Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ha azt halljuk, hogy “olcsó fotel”...

 Ha azt halljuk, hogy “olcsó fotel”...

Kicsit kétértelmű kicsengése van annak a kifejezésnek, ha azt halljuk egy bútorról, hogy az egy olcsó fotel. Egyrészt jelentheti valaki számára az olcsó, silány minőséget, másrészt lehet szó éppen egy akciós fotelről is, ami mivel akciós, egy beszélgetésben úgy hivatkozunk rá, hogy az olcsó fotel. Ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, valójában melyik változatként szerepel ez a bútor, több mindent meg kell tudnunk róla.

A fotelek fajtái

Ma már számtalan fajta fotelt láthatunk, ismerhetünk, melyeket funkciójukat tekintve eltérőek. Amikor kialakult a fotel, mint ülőalkalmatosság, akkor még igen egyszerű formájában volt megtalálható több száz évvel ezelőtt. A legelső fotel elődje maga a szék volt, ezt kezdték később kipárnázni, mely bútordarab birtoklása kezdetben csak a gazdagabb társadalmi rétegek kiváltsága volt.

Ahogy kezdtek kialakulni a különböző életmódbeli változások, új szokások, úgy váltak a fotelek egyre inkább formatervezettebbé. Megjelentek a vastagabb karfák, a füles fotelek, melyeknél a fül vonalában vastag, párnázott részeket találunk. A fekvőfotelek az ülés és a pihenés egyidejű kielégítését szolgálják.

A fotelek legújabb vívmányai a fotelágyak, melyek ugyanúgy kettős szerepben működnek, mint a fekvőfotelek, azzal a különbséggel, hogy kisebb helyen is elférnek, mert alapban fotelként vannak elhelyezve az adott helyiségben. Amikor szükség van a fekvőhely funkciójára, akkor egy könnyed mozdulattal kihúzzuk azt, és máris kényelembe helyezhetjük magunkat. Így elmondható, hogy a legpraktikusabb foteltípus mindenképpen a fotelágy, ezt javasoljuk leginkább minden korosztálynak.

Az olcsó fotel ismérvei

A silány minőséget onnan is észrevehetjük, ha megvizsgáljuk a céget, ahonnan vásároljuk. Nézzük meg, hogy ad-e garanciát a bútorokra, van-e bármiféle utóélete a vásárlónak a céggel a vásárlást követően, találhatóak-e pozitív visszajelzések a webáruház oldalán. Ha mindezekre igen a válasz, akkor joggal elmondható, hogy az olcsó bútor ebben az esetben csak annyit jelent, hogy épp a prémiumkategóriás bútordarab kapott egy nagyon jó szezonális akciót.

Nonstop Bútor webáruházunk fotelágyai esetében is erről van szó. Fotelágyainkra a kitűnő minőség és a számtalan szövetválasztási lehetőség jellemző. A fotelágyak azért is jelentenek praktikus megoldást bármilyen helyiségbe, mert a kihúzható elemrészük egyben ágyneműtartóként vagy valamilyen tárolóként funkcionálhat.

Bármilyen szobában jól mutat

Elhelyezhetünk fotelágyat nappaliba, hálószobába, vendégszobába és akár gyerekszobába is. Ez utóbbi helyiségben használható vendégágyként is, ha egy családtag ott bóbiskol el vagy a gyerkőc barátja érkezik látogatóba. Vendégházakba, apartmanokba is nagyszerű választás pótágyként. A legtöbb fotelágy egy könnyebb bútordarab és mobilisan irányítható, hogy hová szeretnénk céljainktól függően elhelyezni.

Webáruházunk folyamatosan kedveskedik számtalan kedvezménnyel vásárlóinak. A hozzánk betérő látogató találkozhat állandó akciókkal, és időről időre pluszban is jelentős áreséssel adunk el bizonyos bútordarabokat, így fotelágyakat is. Lehet, hogy ezáltal bizonyos darabok már Önnek az olcsó fotel kategóriájába fognak tartozni, de garantáljuk, hogy az árban történő csökkenés nem vonja maga után a minőségi változásokat.

Vegyük például a választható szövetekkel akciósan kapható fotelágyakat! A jelentős kedvezmény mellett ezek a darabok még ingyenes házhoz szállítást is magukba foglalnak, így Önnek erről sem kell gondoskodnia. A magas minőséget nálunk a kapcsolódó szolgáltatásaink is garantálják, azaz, hogy Önnel a kapcsolatunk a vásárlását követően sem ér véget!