Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Milyen az ideális franciaágy ágyneműtartóval?

Milyen az ideális franciaágy ágyneműtartóval?

Ha egyszerre szeretnénk franciaágyat ágyneműtartóval vásárolni, tehát szükségünk van az ágyneműtartóra is és a nagy, dupla ágyra is, akkor sincs veszve semmi, erre is van megoldásunk.

Az ideális franciaágy bizony ágyneműtartós, hiszen legjobban egy elzárható térbe szeretnénk elrejteni az ágyneműket, párnákat, takarókat, egyéb kiegészítőket.

Az ágyneműtartó rejtelmei

Régen az egyik ágyon gyűjtötték össze az emberek az ágyneműket, majd letakarták azt. Később megjött az igény, hogy az ágy teljes mértékben üresen álljon, és az ágynemű ne legyen szem előtt. Először erre kialakított külön kis szekrényeket használtak, amelyek komód méretűek voltak.

Majd ezeket felváltották az ágyneműtartós ágyak. Kétségtelen, hogy a legnagyobb méretű ágyneműtartóval a franciaágy rendelkezik. Előfordul ugyan, hogy valaki nem akar bajlódni reggelente az ágynemű elrakásával, esténként pedig az elővételével. Ha a franciaágy nem a nappaliban, hanem egy külön hálószobában található, akkor ez nem probléma. Az ő számukra az a javaslatunk, hogy egyszerűen csak terítsék le egy ágytakaróval!

Ágykeretes vagy felnyitható franciaágy ágyneműtartóval

Vannak, akik nem tudják egyből eldönteni, hogy ágykeretes vagy ágyneműtartós franciaágyat válasszanak. Számukra nyújthat nagy segítséget Nonstop Bútor webáruházunk franciaágyak termékkategóriája, amely mindenféle változatot bemutat. Külön menüpontban mutatjuk be az önállóan megvásárolható ágykereteket.

Ha a tradicionális franciaágyhoz ragaszkodunk, és ágykerettel szeretnénk azt megvalósítani, akkor az elpakoláshoz külön rendelhető gurulós ágyneműtartókat tudunk beszerezni. Ezek is jó megoldások, de általában sokkal kisebbek, mint maga az ágy felülete, valamint a takarítást is gyakrabban kell elvégezni. Mivel nyitott a teteje, minden por beleszáll.

Ha valaki mindenképpen ágyneműtartós franciaágyat szeretne, akkor válogathat számtalan termékünk közül, amelyekhez a szövetet, a rugózást is, illetve a kapcsolódó szolgáltatásokat, úgy mint házhoz szállítás vagy helyben történő összeszerelés, maga választhatja ki.

Millenium, normál, modern vagy prémium

Franciaágyainkat további alcsoportokra bontottuk jellemzőik alapján, így aki tudja, melyik típus tetszik neki, már csak azokat érdemes nézegetnie. A legkimagaslóbb kategóriát képviselik a prémium franciaágyak, amelyek mindegyike szintén ágyneműtartós.

A franciaágyak fekvőfelületeit rugós vagy szivacsos kivitelben készítjük, de ezeken belül is választhatók további kategóriák. A prémium csoport egyik kiemelkedő darabja a Side franciaágy, melyhez két párna is tartozik. Külön választható szövet a fejtámlához és a kávához, a párnákhoz, a fekvőfelület külső és belső részéhez. Mindezt plusz költségek nélkül.

A vázszerkezetek megerősített opcióval és öt év extra garanciával is választhatók. Különlegessége ennek a prémium franciaágynak, hogy a króm lábak is választhatók, hogy fekvők vagy állók legyenek-e!

A Side franciaágy ágyneműtartója két külön részből is elkészíthető a könnyebb szállítás érdekében. Az ágyneműtartó a lábrésznél nyílik és szellőzők is találhatók benne. Az ágy nem lapraszerelt, és szállítása, összeszerelése nem kizárólag fizikai erőt, hanem szakértelmet is igényel.

Amennyiben Önnek szüksége van segítségre, szeretné megvásárolt bútorait, akár a franciaágyat ágyneműtartóval házhoz szállíttatni, esetleg összeszereltetni, úgy kérjük, lépjen kapcsolatba velünk és kérje részletes ajánlatunkat az oldalunkon található elérhetőségek valamelyikén.