Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Milyen összecsukható ágyak léteznek napjainkban?

Milyen összecsukható ágyak léteznek napjainkban?

Sokan még bizonyára emlékeznek azokra az időkre, amikor ha vendégségbe mentek, akkor fém összecsukható ágy volt az egyetlen fekvőhely pluszban, amelyet elővett a házigazda a vendégeknek. Ez sokáig kempingágy néven futott. Kényelmes is volt egy-két éjszakára valamennyire, kis helyen is elfért, bár valljuk be őszintén, az összecsukás és a kinyitás nem volt épp egy üdítő feladat. És összecsukva nem is tudtuk már semmi másra használni.

Szerencsére napjaink összecsukható ágyai sokkal szebb látványt nyújtanak, és jóval egyszerűbb, felhasználóbarátabb a kezelésük. Nonstop Bútor webáruházunk kanapéágyainak választékában biztos Ön is talál megfelelőt, akár saját részre, akár vendégágyként szeretné alkalmazni.

A cél szentesíti az eszközt

Mindenekelőtt el kell tudni dönteni, hogy mire is szeretnénk hosszú távon, többségében használni azt a fekhelyet. Ki kell találni, hogy hol fogjuk elhelyezni, mennyi helyünk van rá. Ha a szükség úgy hozza, tudjuk-e hosszú távon is nyitva tartani?

Az összecsukható ágyakat általában összecsukva szokták tárolni, hiszen így ülőalkalmatosságként funkcionálnak. Nappaliban elhelyezve az ágy része lehet családi, baráti társaságok csevejeinek, de akár csak önmagunkban is elidőzhetünk rajta pihenés gyanánt, közben filmet nézve, zenét hallgatva vagy olvasva.

Nonstop Bútor webáruházunk Naomi kanapéja egyaránt megtestesíti a fentiekben leírtakat, ráadásul most akciós áron kapható és ingyenes a házhoz szállítása. A fekvőfelületét illetően Ön választhat az extra szivacsos és az erősített gerincvédő zónával ellátott ortopéd rugós változatok közül.

A Naomi kanapé kárpitozásának színeiben is több variáció áll rendelkezésre. A különleges hatását az egyedi dízájnú szövet adja, mivel két részre osztja esztétikusan az ülőfelületet. A mintás szövetrésszel megegyező a kialakítása a párnáknak is.

Összecsukható ágy gyerekszobába

A kanapéágyak nagyszerű választást jelentenek gyerekszobába is. Ott ugyanis nagyon jól jön plusz egy ágy a gyerkőc ágyán kívül. Ráadásul, ha az a kanapéágy még ágyneműtartós is, akkor a legjobb vétel lesz.

Minden gyerek szeret kincseket gyűjteni. Ha nem a pótágynemű, akkor a különböző társasjátékok, plüssállatok, a kicsiknek igen értékes kacatok mind kerülhetnek ide elszeparáltan.

Jól jön a plusz ülőalkalmatosság, amikor anya vagy apa beül a szobába játszani, mesélni. Ha a gyermek még igényli, akkor az esti altatásnál is segítséget nyújt ez az extra fekhely. Nem ritka, hogy a mesét olvasó szülő előbb elalszik a kényelmes kanapéágyon, mint a gyermek, aki hallgatja.

Vendégágynak inkább a kihúzható változatot válassza

Nonstop Bútor webáruházunk kinyitható és kihúzható kanapéágyakat egyaránt kínál. Ha Önnek elsősorban alvásra kell ez az összecsukható ágy, akkor a kinyitható típust ajánljuk, mivel az két külön elválasztott matraccal rendelkezik, amelyek keresztben nincsenek még pluszban megtörve. Így a gerincnek kiegyenlített, a megfelelő helyeken alátámasztott felületet biztosítanak.

Ha az összecsukható ágy gyakran lesz nyitva-csukva, azaz kanapé gyanánt és vendégágyként is fog funkcionálni, akkor viszont a kihúzható változatot javasoljuk megvételre.

Házhoz szállítás és egyéb árcsökkentő tételek

Áruházunkban mindig talál szezonálisan vagy állandó jelleggel leakciózott termékeket. De nemcsak az árengedményekkel szeretünk kedveskedni vásárlóinknak. Bizonyos bútorainkat ingyenesen hazaszállítjuk, ezt a terméken külön kis ikonnal jelezzük. Amennyiben Ön visszatérő vásárlónk, hűségét is jutalmazzuk.

További kérdései esetén kérjük, mihamarabb keresse fel áruházunk dolgozóit, akik mindenben készségesen segítenek!