Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A gerinckímélő franciaágy jótékony hatásairól

A gerinckímélő franciaágy jótékony hatásairól

Nagyobb lakásba költözéskor, felújításkor vagy egyszerűen csak a régi bútorok lecserélésekor sor kerülhet egy új, gerinckímélő franciaágy megvásárlására. Amelyik lakás rendelkezik külön hálószobával, ott egyértelmű, hogy egy fakeretes, ágyrácsos vagy kárpitozott rugós kivitelezésű franciaágy lesz a szoba ékköve.

Természetesen bármilyen fekvőhely mellett döntünk, tengernyi szempont vár ránk, amelyet mérlegelnünk kell.

 Franciaágyak a normáltól a prémiumig

Az első és legfontosabb kérdés a méret. Ha már volt franciaágy a szobában, akkor könnyebb dolgunk van, de ettől függetlenül is érdemes újraméricskélni. Ha az ágy melletti éjjeliszekrényeket is le szeretnénk cserélni, akkor azoknak az esetleges méretváltozásait is figyelembe kell venni.

Át kell gondolni, hogy milyen gyakorisággal használjuk a franciaágyat, és hány családtagnak, esetleg házikedvencnek lesz a napközbeni pihenőhelye is. Ennek függvényében érdemes a kárpitozást is kiválasztani. Ezenkívül célszerű egy gerinckímélő franciaágy beszerzésén is elgondolkodni.

Nonstop Bútor webáruházunkban a franciaágyak egyre bővülő választékával találkozhat. Franciaágyaink mindegyike elérhető 160x200 cm-es és 180x200 cm-es méretben, de a legtöbb fekvőhely 140x200 vagy akár 175x200 cm-es méretben is rendelhető.

Szöveteink közül is Ön választhat. Több mint 300-féle szövet áll rendelkezésünkre az áruházunkban, így számtalan kárpitozásfajtával találkozhat.

Gerinckímélő franciaágy

Ha a franciaágyat használók egészségi állapota megkívánja, akkor érdemes gerinckímélő franciaágyat vásárolni. Bár ez a típus mindenkinek ajánlatos, megelőzés szempontjából is. Bizonyos franciaágyaink kaphatóak erősített vázszerkezettel és 5 év vázgaranciával.

Nonstop Bútor webáruházunk Help franciaágya a Millenium családunk egyik tagja. Nemcsak erősített vázszerkezettel kapható, hanem igény esetén akár ortopéd rugós, gerincvédő zónás kivitelben is.

Ha az alvásunk nem nyugodt, és a gerincünkre jutó terhelés nem kiegyensúlyozott, akkor előfordulhat, hogy másnap fáradtan ébredünk. Ha nem pihentető az alvásunk, az kihatással van az egész napunkra, munkahelyi és magánéletünkre. Ajánlatos ezen morfondírozni!

A Help gerincvédő franciaágy zónázott ágybetétje ott támasztja alá a gerincet, ahol arra szükség van. A franciaágy ágyneműtartós, amely megkönnyíti az elpakolást vagy kiegészítő tárolóhelyként szolgálhat. A Help franciaágy 140x200 cm-es, 160x200 cm-es és 175x200 cm-es méretben kapható, jelenleg ingyenes házhoz szállítással és extra akciókkal.

Házhoz, házba szállítás és összeszerelési szolgáltatásaink

Sok családnál az az általános, hogy nincs olyan személy, aki felelősségteljesen vállalni tudná nagyobb bútorok szakszerű összeszerelését. Ilyen esetben jól jön egy olyan szakember, aki el tudja ezt végezni.

Áruházunk munkatársai, amennyiben Önnek erre van szüksége, nemcsak házhoz szállítják, hanem otthonában, a bútor kiválasztott végleges helyén össze is szerelik azt extra szolgáltatásként. Kapcsolódó lehetőség az előbbieken felül, hogyha netán bármilyen probléma felmerülne bútorával a későbbiek folyamán, akkor Önnek nem kell szerelők után futkosnia.

Cégünk vállalja, hogy extra garanciális szolgáltatásunk fejében ugyanazok, a már ismert munkatársak fognak Önhöz elmenni és a javítást elvégezni. Így Önnek egy métert sem kell megtennie. A bútort a szakembereink nem viszik el, az Ön otthonában zajlik a teljes szerelés.

Amennyiben további kérdései merülnének fel bútorainkkal kapcsolatban, keresse munkatársainkat elérhetőségeink bármelyikén, amelyek a honlapunkon találhatók!