Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


1 személyes ágy, ami soha nem megy ki a divatból

1 személyes ágy, ami soha nem megy ki a divatból

Egy bútor vásárlása nem kis dolog, és nincs ez másképp az 1 személyes ágy vásárlása során sem. Egyrészt nem tartozik a filléres dolgok közé, másrészt hosszú évekre vonatkozó döntés, harmadrészt az esetek nagy részében a szó szoros értelmében sem mondható apróságnak.

A fentiek különösen igazak, ha ágyat vásárolunk. Életünk harmadában, negyedében testünk nagy felületen érintkezik vele, a kényelme, illetve a kényelmetlensége ugyanúgy akár egész napunkat meghatározhatja. Tehát egy jó döntés az ággyal kapcsolatban az egész életminőségünkre kihathat.

Már a vásárlás előtt alapos megfontolás szükséges

Még a döntési szakaszban érdemes olyan helyen nézelődni, ahogy széles választékkal tudják kiszolgálni a vásárlók igényét, sőt, ahol esetleg a megrendelő már a gyártási folyamatban is némileg beleszólhat, saját ízlésének megfelelően kialakítva így majdani bútorát.

Pontosan ilyen a Nonstop Bútor webáruházunk, ahol a weboldalon is alapos tájékoztatással, teljes körű leírással szolgálunk, valamint a változtatható paraméterek is fel vannak tüntetve. Nálunk a gyártás és a forgalmazás is egy kézben van, így egészen pontosan személyre szabhatók a vásárlói kívánságok. Ezenfelül a házhoz szállítás és a helyszíni összeszerelés is megoldott házon belül, így a vevő teljes körű szolgáltatásban részesül.

Így van ez az 1 személyes ágyak esetében is, ahol a vásárlókkal való kapcsolattartás szintén nem ér véget a pénztártól való távozás után.

Képzett szakembergárda

A kiválasztás után tehát nincs más teendője a megrendelőnek, biztos lehet benne, hogy jól képzett szakemberek tervezik, gyártják, szállítják és szerelik össze lakásának új díszét. Az ágyak súlya, mérete és az összeszerelés szükségessége miatt mindenképpen érdemes megfontolni a házhoz szállítás és a helyszíni összeszerelés lehetőségét.

Az ágyak egyik speciális csoportja az egyszemélyes ágyak, amely kategória hosszú ideje örvend töretlen népszerűségnek.

1 személyes ágyból is széles a választék

A webáruházunkban megtalálható egyszemélyes ágyak közös jellemzője a rendkívül erős, masszív keretszerkezet, azonban még arra is lehetőség van, hogy akár extra erősítéssel is készüljenek ezek a bútorok. Az akciós Millenium Size-Summer egyszemélyes ágy duplán különleges kategória, hiszen még egy saroktámlával is rendelkezik. Azonban itt korántsem ér véget a választható opciók sora.

A termékoldalon mindig fel van tüntetve, hogy milyen fekvőfelülettel készüljön a termék. Ez befolyásolja a majdani magasságát is, így ennek fényében is érdemes válogatni a normál, extra,ó vagy ortopéd, gerincvédő szivacsos, illetve a rugós betétek között. A weboldal keresője segít a tartozékok, szövetek, párnák, szivacsok kiválasztásában is.

A fentieken kívül meghatározhatók a fejtámla vagy a sarokelem iránya is, így semmi akadálya sincs, hogy az ágy tökéletesen beilleszthető legyen a neki kialakított helyre. A választékunkban található Summer egyszemélyes ágy a használaton kívül nagyszerű kanapéként szolgál, többcélú bútorrá varázsolva azt.

Előtérben a kényelem és a kihasználhatóság

Az egyszemélyes ágyak jellemzően magas kialakításúak, melynek járulékos előnye a nagy méretű ágyneműtartó és az, hogy ilyen ágyakra sokkal könnyebb lefeküdni és felkelni, mint az alacsony építésű társaikra.

Bizonyos ágyakhoz tartozék párnák is járnak, így a Summer heverőhöz is. A kínálatban megtalálhatók az extra nagy méretű egyszemélyes ágyak is, amelyekkel kapcsolatban fel sem merülhet a helyhiány vagy bármiféle korlátozás a kényelmes alvással kapcsolatban.

Ha személyesen is szeretné megtekinteni fekvőhelyeinket, úgy kérjük, egyeztessen időpontot kollégáinkkal!