Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Kinyitható kanapé, a sokoldalúság bajnoka

Kinyitható kanapé, a sokoldalúság bajnoka

A kinyitható kanapék és az egész bútorgyártás fejlődése nemcsak az újabb technológiák, alapanyagok vagy éppen a gyártásminőség változásán érhető tetten, hanem például a tekintetben is, hogy ezek a használati eszközeink egyre kényelmesebbek, ergonomikusabbak, könnyebben szállíthatók vagy éppen praktikusabbak lesznek.

Ez utóbbi tulajdonságban erősek a kinyitható kanapék, hiszen akár három olyan bútort is képesek kiváltani, amelyek korábban különálló egységek voltak a háztartásokban. Ez könnyen belátható, ha a szóban forgó bútor szolgáltatásait megnézzük, hiszen a kanapé funkció mellett betöltheti a franciaágy vagy éppen az ágyneműtartó szerepét is.

Tehát egy igazi multifunkciós bútorról van szó, amely azzal, hogy kivált még két másikat, még kényelmes, helytakarékos és gazdaságos megoldást is nyújt a lakás berendezését tervezőnek.

Kinyitható kanapéból is széles a választék

Jellemzően az ilyen kanapék a nappali ékei lehetnek. A Nonstop Bútor webáruházunkban szemet gyönyörködtető és mindamellett széleskörűen használható kanapék választékával találkozhatnak a hozzánk betérő látogatók.

Fontos tudni, hogy a forgalmazás és a gyártás szoros együttműködésben dolgozik a vásárlók minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében, így például a színek és kárpitok tekintetében a képek csak tájékoztató jellegűek. De nem azért, mert mást értékesítünk a valóságban, hanem azért, mert a vevő nagymértékben beleszólhat majdani bútora kinézetébe és biztos lehet benne, hogy a vágyainak teljes mértékben megfelelő termékkel találkozhat majd a lakásában.

Ezek a bútorok jellegüknél fogva sok mozgó alkatrészt tartalmaznak, valamint méretük és súlyuk is indokolttá teszi azt, hogy élve az áruház adta lehetőségekkel, a házhoz szállítás mellett, az otthoni összeszerelés szolgáltatása is igénybevételre kerüljön. Ebben az esetben elkerülhetők a szállítás és az összeszerelés közben felmerülő esetleges problémák, hiszen jól képzett csapat fogja a végleges helyén összeállítani a kanapét.

A minőség mindig szem előtt

Ezek a bútorok minőségi alapanyagokból, gondos tervezés és gyártás után kerülnek kiszállításra, a gyártó bízik a termékében, így a garanciális feltételek is rendkívül nagyvonalúak.

A kanapék tekintetében két nagy párna jellemzően benne van az árban, valamint a kényelmes elhelyezkedéséről két oldalt karok vagy további, szintén tartozék párnák gondoskodnak, mint ahogy az Ohio kanapé esetében. A termék ortopéd rugós vagy szivacsos kivitelben is rendelhető, érdemes a lehetőségeket felmérni, biztosan akad olyan kivitel, amely minden tekintetben elnyeri a vásárló tetszését.

A praktikusságot hangsúlyozzák a szellőzőkapszulákkal ellátott ágyneműtartók, a sok esetben megemelt ülőfelületek, melyek így idősebb vagy nehezebben mozgó embereknek is kényelmes elhelyezkedést tesznek lehetővé.

A funkciók logikus megoldással egymásból nyílnak, tehát az ülőlap kihúzásával előtűnik az ágyneműtartó, majd a támla lehajtásával már hozzá is jutottunk a kényelmes kétszemélyes ágyhoz. A mozgató mechanizmusok könnyen járnak, a bútor minden eleme a kényelmet, használhatóságot szolgálja.

A személyre szabhatóságot a bútor- és szövetkereső szolgálja, a képgaléria pedig segít vizuálisan is elképzelni, hogy milyen lesz a lakás következő díszes bútora. Meg kell említeni, hogy az áruházban kapható kinyitható kanapék erősített vázszerkezettel készülnek, tehát egy olyan masszív, erős alapokra épül fel a bútor, amely a hosszú élet feltétele, és ezt a bizalmat meg is fogja szolgálni a bútor.

Amennyiben maradt még Önben megválaszolatlan kérdés, úgy bátran keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!