Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A kárpitozott ágy ismérvei

A kárpitozott ágy ismérvei

Vajon milyen kategóriába tartozik a kárpitozott ágy, ha rá akarunk keresni? Ha az áttekinthetőség miatt fel szeretnénk osztani a bútorok rendkívül széles választékát, akkor számtalan választóvonal mentén tehető ez meg. Amennyiben kiemelünk egy csoportot, például a hálószobai vagy nappali bútorokat, még akkor is ezernyi lehetőség szerint csoportosíthatunk.

A kárpitozott ágy közkedveltsége

Egyfajta felosztás lehet, ha például az ágyakon belül a kárpitozott ágyakra tekintünk. Ezen ágytípus története hosszú időre nyúlik vissza, de népszerűsége még mindig töretlen, szépsége, praktikussága manapság is sok vásárló szemében teszi kívánatossá ezt a változatot.

A kárpitozott ágyak jellegzetessége, hogy a vázat adó fafelület gyakorlatilag láthatatlan, a bútort borító kárpit színe, anyaga, mintája uralja az ágy látványát, a kárpit által megadott jellegzetességek a fő motívumok, amikor megpillantunk egy ilyen bútort.

Természetesen a kárpitozás is tengernyi variációban készülhet, így a Nonstop Bútor webáruházunk franciaágyak oldalán is mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelő darabot. Nem hiába lesz egyre népszerűbb a kárpitozott ágy a fakeretes franciaággyal szemben, ahol a matracvásárlás egy külön témakör és elfoglaltság azok számára, akik ilyen típusú bútort szeretnének beszerezni.

A kárpitozott ágy előnyei

Szépséget, eleganciát, otthonosságot tud egy ilyen ágy hozni bármely hálószobába, a puha érintésű kárpit pedig a melegség, otthonosság érzésével járul hozzá a helység hangulatához.

A kárpitos és a kárpitozás egy különálló szakma, és a Nonstop Bútor webáruházunk esetében kiváló szakemberek készítik az ilyen ágyakat a legmagasabb szakmai kívánalmaknak is megfelelve.

Természetesen az itt vásárolt kárpitozott ágyakra is érvényes az a lehetőség, hogy szakemberek a vevő lakásán építik össze a bútort, illetve a kárpitozott részekre is érvényes, hogy akár helyben javításra történő garancia is kérhető, sőt garanciaidőn túli javítás is elérhető.

Folyamatos akciók áruházunkban

Webáruházunkban mindig talál valami érdemlegeset az idelátogató. Sőt, a visszatérő, hűséges vásárlóinknak külön kedvezményekkel kedveskedünk. Ha Ön most van először az oldalunkon, megfigyelheti, hogy vannak állandó és szezonális akcióink.

A kárpitozott ágyak körében ajánljuk például a Merkúr akciós franciaágyat, amely az akciós ára mellett most ingyen hazaszállítással is igényelhető. Emellett számtalan termékünkre jellemző ez a lehetőség.

Ez a franciaágy három különböző nagyon szép mintás kárpittal és különböző szivacsos vagy rugós felületekkel kérhető, igazodva az Ön speciális igényeihez. Méretválasztéka is terjedelmes, 200x140 cm-es, 200x160 cm-es és 200x175 cm-es méretekben is elérhető, mindhárom esetben kapható külön megerősített vázszerkezettel és 5 év vázgaranciával is.

Ez a franciaágy egy modern darab, különlegessége az enyhén hátra döntött fejtámlája. A fejtámla és az ágyneműtartó textilbőrből van, a fekvőfelület pedig valamilyen szövetes borítást kap.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nálunk a vásárlókkal való kapcsolat nem ér véget a pénztártól való távozással. Ahogyan sok más bútorunk, a kárpitozott ágy is egy nehezen elszállítható és összeszerelhető darab. Szakértelmet és nem utolsósorban rengeteg fizikai erőt igényel.

Nonstop Bútor webáruházunkban Önnek lehetősége van egyrészt házhoz szállítást kérni, emellett pedig szakértő munkatársaink a bútorát akár teljesen a végleges helyén is el tudják helyezni, össze tudják szerelni.

További információkkal oldalunkon szolgálnak munkatársaink.