Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Egyszemélyes heverők ágyneműtartóval - érdemes ilyet választani?

Egyszemélyes heverők ágyneműtartóval - érdemes ilyet választani?

Manapság olyan gyakran esik szó franciaágyakról vagy kinyitható kanapékról, hogy szinte el is felejtkezünk egy nagyon praktikus bútordarabról, az egyszemélyes heverőről ágyneműtartóval. Ugyanis ezen heverők mindegyike rendelkezik ágyneműtartóval, amely nagyon hasznos része a bútornak.

 

Mikor előnyösek az egyszemélyes heverők ágyneműtartóval?

Minden olyan esetben inkább javasolt egyszemélyes heverőt választani, amikor egyrészt tisztában vagyunk vele, hogy tényleg csak egy személynek lesz szükség fekhelyre az adott helyiségben, másrészt amikor biztosan vagyunk benne, hogy ülőalkalmatosságként nem fog funkcionálni az adott bútordarab.

Nonstop Bútor webáruházunk heverőit két kategóriába osztottuk. Az egyik csoportba Milleniumi heverők néven, általánosabb, könnyebb kialakítású heverők kerültek, melyek kialakításuk révén nagyszerű választást jelenthetnek iskolai kollégiumokba, ifjúsági táborokba, nővérszállásokra, idősek otthonába, valamint lakásokba gyerekszobába ifjúsági bútorként.

Felnőtt és munkásszállásokra, vendégágyként Nonstop Bútor webáruházunk másik, nagyobb kategóriáját ajánljunk, a Normál heverőket, melyek tartalmaznak egyaránt magasított típust, de szélesebb vagy két oldaltámlával bíró változatokat is.

Ezek az egyszemélyes heverők mind ágyneműtartóval rendelkeznek, mely a hosszabbik oldalról nyitható meg. Elrejthető benne nappalra az ágynemű, valamint gyerekszobai használat esetén bármilyen játék, kincs, kacatok tárolására kiváló. Áruházunkban megtalálhatóak extra hosszú méretű heverők is, melyek akár 220 cm-esek is lehetnek.

A kedvelt két oldaltámlás heverők

Napjainkban áruházunkban nagyon kedvelt bútordarabok a kéttámlás heverők, melyek abban különböznek a normál heverőtől, hogy nemcsak a fejvégnél van egy támla, hanem az egyik oldalánál is. Természetesen ez választható, hogy melyik irányba helyezkedjen el az oldaltámla.

Az egyik Aldo heverő jelenleg választható szövetekkel és ingyen szállítással kapható. Ez a típus szintén oldaltámlás és számtalan szövet választható hozzá, külön a fekvőfelülethez és külön a támlarészhez. A normál szivacsos változat mellett további négy párnázati kínálat létezik áruházunkban: extra szivacsos, extra rugós, erősített ortopéd rugós gerincvédő zónával és ortopéd gerincvédő szivacsos.

A kéttámlás heverő praktikus választás, amikor sarokba szeretnénk elhelyezni az ágyat, vagy ha nagyobb gyereknek ifjúsági bútor részeként tesszük a helyiségbe. A két oldaltámlás ágyak már egy komolyabb külsőt, eleganciát is sugároznak, főleg, ha az oldaltámlák más szövetborításúak, mint a fekvőfelület.

Ingyenes szállítás

Nonstop Bútor webáruházunkban a kedves betérő mindig találkozhat szezonális és állandó akciókkal. Bútorkészletünk állandóan változik, így időről időre érdemes mindig visszatérni, hátha épp akkor futunk bele a kedvenc bútordarabunkba, amelyre már régóta vágytunk, ráadásul akciósan.

Bizonyos termékeinket ingyenes házhoz szállítással kínáljuk, így megkímélve a vevőket a cipekedéstől és a hazavitel megszervezésétől. Természetesen, ha Önnek igénye van rá, akkor nemcsak a házig szállítjuk el a megvásárolt bútordarabot, hanem felvisszük egészen a lakásában a kijelölt végleges helyére.

Az Ön kapcsolata áruházunkkal még itt sem ér véget! Kapcsolódó szolgáltatásaink révén később is számíthat ránk összeszerelési és extra garanciális szolgáltatásaink révén. Amennyiben maradt még kérdése, nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba Nonstop Bútor webáruházunk oldalán megadott elérhetőségeink bármelyikén!