Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Kanapé vagy franciaágy? - Melyiket válasszam?

Kanapé vagy franciaágy? - Melyiket válasszam?

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy valaki nem tud választani a kanapé vagy franciaágy között, hiszen merőben más célt szolgálnak, más a kialakításuk, méretük. Viszont ha jobban belegondolunk, meg is tudjuk érteni ezeket az embereket, mert a kanapé és a franciaágy is a legalapvetőbb fiziológiai igényünket és szükségletünket, az alvást elégíti ki.

Az alvás viszont az egyik legfontosabb dolog az életünkben, amely kihat mindennapjainkra, egészségünkre. Valamint ágyat nem néhány hónapra vásárolunk, így érthető módon alaposan át kell gondolnunk, hogy kanapé legyen-e vagy franciaágy.

Rendelkezésre álló hely nagysága

A döntésünket leginkább befolyásoló szempont az a lakásunk, házunk alaprajza. Amennyiben rendelkezünk egy külön hálószobával, és az több mint 2x2 méteres alapterületű, akkor befér oda egy franciaágy.

Franciaágyak már 140x200 cm-es mérettől kaphatók, viszont a 140-es szélességű hosszú távon inkább egyszemélyes vagy gyermekágy változatként alkalmazható. Ha kétszemélyesben és hosszú távon gondolkodunk felnőttek részére, akkor mindenképp kell a minimálisan 160x200 cm méretezés.

Ha viszont egy nappalink van, amely egyben az alvásra szánt helyiségünk is, akkor bizony nincs mit tenni, egy kanapéágyat kell beszerezni. Ez a kanapé lesz egyszemélyben a fekvőhelyünk és napközben az ülőalkalmatosságunk. Mivel ilyenkor nagyon sok funkciónak kell egyidejűleg megfelelnie a kanapéágynak, ezért jó alaposan végig kell gondolni, hogy milyen típust is válasszunk.

Nonstop Bútor webáruházunk kanapékínálata lefedi az összes lehetséges ágytípust a kategóriáján belül ugyanúgy, mint a franciaágyak, keretek, matracok esetében. Számtalan típus és variáció között választhat mind kialakításban, mind színben, szövetben.

Kanapé és franciaágy

Érdemes arról is beszélni, hogy új lakás vagy ház építésekor vagy a meglévő felújításakor előfordul, hogy egyszerre cserélünk le minden szobabútort, és szükségünk van kanapéra és franciaágyra egyaránt. Ilyenkor a franciaágy szerepe nem kérdéses és a méret után jöhetnek az egyéb szempontok a vásárláshoz. Ilyenek pl. a matrac és az ágykeret típusa, és hogy egyáltalán kárpitozott franciaágyat válasszunk-e, vagy külön szedjük össze az egyes elemeket.

A kanapéágy kiválasztásakor más tényezőket kell mérlegelnünk. Ha megvan a franciaágy, amely elsődlegesen az alvási szükségletünk célját szolgálja, akkor a kanapéágynál át kell gondolnunk, hogy milyen gyakorisággal fogjuk azt vendégágyként használni.

Kinyitható vagy kihúzható kanapéágyat vásároljunk?

Ha közösségi ember lévén Ön gyakran hív meg barátokat magához, akkor bizony elkél egy jó minőségű kinyitható kanapéágy. A kinyitható típusok kimondottan rendszeres alvásra kialakítottak azáltal, hogy a kinyitást követően két különálló matraccal teszik lehetővé a pihentető alvást.

Nonstop Bútor webáruházunk Noire kanapéágya kielégít minden előzőekben felsorolt kívánalmat, ráadásul most akciós is. Minden kanapénkhoz Ön választhatja ki, hogy szivacsos vagy rugós kivitelezésben szeretné-e és hogy milyen színben.

Kedvezményeink tárháza

Ha Ön azt hallja, hogy Nonstop Bútor, akkor nemcsak a széles körű választék kapcsolódik a nevünkhöz, hanem a különböző akciók, kedvezmények, valamint kapcsolódó szolgáltatásaink tárháza.

Vannak állandó és szezonális akcióink, ezért mindig érdemes betérni hozzánk. Ön hűségpontokat gyűjthet, kuponokra vadászhat, és bizonyos termékek esetében még az ingyenes szállítást is megcsípheti! Kérjen ajánlatot megadott elérhetőségeinken!