Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Rugós kanapé legyen a nyerő vagy a szivacsos?

Rugós kanapé legyen a nyerő vagy a szivacsos?

Ahhoz, hogy eljussunk egy rugós kanapé megvételéig, hosszú az út. Általában, amikor egy ágy vásárlására kerül a sor és eldöntöttük, hogy nem franciaágyat, hanem kanapét fogunk beszerezni, akkor egy sor kérdés vár megválaszolásra.

El kell döntenünk, hogy milyen méretben szeretnénk, milyen színűt és kárpitozásút, kinyitható vagy kihúzható kanapét. És maradt még egy nagyon lényeges kérdés, szivacsos vagy rugós legyen-e ez a fekhely.

Miben más a rugós és a szivacsos kanapé?

Először is tisztázni kell, hogy mi a különbség a rugós és a szivacsos kanapé között. Igaz ugyan, hogy a szivacsos típusból is van puhább, keményebb változat, de amikor valaki meghallja azt a kifejezést, hogy rugós kanapé, akkor rendszerint egy masszívabb, strapabíróbb ágy jut róla eszébe. Ez így is van, abból a szempontból, hogy a szivacsos betétek általában 100 kg-ig terhelhetőek.

Nonstop Bútor webáruházunk kanapé kínálata lefedi a rugós ágyak minden típusát. A kedvező ár-érték arány miatt mindegyik kanapétípusunk nagyon favorizált bútordarab.

Milyen rugós kanapéfajtákat ismerhetünk?

A rugós kanapék legalapabb verziója a komfort bonellrugós. Mindegyik rugós kanapé tekercsekből áll, és a tekercsek vastagsága, sűrűsége határozza meg az adott ágy erősségét. A komfort változat tekercsei lazábbak, ritkábbak, nagyobbak, ettől érezhetjük rugalmasabbnak. De persze, ha ezt a fajtát is szeretnénk erősíteni, van rá lehetőség, ún. szivacscsíkok beépítésével.

Az extra bonellrugós típus esetében már egy fokozattal sűrűbben helyezkednek el a tekercsek. Természetesen ettől még rugalmas marad az ágybetét, de már keményebb lesz a fekhely, ez már 110 kg-ig terhelhető.

A legmasszívabb változat az ortopéd erősített bonellrugós gerincvédő zónával. Ez egy igazi masszív darab, edzett rugókkal. A terhelése terjedhet egészen 150 kg-ig, de akár nehezebb egyénekre is, ez esetben még jobban lehet erősíteni a rugókat.

Az ilyen nehéz súlyú és nagy méretű emberek esetében egyéb megerősítésekre is szükség van, az ágy oldalsó vázszerkezetében is. A rugós szerkezet oldala erős szivaccsal pluszban megvan támasztva, és itt is szivacscsíkok találhatók a rugós tekercsek között. Ezt az extra erős fajta rugós kanapét szinte lehetetlen kifeküdni, annyira strapabíró.

Rugós kanapé választható szövetekkel

Nonstop Bútor áruházunk kanapé kínálatából a hagyományos kanapék kategóriájában ajánljuk most a Primus rugós kanapét választható szövetekkel, mely ortopéd extra rugós kivitelben érhető el, és jelenleg ingyenes szállítással kapható.

Az ágy tartalmaz egy ágyneműtartót, és kinyitva szinte azt érezhetjük, hogy egy franciaágyon alszunk. A kanapéhoz tartozik még két gyönyörű nagypárna, mely csukott állapotban a hátunk megtámasztását segíti, szövete szintén választható.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nálunk nem ér véget a pénztárral való távozással a vásárlóinkkal való kapcsolat. Amennyiben Ön igényli, cégünk hazaszállítja és ahová Ön kijelöli, azon a helyen munkatársaink összeszerelik a megvásárolt bútorát.

A Primus rugós kanapé nem a legnagyobb kanapétípusunk, de azért összeszerelt állapotában elég nehéz megmozdítani. Ezért darabjaira szétszerelve szállítjuk, külön az ágyneműtartó részeit, a fekvőhelyet, a háttámlát, párnákat, a kanapé karjait. Az összeszerelése fizikai erőt, csavarokat, szerszámokat és szaktudást igényel. Egyedül nem javasoljuk, hogy nekiálljon, kérje szakembereink segítségét!

Amennyiben kérdése maradt cégünk szolgáltatásaival kapcsolatban, kérjük keresse munkatársainkat a Nonstop Bútor webshopunk elérhetőségeinek valamelyikén!

Címkék : kanapé, rugós, szivacsos