Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Modern életünkhöz modern ágyak

Modern életünkhöz modern ágyak

Mi, emberek szeretjük sok használati eszközünkre rásütni a bélyeget, miszerint nélkülözhetetlen, de modern lakásokban a stílushoz illő modern ágyak valóban azok lehetnek. Nagy igazság, hogy életünk harmadát-negyedét az ágyunkban töltjük, így semmiképpen sem lehet közömbös e bútor minősége, kényelme, de emellett kijelenthető, hogy a megjelenése sem.

Nemcsak a funkció, hanem a megjelenés is fontos

Az ágyak már évszázadokkal ezelőtt is betöltöttek egyfajta szoba dísze funkciót, gondoljunk csak a barokkos kialakítású fekhelyekre, és manapság sem képzelhető el egy igényesen berendezett lakás szép, ízléses ágy nélkül.

A bútorok fejlődése eljutott oda, hogy manapság a modern stílusú, letisztult megjelenésű, visszafogott eleganciával hódító darabok a trendik, és ez a vonal a modern ágyak megjelenésében is tetten érhető. Tulajdonképpen kijelenthető, hogy a modern vonalú bútorok igazán csak egymással illenek össze, így természetes is, hogy az ágyak is követik a többi bútort e stílusbeli külsőségekben.

A modern ágyak jeleznek egyfajta praktikusságot, ezért gyakori a többfunkciós kivitel. Így az ilyen fekvőalkalmatosság sok esetben van kombinálva ágyneműtartóval, vagy éppen ellátják a kanapé funkcióját is.

Modern ágyak egy helyen

A Nonstop Bútor webáruházunkban a modern franciaágyaktól kezdve számtalan különféle modern ágy között válogathatunk, például modern kanapéágyakat is találunk.

A kivitelezések nagy száma, valamint a vásárló által meghatározott színek és kialakítás lehetősége miatt Ön biztos lehet benne, hogy találni fog olyan darabot, amely egyrészt megfelel a lakás többi bútora által megteremtett stílusnak, és ezenfelül még kiváló minőséggel, tartóssággal is megajándékozza.

 

Könnyen áttekinthető kínálat

Webáruházunkban a franciaágyak, a kanapék és a heverők között is külön menüpontban találhatjuk az adott kategória modern bútorait, a mindenre kiterjedő termékleírás pedig segít a döntés meghozatalában. Természetesen a modern jelző maga szubjektív is lehet, így elképzelhető, hogy éppen a hagyományos bútorkategóriában találja meg Ön a kedvencét.

Nálunk a forgalmazás és a gyártás egy kézben van, így a vásárló biztos lehet benne, hogy a tervezéstől az értékesítésig profi kezekben lesz kiválasztott bútora, másrészt pedig ez a konstrukció hallatlanul nagy mozgásteret biztosít a vevőnek ahhoz, hogy saját igényeire szabva rendelje meg a legyártandó ágyát.

A modern franciaágyak között szétnézve megtudhatjuk, hogy mindegyik modell ágyneműtartós, a keretszerkezetek pedig megerősített vázzal, csapolással összeillesztve készülnek és a gyártó extra garanciát is vállal a tartósságra. Ilyen a kategóriában található München Boxspring modell is, ahol a stílushoz illő színekből lehet teljesen személyre szabott összeállítást készíteni.


A fenti tulajdonságok a kategória minden ágyára vonatkoznak, azonban egyedi kívánság szerint a fekvőfelület normál, extra vagy gerincvédős ortopéd szivacsozással is készülhet, illetve választható extra vagy ortopéd rugós kialakítás is.

Sokoldalúság és testreszabhatóság

A modern ágyak jellemzője a visszafogott, diszkrét színek használata és a már említett egyedileg összeállított textil választék. Ezt garantálja, hogy a fekvőfelület széle és a belseje, valamint a fejtámla és káva szövete külön-külön is megválasztható legyen, mindez ráadásul felár nélkül.

A gondtalan használatot nemcsak a kiváló minőségben gyártott ágyak és ennek következtében járó hosszú garancia garantálja, hanem a vásárlás utáni szakszerű házhoz szállítás és helyszíni összeszerelés lehetősége is. Ezekről további információt cégünk munkatársaitól kérhet!