Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A rugós matrac megvásárlásának feltételei

A rugós matrac megvásárlásának feltételei

Egy rugós matrac beszerzéséig hosszú az út. Ugyanis először általában el szoktuk dönteni, hogy az egész ágy cserére szorul-e vagy csak a matraca. A másik eset pedig, hogy új lakásba költözés esetén, ezt az új lakóhelyet, illetve annak bizonyos helyiségeit szeretnénk bebútorozni, így a hálószobát is. De ekkor szintén el kell dönteni, hogy a hálószobába komplett, kárpitozott franciaágyat vagy pedig külön részekből összerakott fekvőhelyet, azaz külön ágykeretet és matracot vásárolunk-e.

A matrac kiválasztásának szempontjai

Ha letettük a voksot a külön darabokból összeszerelt ágy mellett, és megvan már a kiválasztott ágykeret, akkor a következő lépés, hogy kitaláljuk, milyen matracra is van szükségünk. Ennek eldöntésében számos szempontot figyelembe kell vennünk, hiszen nem egy egyszerű döntésről van szó, és nem mellesleg, akár több évtizedre is jónak kell lennie egy matracnak, nem csupán egy-két évre tervezünk vele.

Nonstop Bútor webáruházunk matrackínálata széles skálán vonultat fel különböző típusokat. A megtekintésükre a bemutatótermünkben van lehetőség, melyet előzetes egyeztetés alapján tudunk természetesen Önnek is biztosítani!

A matrac kiválasztásánál is figyelembe kell vennünk a mindennapi, azaz jelen esetben az alvási szokásainkat. Ha két főre tervezünk például egy rugós matracot venni, akkor szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy ha sarkítottan az egyikünk 50 kg, a párunk pedig 150 kg, akkor kénytelen vagyunk két külön matracot venni.

A matracnak olyannak kell lennie, hogy az a gerincet teljes hosszában alátámassza, ezáltal támogassa. A rugós matrac pont ezt a célt hivatott elérni. Webáruházunkban elérhetőek extra rugós és erősített ortopéd rugós kivitelezésű megoldások, amelyek gerincvédő zónával vannak ellátva.

A rugós matrac mérete

Fontos szempont a megfelelő méret kiválasztása, ehhez természetesen össze kell hangolni az ágykeret vásárlásunkat is. Figyelembe kell venni, hogy az adott franciaágy lábrésznél található támlája milyen, mennyire tudjuk lelógatni a lábunkat. Ha szeretünk kiterülni az ágyakon, a párunkkal egyetemben, akkor mindenképpen érdemes minél szélesebb és hosszabb matracot, majd pedig ehhez ágykeretet választani.

A Clean 12 zónás ortopéd rugós matrac egy olyan prémium matrac, amely szintén jó néhány méretben elérhető, kielégítve ezzel a legszélesebb fogyasztói igényeket. A 200 cm-es hossz mellett választhatunk egy fő esetén 90 cm-es vagy 140 cm-es, két fő esetén 160 vagy 180 cm-es szélességet. A 140 cm-eset nem javasoljuk két fő esetén, hacsak nem nagyon vékony és mindig összebújva alvó párokról van szó, amely azért valljuk be, elég ritka, hiszen mindenki szeret kényelmesen aludni.

Ingyenes extrák

Nonstop Bútor webáruházunk híres arról, hogy mindig számtalan kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal kedveskedik vásárlóinak. Ehhez a rugós matrachoz is számos extra jár. Ilyenek az öt év matracgarancia, a készpénz visszafizetési garancia, valamint a következők. Amennyiben Ön nem tud választani, hogy milyen keménységű rugós matrac kerüljön a fekhelyébe, mi kiszállítjuk Önnek mindkettőt, és Ön a helyszínen el tudja dönteni.

Új matrachuzatot 60% kedvezménnyel tud vásárolni, ha a régi elkopott, elhasználódott és cserére szorul. A rugós matrac alapanyaga kiváló minőségű edzett huzalból készült rugótekercs, amelyek prémium minőségükkel garantálják a hosszú távú használatot.

Amennyiben további kérdése merült fel a rugós matracok kiválasztásának folyamatában, keressen minket bátran az oldalunkon megadott elérhetőségek bármelyikén. Tanácsadó kollégáink készséggel segítenek, akár a termékeinkről, akár a kapcsolódó szolgáltatásainkról van szó.