Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Penészes matrac és egyéb kellemetlenségek

Penészes matrac és egyéb kellemetlenségek

A lakásban való takarítás talán kevésbé kedvelt, de egészen biztosan megkerülhetetlen feladataink közé tartozik, és szerencsétlen esetben csak ekkor találkozhatunk több rendkívül kellemetlen jelenséggel is, melyek közül az egyik a penészes matrac.

A hálószoba és az ágy takarítása szintén része kell, hogy legyen minden nagyobb tisztítási tevékenységnek, azzal nehezítve még a kérdést, hogy az ágy, illetve matrac sok esetben még külön törődést, figyelmet igényel.

Az ágy kitettsége a szennyeződésekkel szemben

Az ágyunk esetében sajnos nemcsak azokkal a levegőben szálló por és különböző apró szennyeződésekkel kell számolnunk, mint a lakás összes többi helyiségében, hanem itt felmerülnek még egyéb szennyező tényezők is. Mivel naponta több órát töltünk az ágyunkban, így még ha a legtisztább állapotban is fekszünk be a fekhelyünkre, egészen biztosan sok időt fog testünk a matraccal érintkezni.

Ilyen esetben pedig elkerülhetetlenül bőrlemezkék, hámsejtek kerülnek a fekvőhelyre, amelyek sajnos a legjobb táptalajt biztosítják a legkülönbözőbb élősködőknek, atkáknak. Ha minél tovább meg szeretnénk őrizni matracunk kiváló tulajdonságait és tisztaságát, akkor első lépésként a megelőzés jöhet számításba.

Penészes matrac ellen legjobb megoldás az előzetes védekezés, óvás

Nagyon praktikus, ha használaton kívül letakarjuk a matracot, így a fizikai szennyeződések nagy részétől már meg is óvtuk fekhelyünket. Jó, ha olyan terméket választunk, amelynek lecipzározható a huzata, és a rendszeres porszívózással is sokat tehetünk a tiszta alvóhelyünkért.

Ha a lakás párás, meleg, nem átszellőzött klímája miatt kialakul a penészes matrac, akkor fel lehet venni a küzdelmet izopropil-alkohollal és szódabikarbónával, illetve speciális penészgomba elleni szerekkel is. Ha viszont már ez is hatástalan, akkor csak a matraccsere jöhet számításba.

Webáruházunkban, a Nonstop Bútornál kiváló minőségű matracok mellett bútorok, ágyak, kanapék, heverők széles választéka is megtalálható, és az oldal fényképek, pontos leírások segítségével ad meg minden fontos támpontot a jó döntéshez.

Többféle elérhető lehetőség

A választékban található fedőmatrac, memory plus matrac, steppelt matrachuzat, komfort rugós és lágy habos matrac, 12 zónás ortopéd rugós matrac. A termékek különböző méretben is megvásárolhatók, és a kívánt matracra kattintva megtekinthetők a rendelkezésre álló lehetőségek.

Egy kiváló választás

A Clean 12 zónás ortopéd matrac például ingyen kiszállítással kapható, és a különböző méretek megválasztásán kívül akár egyedi méretben is megrendelhető. A termékhez 5 év garancia tartozik.

A matrac masszív, erős kialakítása lehetővé teszi akár személyenként 130 kilogrammos súlykorlát meghatározását is, a nagy tömegsűrűségű merevítő habelemek kiváló alátámasztást és tartást biztosítanak a gerincnek. A matrac fő erejét pedig a bonellrugós rendszer adja.

Mindezek mellett pedig a kedvező ortopédiai tulajdonságok antiallergén huzattal egészülnek ki. Ha a kicsomagolás nélküli próbaidőszakban mégsem nyerné el tetszését a matrac, akkor áruházunkban készpénz-visszafizetési garanciával is élhet. Ezenkívül a matracot vásárló még kaphat 60 százalékos kedvezményt is a huzatra.

Amennyiben a matracokkal kapcsolatban bármilyen kérdés felmerülne, úgy elérhetőségeinken teljes körű tájékoztatás kapható termékeinkről, szolgáltatásainkról.

Címkék : matrac, tisztítás