Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Miért jelentenek jó választást az ágyneműtartós ágyak?

Miért jelentenek jó választást az ágyneműtartós ágyak?

Amikor egy franciaágyat vagy kanapét szeretnénk megvásárolni, az emberek döntő többsége az ágyneműtartós ágyak beszerzését részesíti előnyben. Egy bútor megvásárlása mindig a nagyobb volumenű dolgok közé tartozik, odafigyelést, átgondoltságot feltételez, és akár évtizedekre is része lehet életünknek új szerzeményünk.

Így kellő időt rászánva kell megfontolt döntést hoznunk e területen, számba venni minden szóba jöhető szempontot, főleg, ha az az elsődleges, hogy ágyneműtartós ágy legyen a fekhelyünk.

 

 Az ágyneműtartós ágyak számtalan előnye

A minőség, a stílus, a szín, az ár és a felszereltség mellett fontos szempont a praktikum is, és ezen a területen léteznek nagyszerű kompromisszumok, amelyek használatával nagyban növelhető egy-egy bútor használati értéke. Fölöttébb hasznos kiegészítő egy ágy esetében az ágyneműtartó, hiszen anélkül, hogy megnövelné a bútor helyigényét, plusz hasznos rakodóhelyet ad, sok kényelmetlenségtől kíméli meg tulajdonosát.

Az ágy alatti ágyneműtartó lehet beépített, és ilyen esetben jellemzően az alvófelület felemelésével lehet hozzáférni az extra helyhez, de lehet például egy fiókszerűen kiguruló különálló bútorelem is. Ez utóbbi esetben akár az ágy megvásárlása után külön is beszerezhető az említett tartozék, megnövelve így ágyunk használati értékét.

Nonstop Bútor webáruházunk kanapéágyai mellett számos franciaágyunk is ágyneműtartós, mivel nálunk alapvető szempont, hogy a kényelem praktikummal egészüljön ki.

Miért kedvezőek az áraink?

Cégünk különlegessége, egyben egyik nagy erőssége, hogy nemcsak beszerezzük, majd értékesítjük bútorainkat, hanem magunk tervezzük, gyártjuk, forgalmazzuk, így csapatunkban a bútortervezőn és asztaloson, kárpitoson át a kiszállítást végző gépjárművezetőig számos hivatás képviselője megtalálható, segítségükkel komplex szolgáltatást tudunk nyújtani.

Ráadásul mindezt rendkívül versenyképes áron, hiszen mindent egy kézben tartva a különböző kereskedelmi árrések nálunk nem jelennek meg a termékek árcímkéjén.

Noire kanapénk kedvező ára is hasonló alapokon nyugszik, ráadásul jelenleg ingyenes szállítással jut el Önhöz. Rendkívül széles és színes szövetválasztékkal egészül ki a kárpitozott bútorrészlegünk, Ön több mint 300 szövetből válogathat. Ez a kanapé két különböző szövetből tevődik össze, és természetesen ez a termékünk is az ágyneműtartós ágyak kategóriájába tartozik. Extra szivacsos vagy megerősített ortopéd rugós változat is kapható gerincvédő zónával. Számos termékünkhöz, így a Noir kanapéhoz is választható 5 év vázgarancia.

Egyedi elvárások

További előnye cégünknek, hogy egyedi igények kielégítésére is van lehetőség. Az elvárások ismeretében társaságunk egyedi árat kalkulál, és ilyen esetben már a tervezés megkezdésétől fogva a vevő igényei szerint járunk el egészen a gyártáson keresztül a szállításig.

Ha Ön mindenképpen szeretné megfogni és érzékelni a kiválasztott bútort, e tekintetben is tudunk segíteni, bemutatótermeink elérhetősége megtalálható honlapunkon. A vásárlás utáni szállítás mellé teljes helyszíni összeszerelés is kérhető, így minimalizálva a garanciális problémák kialakulását.

Szakembereink által történt összeszerelés alkalmával a technológiai utasításokat pontosan ismerő és betartó, szakavatott kezek munkája garantálja a gyári minőséget a használatba vétel utáni első pillanattól fogva.

Webáruházunkban megtalálhatók az ezzel kapcsolatos részletek, és telefonon is szívesen adnak felvilágosítást jól képzett kollégáink az érdeklődőknek. Keressen minket bátran!