Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Bőr ülőgarnitúrák széles választéka

Bőr ülőgarnitúrák széles választéka

A bőr, mint az egyik legnépszerűbb kárpittípus, a bőr ülőgarnitúrák eléggé megosztó a textilek csoportjai és az ülőgarnitúrák típusai között. Vannak, akik kifejezetten és kizárólag bőr ülőgarnitúrákat tudnak elképzelni otthonukban, míg megint mások kissé ódzkodnak tőle valamiért. A bőr ülőgarnitúrákon belül léteznek a valódi bőr és a műbőr változatok.

Természetesen a választás szempontjából sokat nyom a latba, hogy a valódi bőr sokkal kényesebb, nehezebben tisztíthatóm és hát az ára is sokkal magasabb. Így ha valami történik a felületével, akkor bizony még jobban elszomorít minket, mintha ha ez “csak” egy műbőr lenne.

 Bőr ülőgarnitúrák

Nonstop Bútor webáruházunk egyik nagyon népszerű jellemvonása, hogy a legtöbb kanapénkat, franciaágyunk kárpitját akár több száz textilből is ki tudja választani. Ez nagyon fontos szempont a vásárlóknál, hiszen anyagban és színben, mintában is teljes mértékben eltérőek lehetnek a kívánságok, preferenciák.

Ha megtetszik valakinek egy kanapé, mert olyan a kialakítása, formája, akkor ne azon múljon a vásárlása, hogy nincs épp az adott színben vagy színkombinációban, ha több részre osztott kárpitozásról beszélünk.

Nonstop Bútor webáruházunk kanapé kínálata igyekszik a lehető legnagyobb skálával bíró vásárlói igényeket is kielégíteni. Ilyenformán a textilek kiválasztásnál kétféle műbőrtípusból is lehet kérni a kiszemelt bútorunkat. Az egyik a textilbőr, a másik pedig ennek mondhatni egy alkategóriája, a dekorbőr. Nevét onnan kapta, hogy a bőr anyagában és önmagában is mintás, ezért egy nagyon esztétikus darab.

Számtalan választási lehetőség egy terméken belül

Webáruházunkban minden fekvőhelynél megadjuk a lehetőséget, hogy a kedves vásárló a lehető legtöbb szövetből választhasson. Ilyen a Noire kanapé választható szövetekkel is, amely több mint 300 típust jelent. Egy különleges textilbőrt választva ez a kanapé egy gyönyörű bőr ülőgarnitúrává válhat.

Ráadásul most ez a modern kanapé még egy további kedvezménnyel is rendelkezik, azaz ingyenes szállítás jár hozzá. Ez webáruházunk egyik lehetősége az összár csökkentésére, a számtalan más kedvezményünk mellett.

További lehetőségek a szállítással kapcsolatban

Bizonyos termékek már alapban ingyenes szállítással kerülnek forgalomba. Viszont van egy olyan lehetőség is nálunk, hogy ha Ön egynél több terméket vásárol, akkor kérhet már cégünktől árajánlatot a szállításra. Minél több bútort vásárol egyszerre, annál nagyobb kedvezmény ütheti a markát.

Bőr ülőgarnitúrák esetében, de természetesen bármilyen más bútornál, franciaágynál is már a pénztárhoz való érkezés előtt eszébe juthat az embernek, hogy is fogja hazavinni ezt a terméket. Ez még nem biztos, hogy annyira kardinális, mert meg lehet kérni barátot, ismerőst, szomszédot is, ha éppen ráér.

De ki fogja összeszerelni az adott bútort? Hiszen egy bútor összerakásához kell egyrészt egy bizonyos szintű fizikai erő megléte, másrészt a professzionalitás. Ha egyik vagy másik, netán mindkettő hiányzik, akkor bizony Mekk Elek módjára fog bekerülni az a bőr ülőgarnitúra a lakásba.

Nálunk elérhető a házhoz szállítás, és ezenfelül kérheti extra összeszerelési szolgáltatásunkat is. Azaz, hogy szakembereink az Ön lakásában, a kijelölt helyre viszik a bútort és ott helyben szerelik össze.

Ez azért is előnyös, mert ha netán meghibásodik a bútor, akkor élhet a plusz garanciális lehetőségeinkkel, azaz a már jól ismert szakembereink fognak kiérkezni Önhöz és a hibát helyben, megfelelő körülmények között fogják elhárítani. Keressen minket elérhetőségeinken, és kérjen ajánlatot az egyes szolgáltatások igénybevételére!