Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A zsenília szövetválasztás fekvőbútorok vásárlásánál

A zsenília szövetválasztás fekvőbútorok vásárlásánál

A zsenília egy különleges anyag. Évekkel ezelőtt először a ruhaiparban lehetett róla hallani, nagyon divatosak voltak a zsenília pulóverek, melyek azontúl, hogy számtalan színben voltak elérhetők, mellette még nagyon puhák és melegek, hőtartók voltak.

Aztán ahogy teret hódítottak az ebből a fonalból készült felsőruházati termékek, úgy kezdték a gyártók a zsenília fonalat más területekre is bevinni. Készítettek takarókat, plüssállatokat, különféle kézműves termékeket, sőt még lábtörlőt is zseníliából. Mindeközben fokozatosan bekerült ez a pihe-puha szövetanyag a bútorok kárpitozásába is.

A zsenília, mint kárpitanyag

Nonstop Bútor webáruházunk rendkívül nagy fekvőhelykínálattal rendelkezik. Az idelátogató találhat kinyitható vagy kihúzható, hagyományos vagy modern, L-alakú vagy sarokkanapékat. Családok megcsodálhatják támlás gyermekheverőinket, de lehet nálunk vásárolni foteleket, franciaágyakat is.

De nemcsak ezzel a sokrétűséggel büszkélkedhetünk, hanem azzal is, hogy kárpitozott bútoraink esetében több száz szövetből van lehetősége vevőinknek választani. A textilbőr, dekorbőr, a plüss, a különböző zsákszerű szövetek mind fellelhetők nálunk, csakúgy, mint a nagyon finom zsenília. A zsenília szöveteinkből két kategóriában vásárolhatnak. Vannak a sima és a lemosható zsenília szöveteink.

 

Mi befolyásolja kárpitunk kiválasztását?

Alapvetően át kell gondolni, hogy kik és milyen gyakorisággal fogják használni azt a fekvőalkalmatosságot, amelyre zsenília szövetborítást szeretnénk vásárolni. A zsenília igaz, hogy egy gyönyörű, mesés anyag, de pl. gyerekes vagy kisállattal rendelkező családok esetében meggondolandó, hogy tényleg ez legyen-e a végleges választás.

A zsenília szöveteink között mintás darabok is megtalálhatók. Különösen szép választás lehet a narancsos színezetű változat. Oldalunkon sokféle színárnyalatra bukkanhat, beleértve a mintás és a lemosható típusokat is.

Amikor kiválasztotta azt a franciaágyat, kanapét vagy heverőt, amelyre egy ilyen huzatot szeretne, akkor a termék neve alatt keresse ki a kiválasztott szövetmintát. Minden termékünk esetében ha nem is mind a több száz, de temérdek szövettípusból tud választani.

Amennyiben nem lát a kedvencének kiválasztott ágynál zsenília vásárlási lehetőséget, akkor mindenképpen lépjen kapcsolatba velünk vagy keresse bemutatótermünket, ahol lehetősége van élőben is kitapintani az adott bútorokat, szöveteket.

Kárpitvásárlás után

Ha megvan a kiválasztott ágy és a hozzátartozó zsenília szövet, sokszor akkor szembesül a vásárló azzal a ténnyel, hogy megvette az adott ágyat, de hirtelen nem tud keríteni senkit sem, aki segítene hazavinni, és az otthonában összeállítani.

A Nonstop Bútor arról is híres, hogy nálunk nem ér véget a kapcsolat a vásárlóval a pénztártól való távozása után. Számtalan plusz kiegészítő szolgáltatás közül választhat, amelyek révén a vásárlást követően is kapcsolatban tud cégünkkel és munkatársainkkal maradni és érezheti, hogy bármikor számíthat ránk.

Ha Ön úgy igényli, akkor a megvásárolt bútorát felvisszük arra az emeletre, ahová kéri. Sőt, akár a bútor végleges helyén is letehetjük, és ha még Ön azt is szeretné, akkor össze is szereljük. A későbbiek során, ha esetlegesen probléma lépne fel a bútorral, kérhet előzetesen extra garanciát, és munkatársaink helyben megjavítják bútorát.

A részletekért olvassa el Nonstop Bútor webáruházunk honlapjának szállítási feltételeire vonatkozó oldalait, vagy keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeken!