Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Kis méretű kanapé - mikor jó választás?

Kis méretű kanapé - mikor jó választás?

Ha azt a szót halljuk, hogy kanapé, mindenkinek más típus jut róla eszébe, méret és szín, anyag szerint tengernyi változat közül válogathatunk. Amikor olyan élethelyzetbe kerülünk, hogy kis méretű kanapé vásárlására adjuk a fejünket, több szempont is van, amelyet át kell gondolnunk.

A kis méretű kanapé lehetőségei

Adódik úgy az életben, hogy csak egy kis méretű kanapéra van szükségünk. Lehet, hogy azért, mert van hálószobánk, ahol van franciaágyunk, és a nappalink kicsi, így elég egy kis méretű kanapé. De az is lehet, hogy csak egy kisebb ülőalkalmatosságot keresünk, amivel a már meglévőket egészítjük ki. Végül, de nem utolsósorban előfordulhat, hogy egy vendég- vagy gyerekszobában lesz a kiegészítő bútor.

Igazából a kis méretű kanapék legjobb felhasználási lehetőségei a vendégházak, motelek, panziók. Gyakran előfordul, hogy a család több gyermekkel érkezik, és pótágy helyett a vendéglátó egy kis méretű kanapét tesz be, amelyet kihúzva gyerekágyként, becsukva pedig ülőhelyként tud használni.

Nonstop Bútor webáruházunk kanapé kínálata kielégíti mind a magánszemélyek, mind pedig a cégek igényeit. Ez azt jelenti, hogyha Önnek otthonába szükséges bármilyen kanapé, nálunk akkor is megtalálja a megfelelőt, de ha szállásadóként vállalkozásához szükséges egy nagyobb mennyiség, nálunk azt is megrendelheti.

Nemcsak kis méretű kanapékról gondoskodunk, bármilyen méretű kihúzható és kinyitható kanapéágyakkal rendelkezik webáruházunk.

Variációk egy kanapéra

Több kategórián belül is indulhat a keresés, amikor kanapévásárlásra adjuk a fejünket. Normál, modern és hagyományos típusú kanapéágyaink számtalan jellemzőjükben különböznek egymástól.

Vigó kis méretű kanapénk kedvező jellemzőkkel bír. Kis mérete révén kitűnő választás lehet nappaliba, hálószobába, gyerekszobába, de akár bármilyen irodai vagy orvosi váróba. Különleges kialakítású formavilága miatt minden belépő tekintetet magához fog vonzani.

Képgalériánk betekintést ad, hogy az adott kanapéágy milyen szövetekkel rendelhető, de érdemes végignézi a több mint 300-féle szövet választékunkat, hátha egy másik kanapé nyeri el mégis a tetszését.

Ehhez a kis méretű kanapéhoz ráadásul négy párna is jár ajándékba, valamint jelenleg akciós áron érhető el. Hogy még fokozzuk az Ön jókedvét, jelen időszakunkban ez a kanapéágy is azon bútorok közé tartozik, amelyeknek ingyenes a kiszállítása.

Ha a szivacsos változat a kényelmesebb Önnek, akkor extra szivacsot tudunk biztosítani, ha pedig a rugós nyeri el a tetszését, akkor az erősített ortopéd rugós kivitelezést ajánljuk az Ön figyelmébe, amely gerincvédő zónákkal is ellátott.

Extra kedvezmények

Nálunk, a Nonstop Bútornál nem ér véget a kapcsolat azzal, ha Ön kifizet egy bútort a pénztárnál. Önről, azaz termékéről a továbbiakban is gondoskodunk. Mit is jelen ez pontosabban? Egyrészt lehetőség van arra, hogy ne csak házhoz szállítsuk, hanem bevigyük a házba és a végleges helyére szállítsuk a megvásárolt bútorát, mégha csak egy kis méretű kanapéról is van szó. Ott helyben össze is szerelhetjük igény esetén.

Másodsorban kiegészítheti garanciális szolgáltatásait. Kérhet ágyához plusz 5 év vázgaranciát, de ami a még jobb, hogy kapcsolódó szolgáltatásként extra garanciaként igénybe veheti javítási szolgáltatásainkat. Ez azt jelenti, hogy bárminemű meghibásodás esetén nem kell Önnek szakemberek után kutakodnia, hanem a már ismert munkatársaink fognak Önhöz kimenni. A bútorát nem kell szervizbe elszállítani, hanem helyben elvégzik a szerelők a hibaelhárítást.

További kérdés esetén állunk rendelkezésére!