Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A megfelelő ágy és habszivacs matrac

A megfelelő ágy és habszivacs matrac

Amikor az alvóhelyünkre gondolunk, vagy fekvőhelyekkel kapcsolatos gondolataink vannak, például egy franciaágy vásárlása előtt állunk, akkor sok esetben csak a keretszerkezet vagy az ágy külső kialakítása jut eszünkbe, pedig a habszivacs matrac is rendkívül fontos összetevője egy jó ágynak.

Persze a legjobb, ha jól megtervezett és kiváló alapanyagokból, jó minőségben megépített ágyszerkezet hordozza a matracot, azonban az is igaz, hogy a legjobb keretszerkezettel megáldott ágyban sem lesz kényelmes és pihentető az alvás, ha a matrac nem megfelelő számunkra.

Minden összetevő egyaránt fontos

A legjobban akkor járunk, ha egyforma figyelmet szentelünk ennek a két összetevőnek a kiválasztására, és a fokozott figyelem azért is fontos, mert a matracok terén is rendkívül széles választékkal találkozhatunk.

Nonstop Bútor webáruházunkban szabadságot élvezhet a vásárló, mert számos ágykeret és matrac közül állíthatja össze álmai ágyát, sőt mindkét összetevő esetében akár egyedi kívánságok figyelembe vételére is adott a lehetőség. A színek, méretek, kialakítások a vevő kérésnek megfelelően is készülhetnek, hiszen ilyen esetben a gyártás csak a pontos rendelés leadása után történik meg.

Habszivacs matracból is többféle kivitel érhető el

A matracok esetében a vásárló alapesetben normál vagy extra szivacs, extra rugós, erősített ortopéd rugós vagy ortopéd gerincvédő szivacs közül választhat, és minden esetben teljes körű leírással, képpel, magyarázattal találkozhat a termékoldalunkon.

A habszivacs kiválasztása esetén feltétlenül figyelni kell a vastagságra és a sűrűségre, és érdemes tudni, hogy e két érték növelésével növekedik az élettartam is. A ritkább habok N20, a sűrűbbek N30 körüli értékekkel vannak jelölve.

A normál szivacsok 5 cm vastagságúak és N25 körüli értékkel vannak jelölve. Ezek nem mindennapi, hanem inkább alkalmi használatra alkalmasak, például vendégágyra vagy hétvégi nyaralóba tökéletes választást jelentenek.

Az extra szivacs megjelölés azt jelenti, hogy 7-10 centiméter vastagságú szivacsréteggel találkozunk, mely már keményhabból készül N30 körüli megjelöléssel. Ez a megoldás már egyenes tartást képes biztosítani, és tartós használatra is tökéletesen alkalmas.

Mindenki találhat megfelelőt

Még ennél is magasabb színvonalat képviselnek az ortopéd szivacsok, melyek két különböző réteget is bevetnek a kényelem és egészségmegőrzés érdekében. Az imént említett extra szivacs és a rugalmas hab kombinációja összesen 12 centiméter vastagságú matracot eredményez, és képes az egyenes derék tartást megőrizni alvás közben, mindezt süllyedésmentesen, egyenes fekvőfelületet kínálva.

A legvastagabb és legkeményebb ortopéd szivacsunk a Clean 12 zónás ortopéd rugós matrac, melyhez jelenleg ingyenes szállítás is párosul.

Az egyenletes súlyelosztás, az alvásminőség javulása, a friss, kipihent ébredés mind elérhető az ilyen kialakítású matracok használatával. A habszivacsokat a fenti kialakításokon kívül ki lehet egészíteni extra rugós és erősített extra rugós kivitellel és gerincvédő zónával is, valamint lehetséges a komfort rugós kialakítás is.

A gerincvédő ortopéd matracok lehetnek 7 vagy 12 zónásak, és a huzat esetén is található légáteresztő és antiallergén bevonattal rendelkező a baktériumok, gombák és poratkák ellen. Ezek a kombinált megoldások akár 120-150 kilogramm terhelhetőséget is elviselnek, így jó választást jelentenek termetesebb vásárlók számára is. A matracokra jellemző kiváló minőségnek hála, a gyártó és forgalmazó 5 év garanciával értékesíti e termékeket.

További kérdés esetén bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Címkék : habszivacs, matrac, szivacs