Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A kis sarokkanapé stílusos és praktikus

A kis sarokkanapé stílusos és praktikus

Egy kis sarokkanapé csak bizonyos elrendezésű lakásokban mutat előnyös képet. Amikor kicsi az ingatlan alapterülete, és a nappali egyben az étkező és a hálószoba is, akkor nem sok választási lehetőségünk adódik, hogy milyen ülőgarnitúrát válasszunk.

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor valószínűleg nincs értelme franciaágyat vásárolni, hiszen akkor a vendégeid nem tudnának hová leülni, és elég furán nézne ki így a lakosztályod. Esetleg egy hagyományos vagy modern típusú kinyitható kanapéban már gondolkodhatsz abban az esetben, ha nincs népes baráti köröd, és a kanapé pusztán egy-két fő elhelyezésére szolgál, illetve az esti lefekvéshez.

Viszont, ha szeretnél kapcsolatban lenni otthonodban is a haverokkal, akkor bizony érdemes elgondolkodni egy kisebb méretű sarokkanapén.

L- vagy U-alakú kis sarokkanapét vásároljak?

A kérdés önmagában eléggé kétértelmű, hiszen már egy L-alakú sarokkanapé sem olyan kicsi, persze minden viszonylagos. Az az egy biztos, hogy mivel a sarokkanapék valamelyik sarokban foglalnak el helyet, így nem vesznek el a rendelkezésre álló tér nagyságából, jobban lehet velük tervezni.

Az L-alakú sarokkanapé nagyon közkedvelt darab minden korosztályban. Ha tényleg csak egy kis sarokkanapé elhelyezésére van lehetőség, akkor érdemes karfa nélküli típust választani, ezzel is helyet spórolunk. Nagy kedvenc az L-alakú ágy a gyerekek körében is, ahol az L alak egyik felén aludhat a gyerkőc, mellette elférnek a plüssök vagy a mesélő szülő, de akár nagyobb korban egy iskolás barát is hívható.

Ha nagyobb a baráti a társaság, és van még épp annyi helyünk, akkor jól jön egy U-alakú, nagyobb méretű ülőgarnitúra. Itt már sokkal többen elférnek, akár külön kis csoportokban is lehet beszélgetni, közben filmet nézni vagy zenét hallgatni. Középre beállítható egy dohányzóasztal is, amely köré csoportosulva adott lesz a terület kártyázáshoz, társasjátékozáshoz.

A Nonstop Bútor webáruházunk sarokkanapé kategóriájában lehet nyomon követni az éppen aktuális termékeinket. Mindig vannak szezonális és állandó akciók, érdemes időről időre visszatérni. Külön kategóriában foglalkozunk a sarokülőkkel és a hagyományos, modern és normál kanapékkal, ezeket is érdemes átböngészni!

 

Jobbos vagy balos változat legyen?

Egy kis méretű lakásban különösen fontos annak eldöntése, hogy a kis sarokkanapé jobbos vagy balos irányban álljon-e. Vannak olyan ágyak, amelyek kizárólag csak az egyik irányban kaphatók. A Nonstop Bútor webáruházunk sarokkanapéi mindkét irányban beállíthatók, így ha netán összeszereléskor rosszul választottunk, még mindig megváltoztathatjuk döntésüket.

A Nonstop Bútor webáruházunk Katrin sarokkanapéja ágyazható és ágyneműtartós, nagyon népszerű fekhely. A bukótámlát kell lehajtani az ágyazáshoz, és az ülőlap alatt található az ágyneműtartó, amely szellőzéssel ellátott. A Katrin sarokkanapéhoz tartozik két nagy párna és két oldalpárna, amely kartámasztékként is funkcionál.

Több száz szövettel rendelkezünk, így bőséges választék áll rendelkezésre az Ön kanapéja kárpitozásához. Erős vázszerkezetű Katrin ágyunk csak szivacsos kivitelben rendelhető.

Hazaszállítás és összeszerelés

Kis sarokkanapéink darabokra szétszerelt állapotban szállíthatók. Nem mindenki rendelkezik megfelelő fizikai erővel és szakértelemmel egy bútor szállításához és összerakásához. Ha Ön is ebbe a csoportba tartozik, akkor éljen a lehetőséggel és válassza házhoz szállítási és összeszerelési szolgáltatásunkat!

Munkatársaink a sarokkanapét az Ön által kijelölt végleges helyen fogják felállítani. Ha több bútort vásárol, akár még a szállítás is ingyenes lesz. Kérjen ajánlatot cégünktől, kollégáink várják megkeresését!