Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ágyneműtartós ágy, azaz a bútorok fejlődésének egy állomása

Ágyneműtartós ágy, azaz a bútorok fejlődésének egy állomása

Az ember által használt tárgyak, eszközök mindegyikén észrevehető egyfajta evolúció, tehát a fejlődés, tökéletesedés, és ezen fejlődés egyik sarokpontja volt az ágyneműtartós ágy megjelenése is. A modernizáció a bútorok esetén is irányulhat a külcsínre úgy, hogy egyre szebbek, kifinomultabbak leszek tárgyaink, de a fejlődés iránya mutathat a nagyobb funkcionalitási lehetőségek, a jobb használhatóság felé is.

A bútorok esetén mindkét tendencia tetten érhető, és a használhatóság mértékének növelése hosszú ideje cél a tervezők előtt. Ennek egyik megnyilvánulása lehet a tömeg csökkentése vagy éppen az összeszerelés egyszerűsödése, az alapanyagok forradalma vagy éppen új bútorkategóriák megjelenése.

A praktikusság igénye hozta létre az ágyneműtartós ágyakat is, melyek népszerűsége megjelenésük óta töretlen. Évtizedekkel ezelőtt az ágynemű tárolására minden esetben még külön bútor szolgált, azonban ez nem nevezhető éppen hely- és alapanyag-takarékos megoldásnak. Annak a fényében pedig különösen nem, hogy a fekvőalkalmatosságok alatt pedig mindvégig ott volt a kihasználatlan hely.

Az ágyneműtartós ágy típusai

Az ágyneműtartós ágyak megjelenésekor több típus is kifejlődött. Így megjelent olyan kivitel, ahol az ágyneműtartó, mint egy fiók kicsúszik, kigurul a fekvőfelület alól, mint ahogy olyan is, ahol a rövid vagy a hosszanti él mentén lehet felnyitni az ágyat, így hozzáférve a tárolt tartalomhoz. A kategória megjelenése után nagyon gyorsan feltűntek a nyitást segítő, rugós mechanizmussal felszerelt ágyak is.

Nonstop Bútor webáruházunk ágyneműtartós heverői is ez utóbbi megoldást kínálják. De ágyneműtartóval felszereltek lehetnek a franciaágyak vagy akár a különféle kanapék is.

Az ágyneműtartós ágyaknál a webáruházi adatok mellett meg van adva az ágyneműtartó mélysége és a kivitele is. Az ilyen bútoroknál is szövetminták széles választékából választható ki a kívánt szín, valamint a párnázás is a vásárló kívánságának megfelelően lehet normál, extra, ortopéd gerincvédős szivacsos vagy kétféle rugós kivitelű. A párnázottság típusa egyben meghatározza az ülő-, illetve fekvőfelület magasságát is, a megrendeléskor pedig ajánlatos eldönteni, hogy az ágy jobb vagy bal oldali kialakítású legyen-e.

 Nagy választék mellett is könnyen áttekinthető kínálat

Az említett termékek kategóriák szerint csoportosítva találhatók meg a webáruházunkban, és a bútor vásárlása előtt érdemes megnézni a széles kínálatot. Számtalan kivitelű bútor közül választhat a vásárló, sőt a kívánt termék több paraméterét is még a gyártás előtt meghatározhatja a vevő. Az ágyneműtartós heverők között szereplő Sandra heverőnek, mely azontúl, hogy jelenleg éppen akciós, különlegessége, hogy magas fekhelyes és 5 év vázgarancia is kérhető hozzá!

Nálunk minden bútor a kiváló minőséget szem előtt tartva készül egészen a tervezés első pillanatától a gyártás befejezéséig. Ez azért lehetséges, mert a tervezés, a gyártás és az értékesítés közös alapokon nyugszik, így nyújtva teljes kiszolgálást az érdeklődőknek.

Vásárlás után is jár még a figyelem

Cégünknél a gyártó és a forgalmazó figyelme még a vásárlás után is kiterjed a termékre, és magára a vásárlóra, mert a házhoz szállítás és helyszíni összeszerelés is szerepel a kínálatban. Érdemes is élni ezekkel a lehetőségekkel, mert sok esetben komolyabb szakértelem is szükséges lehet a bútorok összeszereléséhez, a szakszerű összeállítás pedig teljesen megszünteti az esetleges hibás szerelésből következő sérüléseket, rendellenességeket.

Ha kérdése maradt még az ágyneműtartós ágy vagy más termékünkhöz kötődően, lépjen velünk kapcsolatba!