Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Hol vesszük hasznát az olcsó puffoknak?

Hol vesszük hasznát az olcsó puffoknak?

Ha valaki olcsó puffokat szeretne vásárolni, nem feltétlenül jelenti az olcsóság egyben a silány minőséget is. Általában, ha úgy keresünk rá valamire, hogy olcsót szeretnénk, akkor azért elvárjuk a magas minőséget is, de pénztárcabarát árkategóriában.

A puff és a hokedli összehasonlítása

A puff egy olyan puha, párnázott és kárpitozott ülőke, amelynek nincs egyik oldalról sem támlája. Hasonlít az évtizedekkel ezelőtt használatos hokedlire, amely szintén támla nélküli ülőalkalmatosság volt. Ugyanakkor az csak fából volt régen elkészítve, így párnát kellett rátenni, ha puhán szerettünk volna ücsörögni.

A másik különbség a puff és a hokedli között, hogy míg rendszerint a hokedlit konyhában, előszobában, fürdőszobában használták, a puff kifejezetten a nappalik, hálószobák dísze lett. És a különbözőségek mellett egy hasonlóságot is meg kell említeni, mégpedig a tároló funkciót.

Régen számos hokedli teteje lehajtható volt, és így könnyen lehetett a felső, ülő részében tárolni különböző, ritkán használt háztartási kellékeket. Sok puffot is kialakítanak napjainkra hasonlóan, amelyek szintén nagyon praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak. Ráadásul nem csak a felső szerkezetükbe tudunk pakolni, hanem vannak olyan darabok, melyek egésze nyitott.

A puffok széles körű felhasználhatósága

A puffok sokrétű felhasználhatóságuk révén a nappalik, étkezők, hálószobák és nagy tárolási funkciójuk miatt akár a gyerekszobák bútorai is lettek. Szerencsére napjainkra elérhetők olcsó puffok is, melyek magas minőséggel párosulnak.

Kis méretük és mobilitásuk miatt bármikor, bárhová áthelyezhetők a lakásban, éppen oda, ahol szükség van rájuk. Ha éppen nincs az adott helyiségben elég szék, akkor ülhetünk rájuk. Ha fáradt lábainkat akarjuk megpihentetni, akkor egy fotelhez vagy kanapéhoz csúsztatva kitűnő lábtartók.

Gyerekszobában is kiválóan alkalmazhatók, hogyha tárolórésszel is rendelkeznek, hiszen nagy mennyiségű játékot tudunk elrejteni, amikor rendet próbálunk egy gyerekszobában tenni.

Olcsó puffok nálunk

Nonstop Bútor webáruházunk puff kínálatában megtalálhatók olcsó puffok is. Minden modell számtalan szövetválasztékban érhető el. A kocka kivitelek színkombinációs lehetősége is hatalmas, szinte nehéz eldönteni, melyiket is válasszuk. Jelenleg akciós kocka puff termékünk, amely készleten is megtalálható, az élénk rózsaszíntől kezdve akár tengerkék színben is elérhető. Megrendelését futárszolgálatunkkal országosan bárhová kiszállítjuk Önnek.

További kedvezményeink

Nonstop Bútor webáruházunk honlapjára betévedő látogatók számára mindig kedveskedünk valamilyen szezonális akcióval egy-egy adott bútorkategóriában, ezért időről időre érdemes visszalátogatni hozzánk. Ezenkívül állandó akciókkal is várjuk hűséges vásárlóinkat.

Szállítási díjunknál is találkozhat kedvezménnyel. Ugyanis, ha Ön kettőnél több bútordarabot vásárol, beleértve az olcsó és kis méretű puffokat is, akkor csökken a szállítási költsége. Érdemes kapcsolatba lépni velünk, és egyedi árajánlatot kérni megrendeléséhez, házhoz szállításához. Kollégáink mindenben készséggel a segítségére állnak!

Amennyiben Ön visszatérő vásárló, érdemes azonnal regisztrálnia, így jogosult lesz kuponvadászat akciónkra. Ez mindig konkrét bútorokra vonatkozó kuponok felhasználását jelenti, így olcsóbban tud hozzájutni egy kanapéhoz vagy franciaágyhoz vagy bármilyen más, a listánkban szereplő bútorhoz. Bizonyos bútorainkhoz ajándékokat, nagyobb mennyiség megrendelése esetén rendkívüli árkedvezményt adunk. Jó böngészést kívánunk!

Címkék : puff