtartósat kell venni. Hiszen nincs olyan érv, amely amellett szólna, hogy jobb egy ágyneműtartó nélküli fekhely. Az ágyneműtartós ágyak is zártak, nem porosodnak. Ráadásul a legfőbb előnyük, amely semmivel sem összehasonlítható, hogy az ágyneműn kívül takarókat, nem használatos ruhaneműket, régi holmikat is tudunk benne tárolni. Bármit, csak a fantáziánkra van bízva. Gyakorlatilag olyan, mintha egy plusz szekrényünk lenne.

Ha nem szingliként vásárolunk, hanem legalább két fő érdekelt van az ágyválasztásban, akkor mindenképp érdemes egy franciaágyban gondolkodni, hiszen a tárolófelülete is annyival nagyobb lesz. Nonstop Bútor webáruházunk franciaágy kínálata rendkívül széles körű. Négy kategóriába csoportosítva találhatja meg nálunk az Ön számára leginkább ideális fekvőhelyet.

 

Prémiumminőségű, kinyitható ágyneműtartós ágy

Millenium, Normál, Modern kategóriás ágyaink is fantasztikusak, de a Prémium kategória plusz lehetőségeket is magában hordoz. Eleganciájuk, méltóságteljes kialakításuk tekintélyt parancsoló, így a helyiségbe belépve, ahol elhelyezzük, rögtön minden szem rászegeződik, és azonnal mindenki kedvencévé válik.

Így vagyunk a legminőségibb fekvőfelülettel gyártott Side kinyitható ágyneműtartós ágy tulajdonságaival is, amely annak ellenére, hogy a prémium kategóriát képviseli, nagyon jó árban kapható. Mindemellett több száz típusú szövet választható hozzá, valamint ajándékba kap a vásárló két párnát is és ingyenes házhoz szállítást.

Fontos a vásárlás előtti alapos tervezés

A Prémium franciaágyaink ún. közé záródó ágytípusok, amely azt jelenti, hogy a belső mérete, amely valójában a tényleges fekhely, kisebb, mint az ágy teljes hosszúsága és szélessége. A fekvőfelület a Side ágyak esetében 200x160 cm vagy 200x175 cm.

Mivel az ebben a kategóriában található ágyak nagyobb méretűek, mint a hagyományos franciaágyaink, ezért nagyon fontos, hogy mielőtt belevág a vásárlásba, alaposan győződjön meg róla, hogy a teljes ágy elfér a kiszemelt helyen. És ez még nem minden. Mivel ez az ágytípus nagy darabokban szállítható, nem lapraszerelt, ezért nagyon fontos, hogy egyeztessen kollégáinkkal, hogy az az útvonal, amelyen keresztül eljut az ágy a végleges helyére, elegendő szélességű-e, be tudják-e vinni majd a szakembereink.

Személyre szabott segítségnyújtás

Cégünknél számtalan kapcsolódó szolgáltatás közül választhat. Ezek egyike a helyszínen történő összeszerelés lehetősége. Jelen esetben ez különösen fontos kérdés, hiszen a hagyományos ágyakhoz képest egy jelentősen nagyobb méretű franciaágyról van szó, ráadásul minden része hatalmas.

Ez nem kizárólag fizikai igénybevételt feltételez a cipekedőnek, hanem szükséges egyfajta professzionalitás is, amellyel az adott bútor összeszerelésre kerül. Így mindenképpen ajánlatos, hogy szakembereink segítségét kérje, akik hozzáértő kezeik és szaktudásuk révén precíz és hibátlan munkát végeznek. Ezt kiegészítendő, kérhet még extra garanciális javítást is, amelyet ugyanezek a szakemberek végeznek el a helyszínen.