Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A megfelelő ágymatracok kiválasztása

A megfelelő ágymatracok kiválasztása

Az ágy és a matracok válogatása, vásárlása általában kéz a kézben jár. Amikor egy új lakásba költözünk, nem biztos, hogy visszük a régi helyről az ágyunkat. Ilyenkor új fekhely vásárlásában gondolkodunk. Ehhez egyúttal hozzátartozik az ágymatracok vásárlása is.

De az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak elhasználódott a régi ágyunk, matracunk, és újat szeretnénk helyette. Ilyenkor át kell gondolni, hogy mindkettő cserére szorul-e.

Az ágy és a matracok vásárlásának szempontjai

Abban az esetben, ha korábban egy kinyitható vagy kihúzható kanapéágy szolgált fekhelyül, akkor egyértelmű, hogy ha lecseréljük, akkor távozni fog lakásunkból együttesen az ágy és a hozzá tartozó matrac is, hiszen egy termékként gyártják a kanapékat.

Amennyiben francia ágyunk volt, meg kell vizsgálni, hogy az ágykeretet vagy a matracot vagy mindkettőt cserélni szeretnénk-e. A legfontosabb a matrac megvizsgálása. Ha netán valamilyen gyártási hiba miatt rongálódott meg - ez ritkán szokott előfordulni -, és még csak néhány év telt el, akkor érdemes megkeresni a garanciapapírját, hogy érvényes-e még, tudunk-e élni bármilyen reklamációval.

Általában viszont az szokott előfordulni, hogy már jó sok éve használatban vannak a matracok a franciaágyon és bizony már kiteknősödtek. Ez nagyon károsan hat a gerincünkre és azon keresztül az egész egészségünkre. Hiszen az a fontos, hogy a matrac többszörösen zónázott legyen, és ott támassza alá a gerincünket, ahol kell.


Nonstop Bútor webáruházunk ágy- és matrackínálata bőségesen ad lehetőséget arra, hogy Ön kiválassza a megfelelő fekvőhelyet. Meglehet, hogy az ágykeret ment tönkre, és csak ahelyett kell újat vásárolni. Áruházunkban erre is van lehetőség, nézzen bátran körül!

 

Ha franciaágyban gondolkodik…

Amennyiben Ön egy komplett franciaágyat szeretne vásárolni, úgy először is végig kell gondolnia, hogy a korábbi ágyának méreteivel mennyire volt elégedett. Alaposan mérjen le mindent, mielőtt elindul körülnézni! Franciaágyak már nálunk is kaphatók 140 cm-es szélességtől, de ezt csak akkor vásárolja, ha valójában csak egyszemélyest szeretne, és ritkán használja két fő a franciaágyat, hiszen ilyen szélesség mellett jól összebújva lehet csak elférni.

Általában a 160x200 vagy a 180x200 cm-es ágyméretek szoktak népszerűek lenni, és ezekhez a méretekhez kell választani matracokat is.

Ha kárpitozott franciaágyban gondolkodik, akkor számtalan szövetkialakítás közül válogathat. Nonstop Bútor webáruházunk akciós Millenium - Time Color franciaágya most nagyon nagy kedvezménnyel vásárolható meg, ráadásul a kiszállítása is ingyenes. Ez az ágykategória nagyon különleges szövetborítással készül, mivel a középső sávban egy teljesen más mintázatú és színű rész található. Ugyanez a csík díszíti a fejrész támláját is, mely nagyon impozáns hatást kelt.

Számtalan kedvezmény

Nonstop Bútor webáruházunk folyamatos akciókkal és árengedményekkel kedveskedik a hozzánk betérő és hűséges vásárlóinknak. Mindig találhat szezonális és állandó akciókat. Bizonyos termékeink esetében előfordul, hogy elengedjük a szállítási díjat, ezt külön ikonnal jelezzük az adott termék lapján.

De ha az Ön által kiválasztott terméknek nem ingyenes a szállítása, akkor se bánkódjon, mert ha kettő vagy több bútort vásárol, jogosulttá válik külön árajánlat kérésére cégünktől és még az is lehet, hogy elengedjük a díját.

További hűségkedvezményeinkről részletesen olvashat honlapunk vonatkozó oldalain. Amennyiben további kérdése merül fel bútorainkkal vagy a házhoz szállítással kapcsolatban, bátran forduljon cégünk munkatársaihoz!